Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محسن سراغی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همه‌ساله هفته پژوهش از ۲۹ آذر ماه آغاز می‌شود و به دلیل اهمیت این موضوع در تقویم ملی کشور هفته‌ای به این عنوان نام‌گذاری کردند.

وی بیان کرد: خداوند در قرآن کریم در خصوص دعوت به پژوهش و تحقیق در آیه قُل اُنظُروا فِی السَمواتِ و الارض اشاره کرده است که می‌فرماید؛ در خلقت آسمان و زمین و جهان پیرامون خود نیز، بیندیشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه حضرت علی (ع) و بزرگان دین ما را به دانایی و تحقیق بسیار در پیرامون خود دعوت می‌کنند، تصریح کرد: مولا علی (ع) در این باره می‌فرمایند؛ لا سُنه اَفضَلَ التَحقیق هیچ کاری با فضیلت‌تر از تحقیق وجود ندارد.

وی ادامه داد: در این راستا یکی از اولویت‌هایی که مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب به آن اشاره می‌کنند، پژوهش و تحقیق‌محوری است به همین منظور اهالی دانش و پژوهش را دعوت می‌کنند تا نسبت به این مهم، رویکرد منظم‌تری داشته باشند.

سراغی با بیان اینکه از گذشته تا به امروز یکی از نهادهایی که توانسته پژوهش محوری را مد نظر و مورد عنایت خود قرار دهد؛ موقوفات هستند، خاطرنشان کرد: اگر نگاهی به موقوفات در گذشته داشته باشیم، حتی در موقوفات خیلی قدیم در خصوص کمک به پژوهش و تحقیق موقوفاتی در سطح کشور وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از کارهای اولویت‌دار اداره اوقاف و امور خیریه این است که ما اموری که مردم به سمت پژوهش و علم محوری سوق می‌دهد و همچنین نیازهایی که در سطح جامعه است را به مردم معرفی و خیرین و واقفین خیراندیش این مهم را مورد عنایت خود قرار بدهند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ، با بیان اینکه در این راستا در بحث پژوهش محوری حُسن اتفاقی در هفته پژوهش اتفاق اُفتاد، متذکر شد: بانوی خیراندیشی یک قطعه باغی با مساحت ۵۰۰ مترمربع به ارزش حدود یک میلیارد تومان وقف کردند که درآمد حاصل از این وقف صرف تحقیق، تفحص و پژوهش محوری در علوم حوزوی می‌شود.

کد خبر 5101698

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب وقف اوقاف البرز ساوجبلاغ ویروس کرونا شب یلدا روز پرستار شیراز آمار کرونا پرستار عکس استانها شهرکرد کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا گرگان قاسم سلیمانی بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد

این موضوع برای همه ثابت‌شده است که نداشتن خواب کافی برای سلامتی مضر است. حالا دانشمندان با انجام تحقیقات جدیدی دریافته‌اند که میان خواب کمتر از شش ساعت در شب و افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ رابطه‌ای وجود دارد.

دانشمندان در این تحقیق داده‌های Biobank بریتانیا را تجزیه‌و‌تحلیل کرده‌اند که یک منبع جهانی برای تحقیقات بهداشتی و پزشکی محسوب می‌شود. آنها اطلاعات ۲۴۷۸۶۷ بزرگسال را بررسی کرده‌اند که داده‌های سلامت آنها برای بیش از یک دهه دنبال شده است. آنها در این تحقیق قصد داشتند تا ارتباط بین مدت زمان خواب و دیابت نوع ۲ و اینکه آیا داشتن یک رژیم غذایی سالم اثرات کمبود خواب بر خطر دیا‌بت را کاهش می‌دهد یا خیر را درک کنند.

ارتباط بین خواب و دیابت نوع ۲

در این پژوهش از شرکت‌کنندگان پرسیده شده بود که در ۲۴ ساعت چقدر می‌خوابند. همچنین، هفت تا هشت ساعت خوابیدن به‌عنوان میزان خواب نرمال در نظر گرفته شد. میزان کم‌خوابی نیز به سه دسته تقسیم شد: خفیف (شش ساعت)، متوسط (پنج ساعت) و شدید (سه تا چهار ساعت). همچنین در این تحقیق به داده‌های مربوط به رژیم غذایی شرکت‌کنندگان نیز توجه شده است.

در حدود ۳.۲ درصد از شرکت‌کنندگان در طول دوره پیگیری، مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شدند. به گفته آنها هرچند عادات غذایی سالم به‌طور کلی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد، اما زمانی که افراد غذای سال می‌خوردند و باز هم کمتر از شش ساعت در روز می‌خوابند، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در آنها در مقایسه با افرادی که میزان خواب آنها نرمال بوده، افزایش داشته است.

به گفته دانشمندان، پنج ساعت خواب شبانه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۱۶ درصد افزایش دهد، درحالی که این خطر برای افرادی که سه تا چهار ساعت می‌خوابند، می‌تواند ۴۱ درصد بیشتر از افرادی باشد که هفت تا هشت ساعت می‌خوابند.

بااین‌حال دقیقاً مشخص نیست چرا افرادی که کمتر می‌خوابند ممکن است بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشند. تحقیقات قبلی نشان داده است که نشانگر‌های التهابی و اسید‌های چرب آزاد در افراد دارای کمبود خواب افزایش پیدا می‌کند که این امر حساسیت به انسولین را مختل می‌کند و منجر به مقاومت نسبت به انسولین می‌شود. این بدان معناست که بدن برای استفاده صحیح از انسولین برای تنظیم سطح گلوکز خون تلاش می‌کند و بنابراین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.

منبع: دیجیاتو

tags # دیابت نوع دو ، خواب سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • سازمان ملل خواستار تحقیق بین المللی درباره گور‌های جمعی شد
  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران