Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با وجود کادر درمان به ویژه پرستاران خوشبختانه در استان بوشهر هیچ بیماری بدون مراقب نماند.

سعید کشمیری در جشن روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر اظهار کرد: پرستاران بی ادعا، آگاهانه و با شجاعت در برابر ویروس کرونا سینه سپر کردند و در این ۱۰ ماه شجاعانه در خط مقدم مبارزه با ویروس کووید ۱۹ بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خیلی سخت است که یک نفر با آگاهی کامل وارد شغلی شود که برای سلامتی آن خطرناک باشد اما پرستاران آگاهانه بدون این که حتی لحظه‌ای درنگ، پای تمام سختی‌ها، کمبودها و مشکلاتی که گریبان گیر کشور است ایستاده‌اند که همه ما مدیون این عزیزان هستیم.

پرستاران سربازان خوش نام نظام سلامت هستند

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: پرستاران سربازان خوش نام نظام سلامت هستند و زحمات بسیاری کشیدند.

کشمیری با بیان اینکه با وجود کادر درمان به ویژه پرستاران خوشبختانه در استان بوشهر هیچ بیماری بدون مراقب نماند، اضافه کرد: پرستاران زحمتکش و بی ادعای هستند و ناشناخته برای سلامت مردم تلاش می‌کنند و ما مدیون این عزیزان هستیم. هر روز، روز پرستار است و باید سپاسگزار آنها باشیم.

رعایت پروتکل‌ها بهترین هدیه به پرستاران است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پرستاران با تأسی از حضرت زینب (س) در روزهای کرونایی با مراقبت از بیماران همپای پزشکان و دیگر کارکنان بخش بهداشت و درمان آبروی حوزه سلامت را حفظ کنند.

جعفر زارعی زاده اظهار کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی مردم بهترین هدیه به پرستاران است.

وی با بیان اینکه بهترین نیروهای پرستاری را از دست دادیم و داغدار تک‌تک این عزیزان هستیم، تصریح کرد: وظیفه ما این است زحمات تک‌تک کارکنان حوزه سلامت به ویژه پرستاران را ارج بگذاریم. با توجه به اینکه در ایام کرونا فشار بالایی بر دوش پرستاران تحمیل می‌شود، توجه مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در کاهش میزان بستری‌ها و کاستن از فشار کاری کادر درمان و پرستاران بااهمیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر كرونا استان بوشهر همه باهم علیه کرونا پرستار روز پرستار درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند

احمد سبحانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما، کاهش رطوبت نسبی هوا و همچنین وجود ریزگردهای محلی و به تناسب مرحله رشدی محصول خرما، شرایط لازم برای شروع فعالیت، تزاید نسل و خسارت کنه‌های گردآلود خرما به تدریج در حال فراهم شدن است.

وی اضافه کرد: کارشناسان شبکه مراقبت و پیش آگاهی، کارشناسان حفظ نباتات و مروجان پهنه‌ها نسبت به بررسی چرخه زندگی و اطلاع رسانی و پیش آگاهی لازم در خصوص خسارت و نحوه مدیریت آفت مذکور به باغداران عزیز اقدام می‌کنند.

سبحانی بیان کرد: این آفت از شیره بافت‌های میوه‌های جوان و بخصوص میوه‌های نارس خرما و همچنین از شیره نباتی برگ‌های جوان نخل تغذیه می‌کند و در اثر تغذیه آن رنگ طبیعی برگ و میوه‌ها تغییر یافته و به رنگ خاکستری مایل به سفید و یا زرد کمرنگ در می‌آید.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تاکید کرد: اندازه میوه‌های آسیب دیده کوچک مانده و با خروج مواد قندی و شیره نباتی از آن پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی افزود: کنه‌ها برای حفاظت و انتقال خود از یک نقطه به نقطه دیگر تار می تنند و در زیر تارها به فعالیت می‌پردازند. هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

سبحانی خاطرنشان کرد: شروع فعالیت کنه تارتن خرما بستگی به دما و رطوبت نسبی دارد؛ با پایش دما، رطوبت و بررسی خوشه‌ها و همچنین استفاده از تجربه‌های محلی می‌توان شروع فعالیت را معین کرد.

وی افزود: در کنترل این آفت شروع فعالیت بسیار مهم است و تا قبل از شروع فعالیت سمپاشی توصیه نمی‌شود و برای کنترل شیمیایی می‌توان به محض مهاجرت کنه‌های بالغ از تاج درخت به سمت خوشه‌ها، از سموم کنه‌کش اختصاصی یا کنه کش عمومی استفاده کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: به دلیل تعدد نسل کنه‌های تارتن و برای پیشگیری از بروز پدیده مقاومت نسبت به کنه‌کش‌ها، نکته بسیار مهم در کنترل مطلوب کنه‌ها، رعایت تناوب در سموم مصرفی است.

کد خبر 6096861

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات