Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بیان اینکه کلیه خطوط چهارگانه قطارهای حومه اصفهان دارای مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری است، گفت: نمایندگان دستگاه‌های تعیین شده باید ساختار نهایی چهار خط قطار شهری حومه‌ای اصفهان را تا ۱۵ روز آینده تعریف کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت‌الله غلامی امروز _سه‌شنبه دوم دی ماه ۹۹، در جلسه سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و تبیین ساختار اجرایی قطارهای شهری استان، اظهار کرد: هدف از برگزاری جلسه امروز تعریف یک ساختار است که بر اساس آن قطارهای حومه اصفهان فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: قطار حومه اصفهان به طول حدود ۱۶۰ کیلومتر مسیرهای چهارگانه در چهار جهت کلانشهر اصفهان را طی می‌کند و در حقیقت توسعه خطوط یک، دو و سه متروی اصفهان به شمار می‌آید و قطارهای حومه‌ای به انتهای هر کدام از این خطوط وصل می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تصریح کرد: یکی از خطوط به سمت شاهین‌شهر، دیگری به سمت نجف‌آباد خطوط بعد به سمت بهارستان و مجلسی و خط آخر به سمت فولادشهر و ذوب‌آهن خواهد بود که برای اجرای این چهار خط باید از امکانات موجود شهرداری‌ها و توانمندی بودجه سال جاری و سال آینده استفاده کرد.

وی تأکید کرد: بی شک اگر می‌خواهیم آسیب‌های کلانشهر اصفهان به حداقل ممکن برسد تنها راهکار آن برقراری امکان سفرهای ایمن، سریع و راحت با مجموعه‌های شهری اطراف اصفهان است تا حجم مهاجرت به کلانشهر اصفهان به حداقل ممکن برسد.

وی با بیان اینکه کلیه خطوط چهارگانه قطارهای حومه اصفهان دارای مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری است، گفت: نمایندگان دستگاه‌های تعیین شده باید ساختار نهایی چهار خط قطار شهری حومه‌ای اصفهان را تا ۱۵ روز آینده تعریف کنند تا به سمت و سوی اجرایی کردن آنها حرکت کنیم.

غلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر خط مترو بهارستان در حال اجرا است و عملیات زیرسازی خط شاهین‌شهر نیز آغاز شده و بخشی از اقدامات مترو مجلسی و بهارستان صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: هدف از برگزاری جلسه امروز و تعریف ساختار واحد برای چهار خط، سرعت‌بخشی به انجام کار و استفاده حداکثری از تسهیلات بودجه‌ای است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به مشخصات فنی پروژه قطار حومه‌ای اصفهان - شاهین‌شهر گفت: ایستگاه مبدأ این مسیر دانشگاه صنعتی و ایستگاه مقصد شاهین شهر است؛ طول مسیر ۱۳.۲ کیلومتر و تعداد ایستگاه‌ها چهار ایستگاه است که برآورد کل پروژه ۲۵.۲۸۴ میلیارد ریال است؛ البته هزینه برآورد شده شامل هزینه‌های مربوط به ناوگان نیست.

وی خبر از پیشرفت ۳۹.۴۲ درصدی مترو اصفهان - بهارستان داد و افزود: طول این مسیر ۱۵ کیلومتر است و سه ایستگاه اصفهان، سپاهانشهر و بهارستان را دارد که برآورد کل پروژه غیر از هزینه‌های مربوط به ناوگان ۲۲ هزار میلیارد ریال است.

غلامی با اشاره به قطار حومه‌ای مسیر بهارستان - مبارکه - مجلسی گفت: برآورد اجرای این پروژه به قیمت سه ماهه سوم سال جاری ۶۷ هزار میلیارد ریال غیر از هزینه‌های مربوط به ناوگان است که ایستگاه مبدأ آن شهر جدید مجلسی و ایستگاه مقصد شهر جدید بهارستان به طول مسیر ۵۲ کیلومتر با هفت ایستگاه خواهد بود.

وی با اشاره به قطار حومه‌ای اصفهان - فولادشهر - زرین‌شهر اظهار کرد: ایستگاه مبدأ آن اصفهان (ایستگاه اسلام‌آباد) و ایستگاه مقصد زرین‌شهر به طول مسیر ۳۵.۶ کیلومتر با پنج ایستگاه است که برآورد اجرای آن ۹۰ هزار میلیارد ریال است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در خصوص قطار حومه‌ای نجف آباد- اصفهان گفت: این پروژه به طول مسیر ۲۹.۷ کیلومتر با ۱۰ ایستگاه از دانشگاه آزاد نجف‌آباد تا ایستگاه مدرس نجفی (خط دو مترو اصفهان) است که برآورد کل پروژه به قیمت سه ماهه دوم سال جاری ۶۹ هزار میلیارد ریال غیر از هزینه‌های مربوط به ناوگان است.

کد خبر 463551

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معاون استاندار شهر کلانشهر استانداری اصفهان قطار حومه ای شهرداری اصفهان شهرهاي ايران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هزار میلیارد ریال حومه ای اصفهان قطارهای حومه قطار حومه ای حومه اصفهان شاهین شهر طول مسیر چهار خط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم

تین نیوز

نازی های آلمان در بسیاری از موارد از صنایع پیشرفته گرفته تا پزشکی و تولید ادوات نظامی پیشرفته، در دوران خود سرآمد بودند. اگرچه حزب نازی و رهبر مقتدر آن یعنی آدولف هیتلر امروزه به واسطه اقدامات نظامی و تولید تسلیحات پیشرفته مشهرو هستند، اما جالب است بدانید که موضوع حمل و نقل، یکی از موارد کلیدی در اندیشه هیتلر محسوب میشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری ریل نیوز؛ هیتلر در دوران حکومت خود، به دنبال ساخت شبکه ای ریلی برای اتصال چهار گوشه جهان (پس از تسخیر کامل) بود تا از این طریق بتواند قدرتی افسانه ای برای رایش سوم تولید نماید. به همین دلیل، وی به دنبال اتصال ریلی لیسبون به مسکو بود. البته طرح مفهومی قطار مد نظر هیتلر بسیار با نمونه های مشابه خود در جهان متفاوت بود. به عنوان مثال، عرض خط این مسیر ۶ متر در نظر گرفته شده بود که قطار بتواند از امکاناتی عجیب همچون سالن سینما، سوئیت های مجلل و حتی استخر و سونا برخوردار باشد.

همچنین این قطار قرار بود به نوعی سیستم دفاع ضد هوایی نیز مجهز بود. اگرچه شاید این نکته به ذهن خطور کند که ساخت چنین قطاری تنها در حد رویا بود؛ اما حقیقت امر این است که بر اساس اسناد تاریخی به جا مانده از آن دوران، نازی ها دقیقا در آخرین مراحل تولید و ساخت این نوع خط و ناوگان قرار داشته و فاصله چندانی با عملیاتی سازی آن نداشتنند.

قطار هیتلر قرار بود در فاز نخست، شهرهای مهم آلمان یعنی هامبورگ، برلین، نورمبرگ، مونیخ و لینز را به یکدیگر متصل ساخته و سپس، به نقاط دیگر اروپا نیز کشیده شود. به عنوان مثال، نقضه اتصال ریلی آلمان به روستوف روسیه و پاریس، کراکوف لهستان و کی یف اوکراین نیز در اسناد به جا مانده از آن دوران مشاهده می شود. حتی کریدوری ریلی نیز در نقشه ها به چشم می خورد که از استانبول تا هامبورگ کشیده شده و به عنوان کریدور شمال – جنوب آلمان شناخته میشد. این کریدور در مسیر خود همچنین از شهرهایی چون بوداپست، مین و بلگراد نیز عبور می کرد. حتی برنامه اتصال مونیخ به شهرهای رم و مادرید نیز در نقشه این مسیر دیده می شود. اما نقشه کریدور مد نظر هیتلر، در حقیقت مقیاسی جهانی داشته و قرار بود بعدها به هند و ولادیووستوک شوروی سابق نیز متصل شود که فاصله بسیار معناداری با آلمان داشتند.

در پروژه قطار مد نظر هیتلر، ۴۱ شرکت آلمانی مشارکت داشتند. طرح های ارائه شده از سوی این شرکت ها شامل انواع لکوموتیوها از نوع بخار گرفته تا برقی و حتی گازسوز نیز به چشم می خورد. نکته قابل تامل اینجاست که قدرت لکوموتیوهای طراحی شده توسط تمامی این شرکت ها قدرتی معادل ۱۵ هزار الی ۲۴ هزار اسب بخار داشتند. نهایتا قرار بر این شد تا لکوموتیو قطارهای مسافری از نوع برقی ساخته شده و لکوموتیوهای باری نیز از سیستم دیزل هیدرولیک بهره ببرند که هر دو نوع، در زمان خود شگفت انگیز به نظر می رسیدند.

طرح تایید شده برای ساخت قطارهای مسافری نهایتا مجهز به نوعی لکوموتیو شد که دارای هشت اکسل بوده و طول و عرض آن نیز به ترتیب، ۴۲ و ۶ متر بود. ارتفاع این لوکوموتیو نیز به هشت متر می رسید که البته دلیل آن، ارتفاع مشابه برای سالن های مسافری دو طبقه تعبیه شده برای این قطار بود.

از دیگر ویژگی های این قطار می توان به وجود سالن سینما با ظرفیت ۱۹۶ نفر اشاره کرد که واقعا شبیه به یک رویا به نظر می رسد. طول این قطار نیز به ۵۰۰ متر می رسید که قابیلت حمل ۲ هزار الی ۴ هزار مسافر را دار بودند. نکته جالب توجه دیگر در خصوص قطار نازی ها، طراحی سرعت سیر ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برای آن بود که معادل سرعت قطارهای سریع السیر امروزی تولید شده در کشورهای توسعه یافته جهان است.

حجم ویدیو: 29.09M | مدت زمان ویدیو: 00:12:07 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم