Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس؛ بحث فیلترینگ شبکه‌های مجازی خبر داغ این روزهاست، این مسأله نشان‌دهنده نگرانی خانواده‌ها از آسیب‌های حضور افراد نامتعارف در شبکه‌های اجتماعی و تأثیر آن بر روی فرهنگ و امنیت اخلاقی به خصوص جوانان و نوجوانان است لذا این دغدغه باعث شد افراد و سازمان‌ها درصدد ایجاد شبکه‌های ملی اینترنت و برنامه‌های داخلی مجازی برآیند اما متأسفانه با گذر زمان این اتفاق، موفقیت چندانی در پی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین با توجه به عدم تکمیل شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور، زمینی که جنگ نرم در آن اتفاق افتاده کاملاً در اختیار دشمن قرار دارد و هدف دشمن هم از بازی در این زمین، براندازی هویت و ساختار نظام جمهوری اسلامی است، از این رو استعمارگران برای رسیدن به اهداف خود به دنبال تغییر ذائقه فرهنگی و اجتماعی مردم هستند تا با نفوذ فرهنگی عقایدشان را سست و آنها را نسبت به فرهنگ بی‌تفاوت کنند. این در حالی اتفاق می‌افتد که هیچ سنگری در این زمین برای نیروهای انقلابی و متعهد به آرمان‌های اسلام در راستای دفاع از حریم ملی، تعریف نشده است.

 

حال سؤالی که مطرح می‌شود اینکه آیا ما خواستار لغو استعمار و سلطه مادی و معنوی حاکم بر فضای موجود هستیم یا خیر؟ آیا تحقق این مهم با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات شدنی نیست؟ در پاسخ باید گفت تا زمانی که شبکه ملی اطلاعات در دستور کار وزارت ارتباطات قرار نگیرد هر روز با چالش‌ها و قبح‌شکنی‌های جدید مواجه خواهیم شد از این رو نمی‌توانیم با خیالی آسوده فرزندان‌مان را در این فضا بدون هیچ گونه آسیبی رها کنیم. 

این موضوع دغدغه بسیاری از مخاطبان «فارس من» نیز بوده که با ثبت پویش‌های متعددی عنوان می‌کنند: چندین و چند سال است مدام از عدم مدیریت بر فضای مجازی ضربه می‌خوریم از مسائل تلگرامی گرفته تا مسائل ضداخلاقی اینستاگرام، لذا تا چه زمانی باید حرص بخوریم که صفحه‌ای بسته یا حذف شود. 

 

آنها می‌گویند: چرا پیام‌رسان‌های داخلی در طول این سال‌ها هنوز نتوانسته‌اند مخاطبان میلیونی ایرانی را به خود جذب کنند؟ چه کسانی مسؤول ارزان شدن هزینه اینترنت به وسیله عدم تحقق راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات هستند؟ راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات از الزامات قانونی برنامه ششم توسعه در حکمرانی فضای مجازی است، چرا دولت به این الزام قانونی عمل نمی‌کند؟

 

همچنین در این پویش آمده است: باید بکوشیم در اینترنت مستقل باشیم اگر این کار را انجام ندهیم استقلال کشور در زمینه‌های گوناگون تهدید می‌شود. باید پهنای باند مورد نیاز خودمان را تولید کنیم تا پرسرعت، درآمدزا و فرصت‌ساز در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باشد. 

این مخاطبان در پایان با بیان اینکه تکمیل پروژه شبکه ملی اطلاعات و حرکت به سمت اینترنت ملی، گامی بزرگ در جهت منافع ملی، حفظ اطلاعات کشور و جلوگیری از تهاجم فرهنگی است، گفته‌اند: مسؤولان بدانند چاره‌ای جز راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات نداریم و باید به جد پیگیر و مطالبه‌گر شبکه ملی باشیم. 

 

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات اینترنت پاک مطالبه مردمی فارس من راه اندازی شبکه ملی اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۳۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی

تین نیوز  

ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی، از انعقاد توافق نامه توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی شامل آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز با پوشش تمام خدمات خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، این قراردادی چند جانبه برای خدمات تاکسی هوایی میان اماراتی شامل حمایت از ایجاد و گسترش خدمات تاکسی هوایی در ابوظبی و فراتر از آن می شود و هدف آن حمایت از منطقه در مسیر تبدیل شدن به رهبر جهانی در معرفی تاکسی های هوایی است.

توافق نامه منعقدشده پتانسیل توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی از جمله آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز، همچنین حضور تولیدی در ابوظبی را پوشش می دهد و در طول آن یک شرکت توسعه دهنده هواپیماهای تمام الکتریکی برای خدمات مسافری تجاری، از نزدیک با اداره کل هوانوردی غیرنظامی امارات متحده عربی برای تعریف مسیرها همکاری می کند.

هواپیمای نوآورانه ابوظبی برای حمل یک خلبان و چهار مسافر با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در ساعت، آلایندگی عملیاتی صفر و ردپای آکوستیک کم طراحی شده است و حداکثر برد آن ۱۶۱ کیلومتر سفر هوایی سریع و تمیز را داخل ابوظبی و در سراسر امارات متحده عربی امکان پذیر می کند.

   

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است