Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@21:25:00 GMT

علی حاتمی چهره در نقاب خاک کشید

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۱۱۶۱۷

علی حاتمی چهره در نقاب خاک کشید

صبح دیروز [چهارشنبه 14 آذر 1375] قلب کارگردان صاحبنام ایران پس‌ ازعمری تپیدن، از نفس بازماند و چهره در نقاب خاک کشید.

 علی حاتمی در سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد. وی فارغ‌التحصیل دانشکده هنرهای دراماتیک تهران بود و فعالیت‌های هنری خود را از سال ۱۳۴۱ با نوشتن فیلمنامه‌های کوتاه تلویزیونی آغاز کرد. در سال ۱۳۴۹ فیلم حسن کچل را با موضوع طنز- اجتماعی کارگردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
طوقی، باباشمل، قلندر، ستارخان، خواستگار، سوته دلان، حاجی واشنگتن، کمال الملک، جعفرخان از فرنگ برگشته، مادر و دلشدگان فیلم‌های سینمایی این کارگردان بزرگ بوده است.نمایشنامه‌های نارنج و ترنج، دیو، حسن کچل، آدم وحوا، قصه مرد ماهیگیر، طلسم وحریر وسریال هزاردستان، سلطان صاحبقران، شهر آفتاب مهتاب و داستان‌های مولوی  سریال‌هایی بودند که وی عهده دار کارگردانی آنها بوده است. علی حاتمی سال‌ها با فضاهای سنتی و مردمی، تاریخ را به اقتباسی خاص به خانه مردم آورد. طرح شهرک سینمایی نیز حاصل تلاش او در عرصه ساخت دکوری عظیم است که سریال هزاردستان از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۶ در این شهرک فیلمبرداری شد.آخرین پیامبر، ملکه‌های برفی و فیلم جهان پهلوان تختی از برنامه‌های مورد علاقه حاتمی بود که ساخت دو فیلم اول میسر نشد و جهان پهلوان تختی نیمه کاره رها شد. روزنامه ایران - پنجشنبه 15 آذر 1375

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاب پشت نقاب

  اما حالا با اندکی تأمل و سنجیدن جوانب دیگر مسأله، می‌توانم هم با بله پاسخ دهم و هم با خیر.تغییر دادن من قبلی هیچ‌وقت غیر‌ممکن نیست، اشتباه ‌هم نیست فقط ممکن‌ است گاهی درست پیش نرود که در این صورت‌،اصلا جای نگرانی نیست.بعضا نوجوانان و کودکانی‌ را می‌بینیم که برای ورودبه جمع دوستان‌شان ازعلایق وسلایق شخصی خودچشم‌پوشی می‌کنندوبه خود واقعی‌شان پشت پا می‌زنند. حتی شاید خود را انکار کنند و خیال‌پردازی‌های‌شان را برای دیگران واقعیت جلوه دهند.این فرآیندها تحت شرایطی صورت می‌‌گیرد که هویت خود را گم کرده باشیم و به‌دنبال اندکی توجه، هر دری را بکوبیم!فقدان هویت چیزی نیست جزیک حفره‌ توخالی‌،درون ما! چیزی ‌است که تا به خودمان از بیرون نگاه نکنیم، نمی‌توانیم جای درستش را حدس بزنیم و سعی داریم با هیچ و پوچ اطراف پرش کنیم...
پس قدم اول برای تغییر، توجه گدایی کردن نیست، بلکه یک قدم از خود بیرون رفتن است.زمانی که از بیرون به خودمان نگاه می‌کنیم، با یک فرد جدید روبه‌رو خواهیم شد، فردی که نیاز به کمک دارد اما در عین حال، می‌داند چه می‌خواهد و برای جلب‌نظردیگران خود را پشت نقاب‌های مختلف حبس نمی‌کند. به عبارتی؛ او به خود ارزش می‌دهد.آزادانه می‌گردد و آنچه می‌خواهد راپیدا می‌کند،هرآنچه‌ که درونش را غنی و غنی‌تر کند. 

دیگر خبرها

  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • آمریکا در پشت نقاب حقوق بشر پنهان شده است
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • نقاب پشت نقاب
  • روایتی دیگر از چهره جدید دانشگاه کلمبیا