Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@07:47:46 GMT

۲۰۲۰ سال حذف با ترور، تحریم و کرونا

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۱۲۱۷۶

۲۰۲۰ سال حذف با ترور، تحریم و کرونا

تا لحظه تنظیم این گزارش، شیوع ویروس کرونا در جهان که تقریبا یک ساله شده است یک میلیون و ۷۰۸ هزار و ۸۳۷ انسان را در سراسر جهان قربانی کرده است.

ایران تحت شدیدترین تحریم ها و فشار حداکثری آمریکا در ردیف پانزدهمین کشور قربانی کرونا است هر چند آمریکا با وجود ممانعت از دسترسی ایران به داروهای خاص و سنگ اندازی های متعدد در راه ایران برای دستیابی به امکانات مبارزه با کرونا، خود در صدر جدول قربانیان این ویروس قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این حیث می توان کرونا، تحریم های ضد ایرانی آمریکا و ترور را مثلث حذف در ایران ۲۰۲۰ دانست.

سال ۲۰۲۰ به خاطر فاجعه ترور ناجوانمردانه فرماندهان شهید سپهبد سردار «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان «الحشد الشعبی» عراق و حوادث متعاقب آن، سال شاخص ترور امنیت جهانی است زیرا نبرد با تروریسم و ریشه کنی آن در عراق و سوریه تنها به این دو قلمرو یا حتی کل خاورمیانه محدود نبوده و نیست؛ شلیک به تروریست ها در عراق و سوریه برای هر کس در این میدان علیه افراط گرایی جنگید به مفهوم خدمت در لباس تامین امنیت جهان است.

همگان اذعان دارند که اسفنج تروریسم در عراق و سوریه تعداد قابل توجهی از تروریست ها را از سراسر جهان از جمله اروپا به منطقه جذب کرده بود و پاکسازی زمین از آلودگی، در واقع ممانعت از بازگشت هر کدام از این عناصر به کشورهای مادر و فداکاری برای صلح و ثبات جهانی است؛ هر چند این اقدامات به مذاق مبدعان این تروریست ها خوش نیامد. (علاوه بر ترور شهدای اخیر امنیت جهانی به تاریخ ایجاد جریان های مانند القاعده از سوی آمریکا در مقابله با شوروی کمونیست رجوع شود)

سال ۲۰۲۰ را از رویکرد حذفی آن، می توان سال هموندی کرونا و ترور دانست. جالبتر آنکه هشدارهای جهانی نشان داد که خود کرونا نیز نوعا به گسترش ترور کمک می کند. شاهد این سخن، هشدار دبیر کل سازمان ملل درباره رونق ترور در سایه شیوع کرونا است.

حدود ۵ ماه پیش، آنتونیو گوترش نسبت به گسترش فعالیت‌های تروریستی و تجدید سازمان گروه‌های افراط‌گرا هشدار داد. به باور گوترش، داعش، القاعده و گروه‌های نژادپرست می‌توانند از شرایط ناشی از شیوع کرونا به سود خود بهره‌گیری کنند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد از مخاطرات نهفته در شیوع بیماری کرونا برای صلح جهانی سخن گفته است. گوترش نسبت به بهره‌برداری سیاسی گروه‌های افراطی در جهان از اوضاع ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ ابراز نگرانی کرده است.

به باور گوترش، گروه‌های افراطی همچون داعش و القاعده می‌توانند از نابسامانی‌های ناشی از شیوع این بیماری برای تقویت و تثبیت موقعیت خود در کشورهای عراق و سوریه بهره گیرند.

دبیر کل سازمان ملل، همچنین نسبت به استفاده ابزاری نیروهای نئونازی، نژادپرستان سفید پوست و همچنین گروه‌های افراطی دیگر در سایر نقاط جهان از ویروس کرونا هشدار داده است.

سال ۲۰۲۰ را می توان سال تلاش برای پاکسازی ها و حذف ها دانست؛ پاکسازی جهان از وجود ویروس تروریسم با وجود ناجوانمردی منتفعان از این اقدام و سکوت آنان در قبال حذف مدافعان امنیت جهان و کمی پس از آن (بعد از ترور شهیدان سلیمانی و المهندس)، ورود ویروس کرونا به عرصه حذف در سرتاسر جهان، نه فقط در ایران و نه تنها در خاورمیانه.

برچسب‌ها سال 2020 میلادی ویروس کرونا تحریم تروریسم گروه تروریستی داعش تحریم های دارویی آمریکا ایالات متحده آمریکا ابومهدی المهندس قاسم سلیمانی پروندهٔ خبری ۲۰۲۰ و مهمترین تحولات بین المللی و منطقه ای توطئه آمریکا برای عراق در بحبوحه بحران کرونا هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال 2020 میلادی ویروس کرونا تحریم تروریسم گروه تروریستی داعش تحریم های دارویی آمریکا ایالات متحده آمریکا ابومهدی المهندس قاسم سلیمانی سال 2020 میلادی ویروس کرونا تحریم تروریسم گروه تروریستی داعش تحریم های دارویی آمریکا ایالات متحده آمریکا ابومهدی المهندس قاسم سلیمانی اخبار کنکور عراق و سوریه ویروس کرونا امنیت جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است