Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ در سال جهش تولید،کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس با ظرفیت ۱۱۳هزار تن و وزن ۲۲.۵هزارتن ساخت متخصصان ایرانی در شرکت صنایع دریایی صدرای بوشهر با حضور فرمانده قرارگاه سازندگی‌خاتم‌الانبیاء(ص) به آب‌اندازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نفتکش 113 هزار تنی افراماکس در شرکت صدرا در سال جهش تولید که با توان متخصصان داخلی تحت استانداردهای بین‌المللی در مدت 2 سال ساخته شده است در آب‌های خلیج فارس بوشهر به آب‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) بعدازظهر امروز در آیین آب‌اندازی کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس با ظرفیت 113 هزار تن در خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: این شناور دارای وزنی معادل 22 هزار و 500 تن قادر است 113 هزار تن محموله معادل 750 هزار بشکه نفت را بارگیری و حمل کند.

سردار سعید محمد با بیان اینکه "این کشتی با توان متخصصان داخلی طراحی، ساخته، تجهیز و به آب‌اندازی شده است" گفت: دومین کشتی نفتکش افراماکس به سفارش یک شرکت خارجی به صورت ای‌پی‌سی در شرکت صدرا ساخته شده است.

وی با بیان اینکه "کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس پس از نصب بخش مسکونی و انجام تست‌های دریای و قبل از پایان سال آماده تحویل می‌شود" تصریح کرد: پیشرفت کنونی کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس بالای 93 درصد است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) طول این نفتکش غول‌پیکر را 250، عرض 44 و ارتفاع 21 متر دانست و بیان کرد: آبخور این نفتکش 14.8 دهم متر با سرعت 15 گره دریایی است.

سردار محمد، ارزآوری حدود 60 میلیون یورو  را از دیگر ویژگی این کشتی دانست و افزود: تاکنون در شرکت صدرا 2 کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس با ارزآوری 120 میلیون یورو ساخته شده است.

 وی با بیان اینکه "ساخت کشتی یادشده زیر نظر مؤسسه ایرانیان است" گفت: ساخت کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس حدود 2 سال به طول انجامیده است و اشتغال‌زایی آن حدود 500 نفر به صورت مستقیم و یک‌هزار و 500 نفر به طور غیرمستقیم است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)  با اشاره به اینکه "تمامی مراحل طراحی، ساخت و تأمین تجهیزات توسط متخصصان داخلی انجام شده است" خاطر نشان کرد: ساخت این کشتی در راستای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید با استفاده از توان سازندگان داخلی انجام شده است.

سردار محمد، مهندسی و ساخت این کشتی را 100 درصد داخلی و تامین تجهیزات آن حدود 40 درصد  داخلی دانست و بیان کرد: درصورت سری‌سازی کشتی‌ها این سهم قابل افزایش می‌باشد.

دومین کشتی افراماکس در جزیره صدرای بوشهر ساخته می‌شود دومین کشتی افراماکس در جزیره صدرای بوشهر تکمیل می‌شود بومی‌سازی سکوهای نفتی پارس جنوبی / نصب 2 سکوی فاز 13 تا 20 روز آینده + فیلم

وی با بیان اینکه "آمادگی داریم نیازهای کشور را در زمینه نوسازی ناوگان کشتیرانی با بهترین کیفیت و در کمترین زمان تامین کنیم"، از مدیران شرکت ملی نفتکش و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سایر شرکت‌های کشتیرانی برای بازدید از این کشتی و امکانات شرکت صدرا دعوت کرد.

بر پایه این گزارش تمامی فرآیندهای ساخت کشتی و دانش فنی  شامل تهیه نقشه، طراحی، اجرایی، نصب تجهیزات و فناوری‌های مختلف توسط متخصصان جوان ایرانی در شرکت صدرا ثبت و ضبط شده است. 

این  کشتی‌ اقیانوس پیما که تحت قوانین بین المللی ساخته شده تمامی ملاحظات زیست محیطی و ایمنی نیز به طور کامل در این پروژه رعایت شده است.

ساخت کشتی نفتکش غول پیکر افراماکس در شرکت صدرا در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده، افتخاری ماندگار در عرصه صنعت دریایی کشور رقم زده است.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ص شرکت صدرا ساخته شده آب اندازی جهش تولید هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پویانمایی «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از ۳۰ می‌تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌ نام سربازان برای دریافت مشوق‌ های مهارت‌ آموزی از شنبه
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت مسکن ملی در آذربایجان غربی
  • مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت مسکن در آذربایجان غربی
  • سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت