Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آلمان درخواست یونان برای توقف همه صادرات تسلیحات به ترکیه به دلیل مناقشات گازی در دریای مدیترانه را رد کرد و آن را راهکار درستی ندانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "آر ان دی" آلمان، "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان توقف همه صادرات تسلیحات به ترکیه به دلیل مناقشات گازی با یونان دردریای مدیترانه را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آلمان اعلام کرد: از نظر راهبردی من فکر نمی کنم این راهکار درستی باشد. این رویکرد برای یک شریک ناتو کار ساده‌ای نیست. بنابراین ما یک بار تجربه کرده‌ایم که ترکیه به عنوان شریک ناتو به دلیل اینکه هیچ موشکی از آمریکا دریافت نمی کرد به سادگی آن را از روسیه خریداری کرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

یونان به دلیل مناقشات گازی با ترکیه در دریای مدیترانه در ماه اکتبر رسما آلمان را به تحریم تسلیحاتی علیه آنکارا فراخواند. در این درخواست تمرکز بر 6 زیردریایی بود که در ترکیه و با همکاری شرکت های آلمانی مونتاژ می شود. برلین در سال 2009 تحویل قطعات این زیردریایی ها به ترکیه را تایید کرده بود.

آلمان بعد از حمله نیروهای ترکیه به شمال سوریه در اکتبر سال 2019 صادرات تسلیحات به ترکیه را کمی محدود کرد. از آن زمان برلین ارسال تسلیحاتی که در جنگ سوریه به کار برده می شود به ترکیه را ممنوع کرد؛ اما ارسال زیردریایی ها همچنان به ترکیه ادامه دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

هایکو ماس در بخش دیگری از سخنانش اعتراف کرد که مناسبات دیپلماتیک برای حل مناقشات گازی بین یونان و ترکیه تا به حال پیشرفت های مطلوبی نداشته است. اتحادیه اروپا از این رو حدود دو هفته پیش تحریم هایی را علیه برخی اشخاص و شرکت های ترک که در حفاری های غیرقانونی در دریای مدیترانه مشارکت می کردند منعقد کرد. اما اقدامات تنبیهی علیه کل شاخه های اقتصاد و یا تحریم تسلیحاتی اروپا علیه ترکیه اکثریت لازم را در نشست سران اروپایی نیاورد.

جزئیات مذاکرات آبی عراق و ترکیهرزمایش دریایی ترکیه در مدیترانهمذاکره دوجانبه ترکیه و روسیه درباره «عین عیسی» سوریه

وزیر امور خارجه آلمان همچنین درباره حل این مناقشات گازی از راه دیپلماتیک ابراز امیدواری کرده وگفت: البته ما همچنان معتقدیم که یک راه حل برای درگیری ها وجود دارد و نیازی به حذف دائمی یک شریک ناتو از همکاری های تسلیحاتی نیست.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان ترکیه اخبار آلمان ترکیه صادرات تسلیحات به ترکیه مناقشات گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت

به گزارش صدای ایران از آناتولی،بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان صنعت خودرو اولوداغ، گروه خودرو‌های سواری ۲۸.۲ درصد از صادرات ۹ میلیارد و ۱۳۲ میلیون و ۴۳۱ هزار دلاری صنعت خودرو را در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ از ترکیه تشکیل می‌دهد.

صادرات خودروی سواری که در ۳ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون و ۴۵۷ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۱.۷ درصد کاهش به ۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون و ۹۶۱ هزار دلار رسید.

خودروی سواری از ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری به ۷۳ کشور، منطقه خودمختار و آزاد صادر شد.

صادرات به ایتالیا که در ژانویه تا مارس ۲۰۲۳ میلادی ۲۲۵ میلیون و ۳۰۴ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۵۸.۵ درصد افزایش به ۳۵۷ میلیون و ۲۸۶ هزار دلار رسید.

انگلستان با ۳۲۸ میلیون و ۳۳۱ هزار دلار صادرات خودروی سواری در سه ماهه اول سال و ۹.۶۴ درصد رشد در رتبه سوم قرار داد.

صادرات یک میلیارد و ۹۶ میلیون و ۳۲ هزار دلاری به کشور‌های فرانسه، ایتالیا و انگلستان در ۳ ماه معادل ۴۲.۵ درصد از کل صادرات خودروی سواری از ترکیه بوده است.

آلمان با ۲۴۴ میلیون و ۶۱۱ هزار دلار در رتبه چهارم صادرات خودروی سواری قرار دارد که ۱۲.۷۱ درصد افزایش داشته است.

صادرات به الجزایر که در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۳، ۸ میلیون و ۱۲ هزار دلار بود، در ماه‌های مشابه سال جاری با ۴۴۱ درصد افزایش به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار دلار رسید.

صادرات به استرالیا با ۶۳۸ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۷۷۴ هزار دلار و به مصر با ۸۱۶ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۸۶ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۱۳۰ هزار دلار رسید.

دیگر خبرها

  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات