Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار حسنی مقدم گفت: توسط ده کشتارگاه فعال درسطح استان به طور متوسط شبانه‌ حدود ۱۲۰ تن کشتار مرغ در داخل استان انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان ؛ حسنی مقدم در جریان بازدید شبانه از کشتارگاه مرغ حوزه شهرستان خرم آباد  که  با هدف بررسی وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در خصوص کرونا، برطرف شدن نواقص و ارتقاء کیفیت بهداشتی تولید مرغ کشتار روز انجام شد،مراحل"کشتار، استحصال، تولید، بسته بندی، نگهداری، ذخیره سازی،حمل و نقل " مورد بررسی قرار گرفت، اظهارکرد: در حال حاضر ده کشتارگاه فعال درسطح استان وجود دارد و به طور متوسط شبانه‌ حدود ۱۲۰ تن کشتار مرغ در داخل استان انجام می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:به طور متوسط در هر ساعت ۲۲ هزار قطعه مرغ کشتار می شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد:در کشتارگاه های طیور استان هم نظارت شرعی و هم بهداشتی توسط اداره کل دامپزشکی استان در پروسه کشتار انجام می شود و در این بخش به دنبال ارتقاء کیفیت کشتارها در سطح استان هستیم به همین منظور درتلاشیم  تجهیزات کشتارگاه به "خط دوم" (به طور اتوماتیک تخلیه) صورت گیرد.

حسنی مقدم در زمینه اشتغالزایی در کشتارگاهای استان نیز یادآورشد: درحال حاضر درسطح استان به طور متوسط ٧٠٠ نفر در این کشتارگاهها   مشغول به کار و فعالیت هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مرغ کشتارگاه جهادکشاورزی طور متوسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید گشول دره سیبی در خطبه‌های این هفته شهرستان اقلید ضمن گرامیداشت بزرگداشت هفته مقام معلم، اظهار کرد: معلمان، سازندگان انسان‌ها و معمار آینده‌ی فرهنگی کشور و اثرگذارترین عامل در پی‌ریزی تمدن اسلامی هستند.

وی با تاکید بر اینکه ارزش معلم را نمی‌توان با مقیاس‌های مادی سنجید، از حضور صدها معلم از ۹ استان کشور برای صعود به قله «بُل» بلندترین قله استان فارس در شهرستان اقلید در جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و بیان‌کرد: این یک حرکت نمادین و تداعی کننده فتح قله‌های فرهنگی است.

امام جمعه اقلید در ادامه به یک مطالبه شهرستانی در شهرستان اقلید اشاره کرد و گفت: سازمان خصوصی سازی با توجه به شعار سال و همچنین به واسطه پویا بودن مجتمع کشتارگاه صنعتی شهرستان اقلید باید دنبال حل مشکل سرمایه گذار فعلی باشد تا از تعطیلی مجدد این مجموعه و بیکاری پرسنل آن جلوگیری شود.

حجت الاسلام گشول بیان کرد: اگر چه در این دولت هزاران واحد تولیدی و کارخانه احیا شده و به چرخه تولید برگشته اما نتیجه بارز تصمیمات غیر کارشناسی در برخی استان‌ها، به تعطیلی و بیکاری نیروهای بعضی مجموعه‌ها منجر شده است.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از عواقب این نوع تصمیمات باید با مدیریت جهادی و مردمی که از دولت کنونی سراغ داریم با اتخاذ تصمیم مناسب برای رفع مشکل سریعاً اقدام شود.

کد خبر 6089171

دیگر خبرها

  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی