Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سیگنال عجیب از نزدیک‌ترین ستاره به خورشید به نام "پروکسیما قنطورس" کشف شده است که این کشف عجیب در راستای پروژه Breakthrough Listen شناسایی شده است که پروژ‌ه‌ای برای جستجوی ارتباطات هوشمند فرازمینی در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ یک سیگنال عجیب از نزدیک‌ترین ستاره به خورشید به نام "پروکسیما قنطورس" کشف شده که این کشف عجیب در راستای پروژه Breakthrough Listen( پروژ‌ه‌ای برای جستجوی ارتباطات هوشمند فرازمینی در جهان) شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال موسسه جستجوی هوش فرازمینی که به اختصار SETI نامیده می‌شود هشدار داده است که اگر این کشف جدید وجود نداشته باشد، در واقع ما با فناوری خود، گمراه شده‌ایم؛ «پروکسیما قنطورس» (Proxima Centauri)  نزدیک‌ترین ستاره به خورشید است که در فاصله‌ی  نزدیکِ 4.2 سال نوری از ما قرار گرفته است.

در همین رابطه گزارش شده است که این سیگنال بین آوریل و مه در طی 30 ساعت مشاهده و رصد با استفاده از تلسکوپ پارکز در استرالیا شناسایی شده است؛ انتشار امواج رادیویی در حدود 980 مگاهرتز بوده است که به نظر می‌رسد همراه با حرکت یکی از سیارات در سیستم، فرکانس تغییر می‌کند.

ایده وجود یک تمدن پیشرفته از نظر فنی که در نزدیکی و همسایگی ما زندگی می‌کند، کاملاً جذاب و خارق‌العاده است اما همچنان جای سوال است که چگونه یک سیگنال فقط در طی 30 ساعت در ماه آوریل و مه شناسایی و ثبت می‌شود و چرا دانشمندان نجوم جهان بعد از  آن موفق به دریافت سیگنال جدیدی نشدند؟

بسیار بعید است که یک تمدن هوشمند بسیار نزدیک به کره زمین شکوفا شود چراکه از 300 میلیون سیاره‌ای که در کهکشان ما قابل سکونت هستند که قطر آن 200000 سال نوری است، کاملاً اتفاقی است که  2 تمدن در کنار یکدیگر از یک فناوری استفاده کنند؛ با وجود اینکه این فرضیه‌ها غیرممکن به نظر می‌رسد اما کارشناسان احتمال می‌دهند در آینده‌ای نزدیک توضیحات زمینی‌تری برای منشا این سیگنال یافت خواهد شد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

مفقود شدن رازآلود سیاه‌چاله‌ای با وزن 100 میلیارد برابر جرم خورشیدفیلم ماهواره‌ای از تنها کسوف کامل سال 2020

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علمی علم و تکنولوژی علمی علم و تکنولوژی نزدیک ترین ستاره به خورشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست‌وزیر و معاون رئیس‌جمهور دبی، فاش کرد که ترمینال در دست احداث،‌ ۵ برابر بزرگ‌تر از فرودگاه بین‌المللی دبی خواهد بود و می‌تواند سالانه ۲۶۰ میلیون مسافر را در خود جای دهد.

بر اساس این اطلاعیه، فرودگاه جدید دارای ۵ باند موازی و ۴۰۰ گیت هواپیما خواهد بود. در حال حاضر، فرودگاه بین المللی دبی، شلوغ ترین هاب هوایی بین المللی در سراسر جهان است که فقط با دو باند کار می کند.

به گزارش همشهری آنلاین، اعلامیه شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در احیای مجدد خطوط هوایی امارات پس از اختلالات ناشی از همه گیری کووید-۱۹ در سفرهای بین المللی است.

در اطلاعیه منتشر شده، تصاویر کامپیوتری، طراحی ترمینال سفید و گسترده ای را به تصویر می کشید که یادآور چادرهای بادیه نشین های سنتی در عربستان است. این فرودگاه با ساخت یک شهر کامل در اطراف فرودگاه در جنوب دبی، تقاضای مسکن برای یک میلیون نفر را به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر دبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این فرودگاه میزبان شرکت های پیشرو جهان در بخش لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود. ما در حال ساختن یک پروژه جدید برای نسل های آینده هستیم. دبی به فرودگاه جهان، بندر و مرکز جهانی جدید تبدیل خواهد شد.»

فرودگاه بین المللی دبی (DXB) به مدت یک دهه عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای سفرهای بین المللی را به خود اختصاص داده است که منجر به فشار بر ظرفیت آن شده است. سال گذشته، با وجود چالش‌های ناشی از همه‌گیری کووید، این مرکز حمل و نقل نزدیک به ۸۷ میلیون مسافر خدمات رسانی کرد که از سطح قبل از همه‌گیری فراتر رفت. علاوه بر این، دبی رکوردشکنی ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین المللی یک شبه را در سال ۲۰۲۳ گزارش کرد که نشان دهنده افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل است.

فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم، که نزدیک به ۴۵ کیلومتر از فرودگاه بین المللی دبی فاصله دارد، در سال ۲۰۱۰ با یک ترمینال واحد شروع به کار کرد. در طول همه‌گیری کووید، به‌عنوان انباری برای ایرباس A۳۸۰‌های دو طبقه امارات و سایر هواپیماها عمل می‌کرد و به تدریج فعالیت خود را با پروازهای باری و خصوصی در دوره‌های بعدی از سر گرفت.

علاوه بر این، فرودگاه به عنوان محل برگزاری دوسالانه نمایشگاه هوایی دبی عمل می کند و دارای وسعتی بی کران از بیابان خالی است که فضای زیادی را برای گسترش فراهم می کند. اطلاعیه شیخ محمد بر قصد دبی برای گسترش بیشتر به سمت جنوب تاکید کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • پیشنهاد عجیب به ستاره چلسی: به یونایتد برو!
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • کتاب عکس «نزدیک تر» حاصل سفر به ۵ قاره جهان است
  • صالح، ستاره‌ای برای تمام خطوط استقلال!
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟