Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد حسن اسماعیلی روز سه شنبه با اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری این رویداد حمایت از توسعه موسیقی ردیف دستگاهی ایرانی به عنوان یکی از شاخصه های مهم فرهنگی کشور، ارتقای سطح آثار موسیقایی در حوزه تصنیف، ارتقای سلیقه شنیداری جامعه و ایجاد پویایی و تحرک در جامعه موسیقی کشور برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: حمایت و پشتیبانی از تولیدات هنری در زمینه تصنیف و ترانه در حوزه موسیقی ردیف دستگاهی ایرانی، کمک به ایجاد فضای ذهنی و زبانی نو در ترانه¬ها و تصنیف¬های ایرانی، شناسایی استعدادها و ارزیابی توان هنری کشور در حوزه تصنیف و ترانه، توجه به موسیقی ایرانی در جهت توسعه فرهنگی در سطح ملی و بین المللی و اندیشه‌ورزی و ارتقای ذائقه فرهنگی و هنری جامعه از طریق هنر شریف و نجیب موسیقی ایرانی از دیگر اهداف این رخداد فرهنگی و هنری است.

این مسوول گفت: پاسداشت "عارف قزوینی" شاعر و  تصنیف ساز و ترانه سرای بزرگ کشور و سازنده بسیاری از آواهای ماندگار همچون" از خون جوانان وطن لاله دمیده..." از دیگر اهداف این رویداد ملی است.
اسماعیلی درباره بخش های جایزه عارف گفت: این جشنواره در سطح ملی و در بخش های تصنیف سازی و بخش آثار تولیدی (آلبوم - تک آهنگ) برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افزود: موضوعات این جایزه آزاد است، البته بهرهگیری از مفاهیمی چون جلوههای فرهنگ، تاریخ و ادبیات غنی ایرانی ـ اسلامی، همبستگی و وفاق ملی، ایران، مهد فرهنگ و تمدن، بزرگان، شخصیت ها، آداب و رسوم و تاریخ ایران و ایرانی و توجه به مفاهیم و ارزش های والای فراگیر، جهانی و مشترک انسانی به عنوان موضوعات این رخداد پیشنهاد می شود. 

دبیر جایزه ملی عارف ادامه داد: کلیه آهنگسازان و تصنیف سازان سازان بدون هیچگونه محدودیتی می توانند در این رویداد شرکت نمایند و برای شرکت آثار در رویداد محدودیتی از نظر انتشار و یا عدم انتشار قبلی وجود نخواهد و همچنین در این دوره ، در بخش آثار تولیدی  تصنیف های تولیدی از سال ۹۷ تا ۹۹ مورد پذیرش خواهد بود.
اسماعیلی تاریخ پایان ثبت نام و ارسال آثار را ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹ و  زمان اختتامیه و اعلام نتایج: را ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ اعلام کرد و از علاقه مندان و آهنگسازان کشور دعوت کرد جهت کسب اطلاعات بیشتر و و مطالعه کامل فراخوان و  شرکت در جشنواره به وبگاه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین به نشانی  ghazvin.farhang.gov.ir مراجعه نمایند.
 جایزه ملی عارف با همکاری دفتر امور موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، انجمن موسیقی ایران، خانه موسیقی ایران، استانداری و شهرداری و سازمان برنامه و بودجه استان قزوین برگزار می شود.

ابوالقاسم عارف قزوینی متولد ۱۲۵۹ خورشیدی در قزوین شاعر، ترانه‌سرا، تصنیف‌ساز و موسیقی‌دان نامدار ایرانی بود که در مبارزه‌ ملت ایران برای تحقق مشروطیت با استفاده از ترانه‌های سیاسی و اجتماعی خود نقش مهمی را در آگاهی و بیداری افکار عمومی ایفا کرد.  

برچسب‌ها موسیقی سنتی ایرانی شاعر قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسیقی سنتی ایرانی شاعر قزوین موسیقی سنتی ایرانی شاعر قزوین اخبار کنکور برگزار می شود موسیقی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد

در این همایش که جواهری معاون اداره ورزش وجوانان، لشکری مسئول بسیج ورزشکاران و صباغی شهردار قزوین هم حضور داشت توسط هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان حرکات نمایشی ورزش زورخانه‌ای اجرا شد. در همایش امروز به مناسبت 17 شوال روز ورزش پهلوانی تعداد 13 مرشد و 50 ورزشکار استان قزوین ورزش های نوین زورخانه ای را به نمایش گذاشتند.

اولین زورخانه قزوین جنب دروازه درب کوشک قزوین با نام «زوارخانه» بیش از 600 سال پیش احداث شده و محلی برای استراحت و اسکان مهمان‌هایی بوده که قصد ورود به محوطه شهر قزوین داشتند. پهلوانان شهر قزوین با این پیش‌قراولان و مهمان‌ها در این محل زورآزمایی کرده و کشتی می‌گرفتند تا به اصطلاح ضرب شستی به مهمان نشان دهند که بعدها نام این محل به زورخانه تغییر پیدا کرد. از قدیمی‌ترین زورخانه‌های فعال قزوین می‌توان به زورخانه باباشاهوردی واقع در خیابان امام خمینی انتهای بازار علافها، زورخانه نائب صدر واقع در خیابان شهدا و زورخانه آقای خیرخواه در خیابان طالقانی اشاره کرد.

امیر خسته بند رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان قزوین و مسئول مسابقات کشوری در حاشیه این مراسم گفت: هماکنون در استان قزوین 11 زورخانه وجود دارد و اولین آکادمی ورزش زورخانه ای، در زورخانه شهید رجایی قزوین به ثبت رسیده است. همچنین استان قزوین در ردیف استان‌هایی است که بیشترین آمار نونهال و نوجوان ورزشکار در این رشته را در اختیار دارد.

خسته بند تصریح کرد: در سطح کشوری با توجه به تعداد مسابقاتی که برگزار می‌شود، جایگاه شاخصی داریم و عنوان دار هستیم و 10 نفر از ورزشکاران نیز عضو تیم ملی هستند. در حال حاضر 300 ورزشکار بیمه شده و 126 ورزشکار نونهال و نوجوان وجود دارد که در آکادمی شهید رجایی تمرین می‌کنند.

خسته بند در خصوص این رشته نیز گفت: امسال با تعامل نزدیک که با اداره آموزش و پرورش صورت گرفت، تصمیم گرفته شد که این رشته به دانش آموزش داده شود و شروع به آموزش ورزش زورخانه‌ای و مرشدی دانش آموزان در مدارس انجام شد وبه نتایج مثبتی دست پیدا خواهد کرد.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228597 برچسب‌ها ورزش وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود