Web Analytics Made Easy - Statcounter

الشرق الاوسط روزنامه عرب زبان نزدیک به رژیم سعودی، در گزارشی از یمن، خبر داد، پژوهشگران یمنی حوزه نفت و مواد معدنی که تحقیقاتی را برای شرکت اولتارا در بخارست پایتخت رومانی انجام داده اند خواستار آن شدند که آژانس‌های دولتی و مقامات محلی این مطالعه را جدی بگیرند و شرکت‌های عامل را موظف به رسیدگی به نشت خطوط نفتی یمن با استفاده از یک سیستم علمی دقیق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مطالعه انجام شده توسط دکتر عبدالغنی جاغمن کارشناس زمین‌شناسی و دکتر عبدالمنعم حبتور دانشگاهی در کالج نفت و مواد معدنی در شبوه، خواستار جلوگیری سریع از تأثیرات منفی بر جامعه و کشاورزی و ممانعت از ایجاد عدم تعادل محیطی است .

خبرگزاری العهد لبنان پیشتر گزارش داده بود: اقدام متجاوزان سعودی -  آمریکایی به سرقت نفت از یکی از خطوط انتقال نفت در استان شبوه یمن باعث نشت مقادیر زیادی نفت و آلودگی خطرناک زیست محیطی در این استان شده است.

به گفته احمد الحسن الامیر استاندار شبوه متجاوزان مسئول آلودگی زیست محیطی در این استان هستند و مناطق لهیه، علی بن حبتور، تموره و اراضی کشاورزی و مسکونی واقع در طول خط لوله بخش ۴ در غرب منطقه عیاد تا بندر النشیمه را جزء مناطق آسیب دیده ناشی از آلودگی زیست محیطی اعلام کرد.

این مقام یمنی گفته که هزاران بشکه نفت که متجاوزان و عمال آنها هر روز سرقت می کنند به مناطق کشاورزی و مسکونی واقع در محدوده این خط لوله فرسوده نفتی نشت می کند و آسیبهای ناشی از نشت نفت به حوزه های آبی و چاههای آب واقع در امتداد این خط لوله نفتی سرایت کرده است.

وی تأیید کرد آلودگی های زیست محیطی محدود نیست بلکه به حد فاجعه زیست محیطی خطرناک رسیده که ناشی از گسترش نشت نفت به مناطق واقع در امتداد خط لوله ۴ در غرب عیاد تا بندر النشیمه است.

الامیر خاطر نشان کرد نشت نفت به گسترش لکه های بزرگ نفتی منجر و برکه ها و دریاچه هایی از نفت خام تشکیل شده و به تعدادی از مناطقی که در اطراف آنها کشت و کار می شود و نیز به حوزه های آبی سرایت کرده و باعث آلودگی آنها شده است.

استاندار شبوه گفت مزدوران وابسته به متجاوزان به عمد از هرگونه چاره اندیشی زیست محیطی یا مهار این فاجعه که باعث وارد آمدن خسارات زیادی به محیط زیست شده است، خودداری می کنند.

الامیر از آزاد مردان استان شبوه خواست برای متوقف کردن جریان نفت خام از طریق این خط لوله فرسوده مداخله کنند تا آنچه را که امکان نجاتش وجود دارد نجات دهند و مزدوران را مجبور کنند غرامت های کامل ناشی از آلودگی زیست محیطی را پرداخت کنند.

به گفته وی علاوه بر این باید از شماری از شرکت های تخصصی درخواست شود تا چاره اندیشی بکنند و چاه های جدید آب را در مناطقی که هنوز آلوده نشده اند حفر و آثار ناشی از آلودگی در چاه های آب در مناطق آسیب دیده تحلیل و بررسی شود.

 گویا عمق فاجعه به حدی است که روزنامه الشرق الاوسط بدون اشاره به اقدام نفت دزدی سعودی ها و متحدانش در جنوب یمن، در گزارشی هشدار داده است که این وضعیت می تواند منجر به یک فاجعه زیست محیطی شود.

برچسب‌ها جنگ یمن یمن عربستان سعودی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگ یمن یمن عربستان سعودی جنگ یمن یمن عربستان سعودی اخبار کنکور زیست محیطی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، عطا الله کاویان پیش از ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران از اجرای برنامه های مختلفی چون پاکسازی مناطق جنگلی، ساحلی و مواصلاتی، جلسات تخصصی پسماند، کارگاههای آموزشی، برگزاری مسابقات نقاشی ویژه کودکان، دیدار با ائمه جمعه استان و بیان معضلات زیست محیطی، برگزای میز خدمت در مصلای‌های نماز جمعه در سراسر استان و برگزاری نشستهای علمی تخصصی با حضور اساتید دانشگاهی و فعالین محیط زیست؛ در هفته زمین پاک امسال توسط ادارات حفاظت محیط زیست استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: برنامه های مختلفی در هفته زمین پاک در راستای اشاعه فرهنگ زیست محیطی توسط ادارات حفاظت محیط زیست استان همزمان با سراسر کشور با شعار «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» اجرا شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: به مناسبت هفته زمین پاک؛ ادارات حفاظت محیط زیست استان با مشارکت دستگاههای اجرائی مرتبط و فعالان و دوستداران محیط زیست با اجرای ۲۸ برنامه مناطق جنگلی، ساحلی و راه های مواصلاتی را از زباله پاکسازی کردند.

کاویان تصریح کرد: دومین جلسه کمیته تخصصی پسماند پزشکی استان در سال ۱۴۰۳ در سازمان نظام پزشکی شهرستان رامسر برگزار و در این جلسه در خصوص ظرفیت بیمارستان ها و شرکت های توانمند در زمینه مدیریت پسماندهای عفونی، مدیریت پسماندهای دارویی و شیمیایی، نظارت بیشتر بر عملکرد مدیران اجرایی پسماند در این حوزه تاکید شد.

وی با اشاره به برگزاری ۳۰ کارگاه آموزشی گفت: در زمینه آموزش و تنویر افکار عمومی کارشناسان و محیط بانان استان با حضور درمدارس و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای دانش آموزان و کودکان پیش دبستانی مطالب زیست محیطی ارائه و دانش آموزان از پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری و موزه حیات وحش خشکه داران تنکابن بازدید کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران اضافه کرد: کارشناسان و محیط بانان استان شش دوره مسابقه نقاشی با موضوع زمین پاک در مدارس استان را برگزار و دو فیلم مستند ازگونه های جانوری و گیاهی برای دانش آموزان دو روستا حاشیه پارک ملی کیاسر به نمایش گذاشتند.

کاویان بابیان اینکه سه جلسه کارگروه پسماند در استان برگزارشد، تصریح کرد: در این جلسات درخصوص معضل پساب، پسماند و پایش محل دفن زباله بحث و گفتگو شد.

وی از دیدار روسای شهرستان های استان با ائمه جمعه و دادستان ها خبرداد و گفت: در این دیدارها درخصوص معضلات زیست محیطی منطقه گفتگو و برخی ادارات استان بابرپایی میز خدمت در مصلی نمازجمعه پاسخگو مطالبات زیست محیطی نمازگزاران بودند.

کاویان افزود: همچنین در این هفته سه نشست علمی -تخصصی با حضور اساتید، دانشجویان و سمن‌های زیست محیطی برگزار و چالش های زیست محیطی را مورد بررسی قرار دادند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در پایان با اشاره به شروع پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» افزود: مطابق آیین نامه کاهش مصرف کیسه های پلاستکی، توزیع رایگان کیسه های پلاستیکی برای فروشگاه‌های زنجیره ای ممنوع بوده و سازمان حفاظت محیط زیست سعی دارد با هماهنگی و فرهنگ سازی با پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» در هفته زمین پاک نسبت به عملی شدن این اقدام از طریق اقناع افکار عمومی اقدام کند. گفتنی است، هفته زمین پاک از ۳ الی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با شعار «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» نامگذاری شده است.

کد خبر 6092909

دیگر خبرها

  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای چند استان
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • هشدار هواشناسی کرمان نسبت به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها