Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان یک پژوهشگر گفت: شهر سنندج شهر هزار تپه، شهر هزار مناره، شهر خلاق موسیقی در جهان، شهر عرفان و تصوف، پایتخت شهر ادبیات و مستوره اردلان و پایتخت دف در جهان بوده که همگی نمود ظرفیت های غنی فرهنگی است؛ بهره مندی از این پتانسیل ها در تاب آوری اجتماعی نیازمند تدوین سند چشم انداز با مشارکت مردمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مختار هاشمی امروز سه شنبه (دوم دی ماه) در همایش رابطه گردشگری و تاب آوری اجتماعی که در جهاددانشگاهی استان کردستان برگزار شد اظهار کرد: در بحث تاب آوری شهری باید با بهره مندی از مولفه های تاریخی و پتانسیل های فرهنگی کارکردها را ارزیابی کرده و از اثرات ملی نیز نباید غافل باشیم.

وی با تاکید بر اینکه شاخص هایی که می تواند به تاب آوری کمک کند انسجام اجتماعی است افزود: باید با ایجاد اعتماد اجتماعی، زمینه مشارکت و پروسه های دموکراتیک و پروژه های مردمی همراه با یک مدیریت انطباقی فراهم شود.

این پژوهشگر عنوان کرد: در مدیریت شهری باید ناب آوری اجتماعی و بازآفرینی با مدیریت شفاف و پاسخگو بر اساس اخلاقیات و نگرش عمومی ایجاد شود و زمینه هر چه بیشتر مشارکت مردمی ایجاد شود.

وی تاب آوری و مشارکت را بخشی از توسعه پایدار ذکر کرد و ادامه داد: ایجاد ساختار سازمانی مطلوب، قانون گذاری مناسب، برنامه ریزی و  حمایت اجتماعی مهم ترین مولفه های شهر تاب آور است.

هاشمی گفت: باید بازیگران محلی را ظرفیت سازی کنیم چرا که یکی از مهم ترین مولفه های تاب آوری، به رسمیت شناختن نهاده های غیر رسمی است که می تواند بر فرصت های زیر بنایی بسیار تاثیر گذار باشد.

به گفته وی یکی از شاخصه های فرهنگ سیاسی در ایران بی اعتمادی سیاسی است، لذا باید اعتماد مردم را به دولت محلی و شهرداری و استانداری افزایش دهیم، غالبا در ایران هم تاب آوری اجتماعی و هم توانایی جوامع محلی برای مقاومت نادیده گرفته می شود، لذا ذهنیت ها و روش ها باید تغییر یابد و فرآیندهای مشارکتی را بیشتر تقویت کنیم.

این پژوهشگر خاطرنشان کرد: شهر سنندج شهر هزار تپه، شهر هزار مناره، شهر خلاق موسیقی در جهان، شهر عرفان و تصوف، پایتخت شهر ادبیات و مستوره اردلان و پایتخت دف در جهان بوده که همگی نمود ظرفیت های غنی فرهنگی است؛ بهره مندی از این پتانسیل ها در تاب آوری اجتماعی نیازمند تدوین سند چشم انداز با مشارکت مردمی است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تاب آوری اجتماعی مشارکت مردمی شهر هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل اعلام کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل گردشگری، رویدادهای مهمی در حوزه گردشگری استان اردبیل برای روزها و ماه‌های آینده تدوین شده است.

حسن محمدی ادیب ۱۱ اردیبهشت در دیدار با معاون گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی ضمن پیگیری اعتبارات آموزشی، رویدادها و زیرساخت‌های حوزه گردشگری استان گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گردشگری، رویدادهای مهمی در حوزه گردشگری استان اردبیل برای روزها و ماه‌های آینده تدوین شده است که در همین راستا انتظار تأمین اعتبارات و تسهیل شرایط را از سوی معاونت گردشگری داریم. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر رویدادهای مهمی که در حوزه گردشگری برنامه‌ریزی شده است، اقدامات زیرساختی و زیربنایی متعددی نیز در دستور کار اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل قرار دارد که در این راستا نیز نیازمند همراهی وزارتخانه هستیم.  

وی اضافه کرد: اقدامات آموزشی و توانمندسازی نیروهای شاغل در تاسیسات گردشگری استان یکی از اهداف ما است و در این راستا با هماهنگی مدیرکل آموزش گردشگری وزارتخانه، دوره‌های آموزشی لازم با تامین اعتبار برای این دسته از نیروهای شاغل در حوزه گردشگری برگزار می‌شود. 

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین امور مربوط به زیرساخت‌های گردشگری و پرداخت تسهیلات حمایتی برای سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری از جمله مواردی است که نیاز داریم با همکاری اداره کل و وزارتخانه و تامین اعتبارات لازم اقدامات مهمی را در این راستا انجام دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر