Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو‌ فراکسیون امید در مجلس دهم گفت: تاریخی که اصلاح این طرح کلید خورده و به صحن رفته حدود سه ماه پس از آغاز مجلس بوده است؛ معتقدم این یک طرح ِ آماده شده است که به نمایندگان ارایه شده و در دستور کمیسیون قرار گرفته است زیرا زمان مکفی برای بررسی آن وجود نداشته و کمیته پیرامون آن شکل نگرفته است.

«قاسم میرزایی نکو»، عضو‌ فراکسیون امید در مجلس دهم، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: اصلاح ماده ۳۵انتخابات با سمت و سوی جناحی و فکری، دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس نتوانسته در این فرصت کم مسایل را به خوبی تبیین کند. برخی از موارد و بندهای قانون انتخابات با مخالفت شورای نگهبان مواجهه می شود زیرا برخی مسایل را که نمایندگان به دنبال آن هستند، خلاف قانون اساسی است، قانون اساسی شرایط و چهارچوب ها را مشخص کرده و تغییرات نمایندگان در قانون انتخابات، وحشتناک است.

او ادامه داد: نوع قانون گذاری نمایندگان دارای اشکال و ایراد است و مشکلات و معضلاتی به همراه دارد. در یک بند نمایندگان آورده اند، افرادی که در خارج از کشور اقامت دارند نمی توانند، برای ریاست جمهوری ثبت نام کنند در این صورت سفیران ایران را منع کرده اند که به نظر می رسد، نمایندگان در کمیسیون شوراها یا سواد نداشته و یا وقت لازم را نداشته اند.

نماینده مردم دماوند و فیروز کوه در مجلس دهم گفت: امیدواریم شورای نگهبان در برابر این بی توجهی دقت لازم را داشته باشد و مسایل را با قانون اساسی، تطبیق دهد. تاریخی که اصلاح این طرح کلید خورده و به صحن رفته حدود سه ماه پس از آغاز مجلس بوده است؛ معتقدم این یک طرح ِ آماده شده است که به نمایندگان ارایه شده و در دستور کمیسیون قرار گرفته است زیرا زمان مکفی برای بررسی آن وجود نداشته و کمیته پیرامون آن شکل نگرفته است و در این باره، اطلاع رسانی صورت نگرفته است.

میرزایی نکو در پایان تاکید کرد: این طرح در مجموعه کمیته ها و کمیسیون حلاجی و کارشناسی نشده است؛ قانون باید سمت و سوی صحیح داشته باشد. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قاسم میرزایی نکو قانون انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند

عضو ائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب تاکید کرد: امنا معتقد است که دیکته کردن رئیس مجلس از بیرون درست نیست و همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند.

مقداد ذکی زاده، فعال رسانه‌ای و عضو ائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب (امناء) در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: یکی از شاخصه‌های اصلی کارآمدی مجلس، اجرای دو وظیفه قانون گذاری و وظیفه نظارت بر اجرای قانون اساسی است.

وی افزود: متاسفانه در ادوار گذشته، شاهد سوء استفاده از این ابزار‌های نظارتی توسط نمایندگان مجلس بوده‌ایم.

ذکی زاده اظهار داشت: اگر نمایندگان دغدغه واقعی نظارت داشته باشند و برای مردم و موکلان خود کار کنند، از این ابزار‌ها در جهت پیشرفت کشور، آبادانی نظام و رفاه مردم استفاده خواهند کرد.

وی افزود: در لیست نهایی امنا برای دور دوم انتخابات در تهران، ۱۵ نفر از ۳۰ نامزد دور اول حضور دارند.

ذکی زاده اظهار داشت: ائتلاف امنا در شهرستان‌ها به طور متمرکز لیستی ارائه نخواهد داد و هر کدام از اضلاع امنا در شهر‌های خود نماینده خواهند داشت؛ تنها لیست متمرکز امنا مربوط به شهر تهران و حوزه انتخابیه اطراف آن است.

وی افزود: مجموعه امنا برخلاف بعضی از مجموعه‌های دیگر، که یک مدل دیکتاتور مآبانه پیش گرفته بودن اعضای خود را از حضور در لیست‌های دیگر منع نکرد.

ذکی زاده اظهار داشت: معیار اصلی امنا، تعهد به گفتمان و ادبیات این ائتلاف و پیشبرد منافع مردم است. افراد حاضر در لیست امنا، میثاق‌نامه‌ای را امضا کرده‌اند که تعهدات آن‌ها را مشخص می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر، تمرکز اصلی امنا بر برگزاری انتخابات با حداکثر مشارکت مردم است. پس از تشکیل مجلس، نمایندگان در مورد ریاست آن تصمیم خواهند گرفت.

عضوائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب (امناء) تاکید کرد: امنا معتقد است که دیکته کردن رئیس مجلس از بیرون درست نیست و همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند.

دیگر خبرها

  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم