Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامیان دولت با تطهیر تحریم‌های آمریکا در ماجرای واردات واکسن، تلاش می‌کنند با ربط دادن این موضوع به نپیوستن به FATF راهی برای تصویب لوایح مرتبط با آن پیدا کنند.

سرویس اقتصاد مشرق- چندی پیش لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور از موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با بررسی مجدد لوایح مربوط به FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراه با اعلام این خبر، جریانی سیاسی- رسانه‌ای در کشور به راه افتاد تا موافقت رهبری با بررسی این لوایح را موافقت رهبری با پیوستن ایران به کارگروه اقدام مالی (FATF) بازنمایی کند. همین امر موجب شد تا روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در اطلاعیه‌ای ضمن ناکام گذاشتن تلاش این جریان‌های سیاسی- رسانه‌ای ابعاد این ماجرا را توضیح دهد.

در اطلاعیه مجمع تشخیص مصلحت آمده است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع FATF تنها با تمدید زمان بررسی لوایح مرتبط به آن در مجمع تشخیص موافقت کرده است و با درخواست رئیس‌جمهور مبنی بر فراهم کردن شرایط برای پیوستن ایران به این معاهده موافقت نشده است.

در این میان با مطرح شدن مجدد موضوع FATF در سطح افکار عمومی برخی افراد سعی کردند تا با مرتبط دانستن عدم دسترسی ایران به واکسن کرونا به تصویب نشدن لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام نوعی فشار اجتماعی برای تصویب این لوایح ایجاد کنند.

ادعای برخی افراد و رسانه‌ها در خصوص آثار زیان‌بار تصویب نشدن لوایح مرتبط با FATF در تأمین واکسن کرونا در حالی صورت می‌گیرد که کارگروه اقدام مالی (FATF) اساساً نهادهایی که در حوزه اقلام بشردوستانه فعالیت می‌کنند را دارای ریسک بالا شناسایی نمی‌کند و بر این اساس اقلام بشردوستانه همچون غذا و دارو مشکلی برای ورود به کشور به واسطه نهادهای بشردوستانه ندارند. مضاف بر این که FATF صرفاً کارگروهی برای کاهش یا افزایش ریسک معاملات است و توانایی قطع معاملات بانکی را ندارد.

علاوه بر این اگر محدودیتی در سر راه واردات واکسن کرونا یا هر کالای دیگری وجود دارد باید علت آن را تحریم‌های ثانویه آمریکا دانست و تقلیل این موضوع به پیوستن یا نپیوستن به FATF آدرس غلطی آشکار محسوب می‌شود. درواقع حامیان دولت با تطهیر تحریم‌های آمریکا در ماجرای واردات واکسن، تلاش می‌کنند با ربط دادن این موضوع به نپیوستن به FATF راهی برای تصویب لوایح مرتبط با آن پیدا کنند.

بر این اساس باید اظهار داشت که نه تنها نپیوستن به FATF مشکلی برای کشور ایجاد نمی‌کند بلکه برای کور کردن چشم دشمن در شناسایی راه‌های دور زدن تحریم‌ها مؤثر است زیرا با پیوستن ایران به این معاهد بخش از اطلاعات بانکی در اختیار FATF قرار می‌گیرد و آمریکا با استفاده از آن می‌تواند پازل فشار حداکثری بر ایران را با محدود کردن راه دور زدن تحریم تکمیل کند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی واکسن کرونا اخبار داغ مجمع تشخیص مصلحت مجمع تشخیص مصلحت لوایح مرتبط نپیوستن به FATF واردات واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت