Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:59:34 GMT

علوم انسانی نوعی مقدمه برای دیگر دانش‌هاست

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۱۸۷۲

علوم انسانی نوعی مقدمه برای دیگر دانش‌هاست

ایسنا/خراسان رضوی ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: حوزه علوم انسانی نوعی مقدمه برای دانش‌های دیگر است که باید به این مسأله توجه ویژه‌ای شود و لازم و ضروری است که حوزه و دانشگاه در این بخش برنامه‌های ویژه‌ای داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی، امروز دوم دی ماه در نشست هم‌اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه که در سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد از طریق ویدئو کنفرانس اظهار کرد: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب آن چشم‌اندازی که برای نظام اسلامی در نظر گرفته شده ایجاد تمدنی است که جریان جوشش دائمی  و پر دامنه تولید دانش، تکنولوژی، فرهنگ و سبک زندگی را به همراه داشته باشد و الگویی قابل توجه در سایر ممالک، اقلیم‌ها و مجموعه‌ها باشد و در نهایت این مجموعه الگو تبدیل به یک حوزه تمدنی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: تولید دانش در حوزه علوم انسانی بالاست، اما آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد این است که حوزه علوم انسانی نوعی مقدمه برای دانش‌های دیگر است که باید به این مسأله توجه ویژه‌ای شود و لازم و ضروری است که حوزه و دانشگاه در این بخش برنامه‌های ویژه‌ای داشته باشند.

رستمی ادامه داد: واحدهای بسیاری در دانشگاه‌ها با پسوند اسلامی ارائه می‌شوند که البته خارج از دروس معارف اسلامی هستند، مانند اقتصاد، روانشناسی، بین الملل و... که در خصوص تایید محتوا و همچنین ارائه‌دهندگان این دروس، صلاحیت‌های لازم از سمت حوزه به عنوان مرجع عالی تولیت و تعالی مسائل دینی و دانش دینی باید تایید شود.

ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اظهار کرد: فلسفه در محیط اسلامی از زمان ملاصدرا به بعد مسیر خود را با همان چارچوب‌های معمول پیش گرفت، به طوری‌که با جامعه درگیر نشده و جامعه هم نه خودش و  نه مسائلش را عرضه نکرد و به دنبال بهره‌گیری از فلسفه نبود  و با توجه به اینکه نقش فلسفه در حوزه تمدنی جامعه ما ضروری و لازم است حوزه علمیه می‌تواند در این بخش هدایت‌گر باشد و در بخش‌هایی که حوزه ظرفیتی داشته باشد می‌توان  از علم فضلای نیک‌اندیش استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها علوم انسانی ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی

۱۴ هزار و ۹۰۰ داوطلب کنکور سراسری (نوبت اول) در استان خراسان جنوبی باهم رقابت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ همزمان با آغاز نوبت اول آزمون سراسری سال  1403، تعداد 2959 داوطلب در گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 در گروه‌های علوم ریاضی و علوم انسانی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این رقابت 3307 داوطلب شامل 1903 نفر زن و 1404 مرد در پردیس علوم، پردیس مهندسی، پردیس علوم رفتاری، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن امید و سالن ورزشی فجر دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.

همزمان با آغاز کنکور سراسری، این آزمون در 10 شهرستان خراسان جنوبی نیز برگزار شد.

 14900 داوطلب در  تمام گروه‌های آزمونی نوبت اول کنکور سراسری، در خراسان جنوبی به رقابت با یکدیگر پرداختند که از این تعداد 6354 داوطلب در دانشگاه بیرجند در آزمون شرکت کردند.

همزمان با برگزاری آزمون داوطلبان گروه‌های آموزشی علوم ریاضی و علوم انسانی، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس ستاد استانی آزمون سراسری در خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان از روند برگزاری آزمون بازدید کرد.

به گزارش تسنیم، در کل کشور تعداد 128 هزار و 362 داوطلب در آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی شرکت کردند که از این تعداد 47 هزار و 112 نفر معادل 37 درصد داوطلبان زن و تعداد 81 هزار و 250 نفر معادل 63 درصد داوطلبان مرد بودند.

در آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی در کل کشور تعداد 384 هزار و 960 داوطلب شامل تعداد 250 هزار و 345 نفر معادل 65 درصد داوطلبان زن و تعداد 134 هزار و 615 نفر معادل 35 درصد داوطلبان مرد بودند.

انتهای پیام/250

دیگر خبرها

  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ با گروه های آزمایشی ریاضی و انسانی
  • تمهیدات لازم برای کنکور ۱۴۰۳ اندیشیده شد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی