Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، مهدی تهرانی قائم مقام معاونت بین الملل حزب موتلفه اسلامی در دیدار کیم چول کنسول سیاسی سفارت کره در ایران با اشاره به شهادت شهید فخری زاده، اظهار داشت:  اعتقاد ما این است که همیشه ترور شخصیت ها و شهادت دانشمندان و بزرگان ما بر خلاف نیتی که غرب از این موضوع داشته مسیر رشد بیشتری را باز می‌کند، یعنی نه تنها موجب توقف حرکت ما نمی شود، بلکه باعث شکوفایی هم می شود و به اصطلاح خون این شهیدان باعث ایجاد یک برکت جدید می شود که تا سال های سال حتی ثمره اش از تلاش هایی که خود آن شهید در دوران زندگیش انجام می داده بیشتر و بالاتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نکته دیگر این است که این سخیف ترین نوع حرکت کشورهای استعماری است. در رابطه با یک کشوری که با توان علمی خودش به نیرومندی و توانی رسیده و اکتشافی انجام داده چقدر باید پلیدی وجود داشته باشد که آن دانشمند را مورد هدف قرار دهند یعنی موضوعات سیاسی را بیاورند در سطح ترور کسانی که کار علمی، تحقیقاتی، لابراتواری و آزمایشگاهی انجام می دهند، آنها را شناسایی کنند و شهید نمایند.

قائم مقام معاونت بین الملل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: این نشان می‌دهد که چقدر غرب و کشورهای غربی غیر قابل اعتماد هستند که حتی نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی اعلام کرده که اطلاعاتی که ما در اختیار آژانس قرار می دهیم از آژانس درز می‌کند. 

تهرانی تصریح کرد: قبل از این که حتی اعضای شورای حکام گزارشات را مطالعه کنند، نامه‌ها سر از رسانه ها و خبرگزاری ها در می آورد یعنی این سیستم چقدر غیر قابل اعتماد است و کشورهای دنیا چطور می توانند خود را تحت این نظارت قرار دهند و اطلاعات دانشمندان خود را بدهند و دانشمندان ایشان دچار ترور شوند و اطلاعات ایشان هم در اختیار کشورهای غربی و سرویس های امنیتی کشورهای غربی قرار گیرد. این دیگر چه ارزشی برای نظامات بین الملل و قواعد حاکم بر دنیا باقی می‌گذارد وقتی اطلاعاتی که قرار است محرمانه باقی بماند از آنجا درز پیدا کند.

در این دیدار کیم چول کنسول سیاسی سفارت کره در ایران نیز طی سخنانی ضمن محکوم کردن ترور شهید فخری زاده با انتقاد از درز اطلاعات هسته ای برخی کشورها از آژانس انرژی هسته‌ای، گفت:  ما نیز در گذشته با چنین موضوعی برخود داشتیم در دهه 90 که با آژانس درگیر مساله هسته ای در شبه جزیره کره بودیم تاکید کرده بودیم که گزارشاتی که به سازمان ارائه می‌شود در آنجا بصورت محرمانه بماند و سازمان در این اقبال مسئولیت دارد.

وی ادامه داد: اما متاسفانه گزارش‌های ارسالی به سازمان در اختیار آمریکا و سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای گروه 10 قرار داده می‌شود تا علیه ما اقداماتی همچون ترور شهید فخری زاده را انجام دهند.

کنسول سیاسی سفارت کره در ایران تصریح کرد: بارها با آژانس مکاتباتی انجام شده و به آنها تاکید کردیم که اگر ترور دانشمندان هسته‌ای ما ادامه یابد، قطعا از سازمان خارج خواهیم شد زیرا معتقدیم امنیت و منافع هر کشور که بر اساس منشور سازمان ملل باید تحقیق و تضمین شود.

چول به تصویب لغو تحریم ها از سوی مجلس ایران اشاره کرد و گفت: طرحی که اخیرا از سوی مجلس ایران مورد تصویب قرار گرفت را اقدامی مثبت و حق طلبانه دولت ایران حساب می کنم و دولت ما نیز همیشه از اقدامات و سیاست‌های ایران حمایت می کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انرژی اتمی شهید سازمان ملل ایران آژانس انرژی اتمی کره جنوبی موتلفه اسلامی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد

امارات متحده عربی به زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتور‌های هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

دیگر خبرها

  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم