Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن موسوی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: این شهرک ها در شهرهای تبریز، ملکان، عجب شیر، کلیبر، سراب، بناب، اهر، مرند و هوراند در دست ساخت است و در تمامی آنها همه امکانات و زیرساخت های لازم تهیه و آماده شده است.

وی با اشاره به احداث شهرک دامپروری به وسعت اولیه ۵۰۰ هکتار در شهر تبریز، اظهار داشت: زیرساخت‌های ۱۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ هکتار آن آماده شده و پس از فراخوان عمومی به یکی از شرکت‌های کشت و صنعت و دامپروری وابسته به بنیاد مستضعفان واگذار شده است.

موسوی گفت: یک شهرک گلخانه‌ای هم به وسعت ۶۱.۳ هکتار در شهرستان ملکان نیز احداث شده و تاکنون همه امکانات زیرساختی‌ برای ۴۱ هکتار آن شامل خطوط انتقال و شبکه توزیع برق، گاز و آب هم‌چنین استخر ذخیره آب، ایستگاه پمپاژ و حصارکشی کل مجتمع خاتمه یافته است.

وی ادامه داد: ۳۴ هکتار از این شهرک به یک شرکت خصوصی واگذار شده و اکنون این قسمت از شهرک در مرحله ساخت و نصب سازه گلخانه قرار دارد، ضمن اینکه هفت هکتار دیگر نیز تحت مالکیت شرکت خصوصی دیگری بوده، اما به دلیل تاخیر در اجرا، فسخ قرارداد شده است.

موسوی به ساخت شهرک گلخانه‌ای ۳۹ هکتاری شهرستان عجب شیر نیز اشاره و اضافه کرد: زیرساخت‌های این شهرک به طور کامل انجام گرفته و تکمیل شده است و ۱۹ هکتار از این شهرک طی قراردادی به یک شرکت خصوص اجاره داده شده و اکنون عملیات احداث سازه گلخانه یکپارچه شیشه‌ای به مساحت ۱۲.۳ هکتار در آن آغاز شده است.

به گفته وی، ۴.۵ هکتار از شهرک فوق به یک شرکت خصوصی با ۱۳ سرمایه گذار حقیقی واگذار شده است و اکنون در مرحله ساخت سازه گلخانه قرار دارد.

موسوی با بیان اینکه شهرک گلخانه‌ای کلیبر با مساحت ۳۰.۴ هکتار پس از واگذاری در مرحله ساخت سازه قرار دارد، گفت: مساحتی در حدود ۱۷ هکتار در این شهرک در حال تکمیل زیرساخت‌ها بوده و برای جذب شرکت‌ها فراخوان داده است.

وی ادامه داد: شهرک گلخانه ای سراب نیز به مساحت و هدف گذاری اولیه ۲۰۰ هکتار برای ساخت شهرک دامپروری اختصاص یافته بود که اکنون اغلب مراحل زیرساختی طی شده است؛ در ابتدا مالک مدرن ترین گلخانه خاورمیانه در جلفا، تقاضای خود برای واگذاری ۱۴۰ هکتار از این شهرک را اعلام کرده بود اما پس از انعقاد قرارداد با مخالفت نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی فسخ شد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی آذربایجان شرقی درباره شهرک گلخانه‌ای بناب نیز گفت: این شهرک به مساحت ۳۰ هکتار که بخشی از زیرساخت‌های آن به منظور دامپروری  به دلیل مشکلات زیست محیطی و واقع شدن در پارک ملی دریاچه ارومیه به گلخانه تبدیل شد و  از محل خوداعتباری حدود ۲۳ میلیارد ریال تخصیص یافته و اکنون در حال اتمام است.

موسوی ادامه داد: از میان ۲۳ متقاضی سرمایه گذاری حقیقی و حقوقی برای شهرک فوق تاکنون ۶ نفر واریز برای اجاره زمین را انجام داده‌اند.

وی اضافه کرد: شهرک گلخانه‌ای اهر نیز با مساحت ۲۴ هکتار در مراحل تکمیل زیرساخت‌ها و اختصاص حق‌آبه لازم جهت اجرای فعالیت‌های گلخانه‌ای قرار دارد.

موسوی با بیان اینکه ۴۹.۵ هکتار برای احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب اختصاص یافته است، گفت: تاکنون تخصیص اراضی از سوی اداره کل منابع طبیعی استان اخذ شده و حق‌آبه مشخصی برای این شهرک در نظر گرفته شده است.

وی در خصوص شهرک دامپروری مرند نیز گفت: این شهرک با مساحت ۱۵۸.۶ هکتار در حال تکمیل زیرساخت بوده و پس از فراخوان شهرک جهت احداث مجتمع دامپروری گوسفند نژاد وارداتی چندقلوزا با ظرفیت ۲۱ هزار راسی، واگذار شده بود که به دلیل تاخیر سرمایه گذار خلع ید شد؛ اکنون درخواست‌ها جهت واگذاری این شهرک نیز در حال بررسی و انعقاد قرارداد است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز کشاورزی اخبار کنکور شهرک گلخانه ای شهرک دامپروری واگذار شده زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۱۹۷۵ گلخانه کوچک مقیاس خانگی در راستای ایجاد اشتغال برای روستاییان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سعید نارویی اظهار داشت: با توجه به مشارکت مردم استان سیستان و بلوچستان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفت.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: از سال 1402 تا امروز پنج هزار و 329 پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفته  که منجر به صدور سه هزار و 354 مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی در سطح 98 هکتار شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد یک هزار و 975 گلخانه‌ خانگی در سطح 57 هکتار موفق به کسب پروانه بهره‌برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند. 

نارویی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، به دلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح، امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد. گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح 90 تا 299 مترمربع احداث می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب