Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی البرز گفت: زیر گروه‌های مشاغل خانگی بخش عمده‌ای از حوزه کسب و کارها در کشورهای توسعه یافته را تشکیل می‌دهند و روز به روز هم در حال گسترش هستند.

ابوالحسن قاسمپور روز سه‌شنبه دوم دی ماه در کارگروه علمی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی البرز اظهار کرد: امروزه نظام‌های اقتصادی دنیا ایجاد بنگاه‌های کوچک اقتصادی را به عنوان یکی از ضرورت‌های مورد نیاز برای کارآفرینی و اشتغالزایی در نظر می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: زیر گروه‌های مشاغل خانگی بخش عمده‌ای از حوزه کسب و کارها در کشورهای توسعه یافته را تشکیل می‌دهند و روز به روز هم در حال گسترش هستند.

وی افزود: علی رغم اینکه طی سال‌های گذشته از لحاظ آماری و کمی در حوزه مشاغل خانگی در ایران اتفاقات خوبی افتاده باشد ولی در واقعیت به واسطه عدم فرهنگ سازی مناسب، این نوع مشاغل وضعیت پایداری در کشور ندارند.

وی توضیح داد: بدون شک  فرهنگ سازی کارآفرینانه می تواند این کسب و کارها را به سوی پایداری سوق دهد.

این مسئول با اشاره به مهمترین دستاورد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی افزود: با این طرح امیدواریم سهم این دسته شغل‌ها در توسعه اقتصادی کشور بیشتر شود و شاهد حضور کسب و کارهای خانگی در بازارهای محلی و ملی باشیم.

قاسمپور اضافه کرد: برای اجرای این طرح سه مرحله بررسی شناسایی مزیت‌ها و اولویت‌ ها، توانمند سازی متقاضیان و اتصال به بازار کار در نظرگرفته شده که از طرق مختلف انجام می شود.

وی توضیح داد: برای این طرح در استان ۲۵۰۰ نفر ظرفیت در نظرگرفته شده که تا کنون ۲۱۰۰ نفر ثبت نام کرده اند که غربالگری و راستی آزمایی آنها شروع شده است.

قاسمپور اضافه کرد: مشاغل خانگی در ایران در دهه‌های قبل بیشتر در قالب مشاغل به شکل زیرپله‌ای تعریف شده بود و شناسنامه خاصی نداشت ولی با اجرای این طرح الگوی خاصی در این حوزه ایجاد خواهد شد.

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی البرز گفت: بین سال‌های ۹۰ تا ۹۹ حدود ۵۳ هزار متقاضی در سامانه مشاغل خانگی ثبت کرده بودند که ۳۸ درصد متقاضیان در حوزه قالیبافی، ۱۰ درصد نازک دوز زنانه، شش درصد پرورش دهنده گوسفند و بز بوده و این مشاغل بیشتر فراوانی را بین متقاضیان داشته اند.

وی افزود: در ارتباط با استان هم کرج به تنهایی ۵۹ درصد متقاضیان را به خود اختصاص داده بود و بعد از آن ساوجبلاغ  با۲۰ متقضایان و نظرآباد با  ۱۱ درصد در رتبه های بعدی متقاضی قرارداشتند.

وی توضیح داد: از بین متقاضیان البرز بیش از ۷۵ درصد زنان بودند و مردان در حوزه مشاغل خانگی سهم کمتری را به عهده داشتند.

قاسمپور در ادامه با بین اینکه در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۸۳ پیشران در البرز شناسایی شده اند که نقش عمده ای در جهت دهی متقاضیان به سمت بازار فروش ایفا می کنند.

وی گفت: بازارچه ای هم از طرف شهرداری در اختیار صاحبان مشاغل خانگی قرار گرفته که مسیر آنها برای دسترسی به بازار فروش تسهیل شود.

این مسئول افزود: بدون شک اجرای این طرح در البرز نقش به سزایی در ایجاد اشتغال پایدار، کارآفرینی و بهبود اقتصاد خانوارها خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد دانشگاهی مشاغل خانگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی البرز مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز گفت: طی شش ماه گذشته، ۱۷ واحد غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات بر اساس آرای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها و دستور مراجع قضایی پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، پژمان شفیعی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اظهار کرد: طی شش ماه گذشته، ۱۷ واحد غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات بر اساس آرای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها و دستور مراجع قضائی پلمب شد.

وی افزود: در نیمه دوم سال گذشته، ۱۵۰ اخطار کتبی برای واحدهای جمع‌آوری و فروش ضایعات صادر شده که از این میزان ۱۷ مورد به‌طور کامل پلمب و به سایرین جهت جمع‌آوری و انتقال به حریم شهر تذکر داده شده است.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز با بیان اینکه رعایت نکردن موارد بهداشتی به‌عنوان تهدیدی علیه بهداشت عمومی، دپوی حجم انبوهی از پسماندها و انتشار بوی نامطبوع، تجمع حشرات و آلودگی صوتی در محدوده مناطق مسکونی از دلایل تذکر و پلمب واحدهای جمع‌آوری و فروش ضایعات بوده است، تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های مردمی و بررسی کارشناسان سازمان، موارد مرتبط با مشاغل مزاحم شهری پیگیری و رصد می‌شود.

شفیعی با اشاره به اینکه ساماندهی مشاغل مزاحم شهری در دو بخش کوتاه‌مدت و بلندمدت پیگیری و دنبال می‌شود، اضافه کرد: در بخش اول ساماندهی و خروج از محدوده مرکزی و در بخش دوم احداث سایت‌های ساماندهی خارج از محدوده شهری در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند موارد مرتبط با مشاغل مزاحم شهری را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری شیراز اطلاع‌رسانی و پیگیری کنند.

کد خبر 748755

دیگر خبرها

  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه