Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سردار کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی امروز در نشست خبری اظهار کرد: تا زمانی که شهر قرمز داشته باشیم، جریمه و اعمال قانون یک میلیون تومان است و هروقت شهرهای قرمز حذف شوند، این جریمه‌ها هم منتفی می‌شود. در شهرهای نارنجی خاطیان محدودیت های ترافیکی ۵۰۰ هزار تومان و در تردد شبانه ۲۰۰ هزار تومان جریمه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: دولت با اعمال جریمه‌های کرونایی به دنبال کسب درآمد نیست. بخش زیادی از هموطنان محدودیت‌ها را رعایت می‌کنند و عده‌ای به بهانه‌های مختلف رعایت نمی‌کنند که شاید این جریمه‌ها بازدارنده باشد.

سردار هادیانفر اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح محدودیت تردد با هدف کاهش زنجیره انتقال کرونا تاکنون یک میلیون و ۳۰۵ هزار و ۶۸۴ نفر از رانندگان و برای ۹۰۰ هزار خودرو اعمال قانون شده‌اند. این اعمال قانون برای ترددهای بین‌شهری، درون‌شهری و ترددهای شبانه بوده که ۶۰ درصد این جریمه ها با توجه به شرایط کرونایی و در راستای اجرای محدودیت‌های تردد بوده و ۴۰ درصد از آنها توسط دوربینها ثبت شده است.

رئیس پلیس راهور ناجا در مورد شکایت برخی شهروندان مبنی بر این که در روزهای محدودیت تردد، هیچ ترددی در هیچ جاده‌ای نداشته اند اما برای آنها پیامک جریمه آمده، گفت: تردد همه خودروها در هر نقطه و ساعتی از شبانه‌روز در چک اپراتورهای قابل رویت است. بعضا ترددهایی در شب انجام شده اما دوربین در ثبت شماره پیامک دچار خطا می‌شود.

سردار هادیانفر گفت: البته پلاک‌های تکراری نداریم و ۱۰ هزار و ۸۹۴ نفر از همکاران ما در هزار و ۹۴۸ نقطه در حوزه کرونا و با دو هزار و ۶۴  واحد گشت مستقر هستند.

وی گفت: از سوی دیگر ممکن است شماره همراه صاحبان خودروها، شماره دیگری باشد که باید افراد با تغییر مکان و شماره همراه در اسرع وقت موضوع را به پلیس اطلاع‌رسانی کنند تا دچار مشکل نشوند.

رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: بالاترین ترددها در طرح محدودیت‌های کرونایی ساعت ۲۱ است و برای همین به وزارت کشور پیشنهاد داده ایم تا این ساعت به ۲۲ تغییر کند.

کد خبر 574624 برچسب‌ها پلیس راهور - جاده‌ها كرونا در ايران جريمه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس راهور جاده ها كرونا در ايران جريمه پلیس راهور محدودیت ها جریمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی

 

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما،دوربین‌های هوشمند زیادی در سطح شهرها است  که راننده متخلف را شناسایی می‌کنند. 

برخی از رانندگان شاکی هستند که چرا وقتی خودروشان در محل تخلف حضور نداشته،  توسط دوربین ها جریمه شده‌اند.

رییس پلیس راهور فراجا  به تازگی گفته : ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی ارسال می‌شود که برای رفع این خطا باید دوربین‌ها نوسازی شود.

سردار تیمور حسینی افزود : دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

سردار حسینی گفته : سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:

متاسفانه پلیس راهور به دوربین ها نظارت ندارد سرعت مجاز روی تابلو نرسیده به دوربین راهنمای و رانندگی در پمپ بنزین افتخاری در اتوبان شهید کسایی در تبریز  ۸۰ کیلومتر بر ساعت می باشد ولی  با هر سرعتی عبور کنیم  توسط دوربین ها جریمه می شویم. 

دیگر خبرها

  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • اعمال محدودیت‌های تردد در جاده چالوس
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا