Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه آستان قدس رضوی، کارشناس اطلاع رسانی مرکز اسناد و مطبوعات آستان قدس رضوی در این خصوص گفت: با توجه به این که بخشی از ساکنان شهر مشهد جزء کارکنان آستان قدس رضوی و خانواده‌ های آنان بودند و نیز با توجه به این که برخی از قراء و دهات در مشهد و توابع، جزء موقوفات آستان قدس رضوی بود حمایت آستان قدس رضوی از قانون ثبت احوال توانست در توسعه آن موثر و تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظم جهانگیری، تشکیلات ثبت احوال خراسان و مشهد را از ابتدای تاسیس آن به تبعیت از تشکیلات کشوری و هم چنین افزایش جمعیت و گستردگی استان و شهر دچار تغییراتی عنوان کرد و اسناد تاریخی به ‌جا مانده از آن دوران در مرکز اسناد آستان قدس رضوی را بیانگر این تغییرات دانست.

وی همچنین به آرشیوی از احکام انتصابات رؤسای سجل احوال خراسان و مشهد، نحوه اداره و مشکلات و مسائل مربوط به شکل‌ گیری سجل احوال، مکاتبات انجام شده پیرامون صدور ورقه هویت برای کارکنان و رعایای رقبات آستان قدس رضوی و رفع اشتباهات و اغلاط این اوراق و نیز چند نمونه از اوراق هویت (شناسنامه) های صادر شده در شهر مشهد و برخی از شهرهای استان خراسان اشاره کرد که نشان دهنده پیشینه ثبت احوال این منطقه است.

در ادامه این مراسم نیز معاون امور اسناد هویتی اداره کل ثبت احوال خراسان رضوی به صورت وبینار، به ارائه توضیحاتی پیرامون تاریخچه ثبت احوال در جهان و آغاز فعالیت آن در ایران اشاره کرد.  

نورمحمد یارمحمدی با اشاره به سنگ نوشته های تاریخی، تاریخ ثبت امور در ایران را متعلق به دوران هخامنشیان عنوان کرد که با دارا بودن تشکیلات نظامی و اداری منظم به ثبت امور اقدام کردند.

مرکز اسناد گنجینه رضوی به‌ عنوان یکی از بزرگترین مراکز اسنادی با در اختیار داشتن بیش از ۱۳ میلیون و ۵۰۰ برگ سند در زمینه ‌های گوناگون نقش مهمی در گردآوری و سازماندهی مجموعه‌ های اسنادی داشته است.

در این مرکز بیش از ۴۰۰ برگ سند در خصوص ثبت احوال نگهداری می‌شود که امروز تعدادی از قدیمی‌ ترین آنها رونمایی شد.

برچسب‌ها مشهد آستان قدس رضوی اداره کل ثبت احوال خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد آستان قدس رضوی مشهد آستان قدس رضوی اخبار کنکور ثبت احوال خراسان آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی