Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) گفت: آزمایش انسانی واکسن کرونا تولید محققان ایرانی هنوز شروع نشده است و در اواسط هفته آینده این مرحله آغاز می شود.

محمد مخبر در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) اخبار منتشر شده مبنی بر آغاز آزمایش انسانی واکسن کرونای ایرانی را که از روز گذشته برخی رسانه منتشر کرده اند تکذیب و تصریح کرد: ما مصر هستیم تا از ابتدای ا مر مقررات مرتبط با شیوه نامه‌های بهداشتی جهانی و وزارت بهداشت و درمان را طی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) که زیرمجموعه اش مسئولیت ساخت نخستین واکسن ایرانی را برعهده دارد و مرحله آزمایش حیوانی را با موفقیت پشت سرگذاشته است، افزود: هنوز آزمایش انسانی این واکسن شروع نشده است و داوطلبان نیز انتخاب نشده اند.

مخبر خاطرنشان کرد: البته بخش عظیمی از مردم به ویژه جوانان عزیز اعلام داوطلبی کرده اند اما انتخاب داوطلبان فرآیندی دارد و ابتدا تنها این واکسن روی یک نفر تزریق خواهد شد و بعد چند روز روی ۳ نفر و سپس کم کم روی ۵۶ داوطلب آزمایش می‌شود.

رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: واکسن کرونای تولید محققان ایرانی به روش ویروس کشته تهیه شده و عوارض آن اندک است.

امیدواریم در مدت ۴ الی ۵ ماه آینده این واکسن در اختیار مردم قرار بگیرد.

مخبر با بیان اینکه تمام امکانات این اقدام از قبیل متخصصان و مکان اجرای این آزمایش فراهم شده است، گفت: اواسط هفته آینده آزمایش انسانی واکسن کرونای ایرانی آغاز می‌شود و امیدواریم در مدت ۴ الی ۵ ماه آینده این واکسن در اختیار مردم قرار بگیرد.

رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) درباره چگونگی ثبت نام داوطلبان برای شرکت در آزمایش انسانی واکسن کرونا، افزود: داوطلبان می‌توانند در سامانه ۴۰۳۰ ثبت نام کنند و پس از این مرحله با آنها تماس گرفته خواهد شد.

من خودم از افرادی بودم که دوست داشتم واکسن روی من آزمایش شود اما چون مبتلا شده بودم نمی‌توانستم زیرا حضور در آزمایش انسانی شرایط خاصی نیاز دارد که باید بررسی شود.

مخبر تصریح کرد: من خودم از افرادی بودم که دوست داشتم واکسن روی من آزمایش شود اما چون مبتلا شده بودم نمی‌توانستم زیرا حضور در آزمایش انسانی شرایط خاصی نیاز دارد که باید بررسی شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با بیان اینکه تصمیم داریم بخشی از واکسن‌های تولید شده را به شکل رایگان در اختیار افراد بگذاریم، افزود: اصل بحث جان ادم ها است امیدوارم هم دولت هم مجلس و هر کجا که می‌توانند این واکسن را وارد کنند این کار را انجام دهند.

وی درباره قیمت این واکسن‌ها هم گفت: ما در تمام بخش دارویی خصوصاً تولیدات بخش کرونا نه در قیمت و نه در توزیع دخالتی نمی‌کنیم و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مسئولیت توزیع و… را برعهده دارد.

مخبر با تاکید بر اینکه در بخش دارویی دنبال شناسایی سود نیستیم، گفت: رویکردمان در این باره اجتماعی است و اقتصادی نیست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: الان ۱۰۰ میلیون ماسک در انبارهایمان هست اما چون احتمال می‌دهیم ممکن است روزی نیاز داشته باشیم به رقم اینکه کشورهای مختلف خواستار آن بوده اند جلوی صادرات آن را گرفته ایم، ما نه در قیمت و نه در توزیع نقشی نداریم.

مخبر گفت: تصمیم داریم حتماً بخشی را به شکل رایگان در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهیم تا مردم نیازمندی که نمی‌توانند تهیه کنند از آن محروم نباشند، همان طور که برای ماسک و داروی رمدسیور نیز این کار را انجام دادیم.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا آزمایش انسانی واکسن کرونا ستاد اجرایی فرمان رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!