Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن صادقیان روز سه شنبه در نشست مناسب سازی معابر شهری یزد برای گروه‌های مختلف به ویژه معلولان افزود: این موضوع به شکل ویژه در ستاد مربوطه استان به صورت فصلی پیگیری می شود.

وی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته، مناسب سازی اداره های دولتی و غیردولتی و شهرداری‌ها ،همچنین مناسب سازی شهری در دستور کار ستاد قرار گرفت و براین اساس، پارسال تمامی اداره های استان به لحاظ مناسب سازی هم در فضای داخلی و هم در ورودی‌ها مورد پایش قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صادقیان با بیان اینکه بر اساس این پایش‌ها که از سال ۱۳۹۸ آغاز شده است، فضای ۶۰ درصد اداره های دولتی برای تردد معلولان و سالمندان مناسب سازی شد، افزود: امتیاز و مشوق‌هایی برای اداره های فعال در این زمینه پیش بینی شد که از آن جمله می‌توان به در نظر گرفتن امتیاز برای دستگاه‌ها در جشنواره شهید رجایی اشاره کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در مورد مناسب سازی معابر شهری گفت: این بخش از پیگیری‌های ستاد مناسب سازی به شهرداری‌ها مربوط است و با توجه به اینکه شهر جهانی یزد به عنوان نمونه (پایلوت) آزمایشی شهر دسترس پذیر انتخاب شده، طرح‌های مختلفی از جمله هفت خوان در آن در حال پیگیری است.
صادقیان با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه آخرین جلسه ستاد مناسب سازی استان که آبان ماه برگزار شد، مصوب شد تا بهزیستی و شورای شهر در برنامه مشترک سه ساله، اقدام به مناسب سازی معابر شهری کنند.
وی ادامه داد: طرح هفت خوان بر خلاف سایر برنامه های مناسب سازی که به صورت نقطه به نقطه و موردی به مناسب سازی معابر و فضاهای شهری می پرداخت، به صورت خطی و در قالب یک مسیر مشخص کار مناسب سازی را انجام می دهد که در خور توجه است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد یادآور شد: این طرح به لحاظ پایش دقیق و مناسب سازی یک مسیر رفت و برگشت ۱۰ کیلومتری پرتردد بسیار حایز اهمیت است.
وی ادامه داد: شهرداری‌ها نیز در حال به روز رسانی مناسب سازی برای ساختمان ها و معابر قدیمی هستند و از سال گذشته  تمامی طرح‌های شهری و ساختمانی شهرداری ها با پیوست مناسب سازی همراه است و از این پس نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

مبدا شروع طرح هفت خوان از میدان همافر آغاز می شود و ادامه مسیر ۱۰ کیلومتری آن از میدان های باهنر، آزادی، شهید بهشتی، امیرچقماق (چهارراه شهدا)، برج ساعت می گذرد و به خیابان مسجد جامع منتهی می شود.  این طرح در یک مسیر رفت و برگشت اجرا می شود.

هدف از اجرای طرح یادشده استفاده آسان از معابر شهری برای رفت و آمد همگان اعلام شده است که با مناسب‌سازی این معبر تردد برای همه شهروندان به ویژه معلولان و افراد سالمند راحت‌تر می شود.

تعداد افراد معلول برخوردار از خدمات بهزیستی استان یزد حدود ۵۳ هزار نفر است در حالیکه بر اساس آمارها ۱۰ تا ۱۲ درصد افراد هر جامعه ای دچار یک یا چند معلولیت هستند، حدود ۱۰ جمعیت استان را نیز سالمندان تشکیل می دهند .

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند. 

برچسب‌ها مناسب سازی معابر سالمندان یزد معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناسب سازی معابر سالمندان یزد معلولان مناسب سازی معابر سالمندان یزد معلولان اخبار کنکور مناسب سازی معابر معابر شهری شهرداری ها هفت خوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد

عضو شورای اسلامی شهر کرج گفت: کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان باعث تضعیف حقوق شهروندان می‌شود و اتهام کم‌کاری را به سمت مدیریت شهری می‌برد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، علیرضا رحیمی محمودآبادی به همراه آرش یگانه شهردار منطقه ۷ و جمعی از معاونان و مدیران منطقه با توجه به درخواست شهروندان شهرک فرهنگیان از این محل بازدید کردند.

علیرضا رحیمی، عضو شورای اسلامی شهر کرج اظهار کرد: با توجه به درخواست‌های متعدد شهروندان در خصوص زیرسازی و آسفالت معابر اصلی و فرعی شهری که جزو وظایف و دغدغه مدیریت شهری است، همکاری لازم از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان برای مهیا کردن زیرساخت‌های معابر انجام نمی‌شود که این کوتاهی باعث تضعیف حق شهروندان و اتهام‌زنی به مدیریت شهری می‌شود.

وی افزود: از دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله شرکت آب و فاضلاب، اداره گاز و شرکت توزیع نیروی برق استان البرز انتظار می‌رود در راستای رفع دغدغه و مشکلات شهروندان و تکریم ارباب رجوع نهایت همکاری را با شهرداری کرج داشته باشند تا مدیریت شهری به سمت مدیریت یکپارچه حرکت کند.

عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به نبود فضای سبز مناسب در شهرک فرهنگیان، گفت: مدیریت شهری در راستای بالا بردن سطح رفاه اجتماعی و تزریق سلامت و نشاط به جامعه باید تمام تلاش خود را به کار گیرد و فضای سبز و رفاهی متناسب با ذائقه شهروندان آن منطقه از جمله کودکان، بانوان و سالمندان را ایجاد کند.

رحیمی تاکید کرد: احداث پارک و ایجاد فضای سبز و بازی برای کودکان، آسفالت خیابان‌های فرعی خیابان سنبل، تکمیل بلوار سنبل ۴ و زیرسازی و جدول‌گذاری معابر با توجه به درخواست شهروندان شناسایی شد و در دستور کار منطقه ۷ شهرداری کرج قرار گرفت.

کد خبر 749243

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد