Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سید کمال هادیانفر در گفت و گو با خبرنگار مهر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا مردم از طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی استقبال نکردند، اظهار کرد: این طور نیست که از این طرح اصلاً استقبال نشده باشد، به دلیل اینکه اطلاع رسانی گسترده ای در این زمینه انجام شد هرکسی که برای آن به صرفه بود به ما مراجعه و موتورسیکلتش را ترخیص کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۵۴ درصد از موتورسیکلت‌های رسوبی که عددی حدود ۸۳۷ هزار موتورسیکلت به دلیل تخلفات قضائی توقیف شده بودند، یا اینکه در تصادفات فوتی و جرحی نقش داشته اند، یا اینکه رها شده بودند و یا اینکه موتورسیکلت ابزار جرم بوده است.

رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: درست است که پلیس راهور فرایند ترخیص را انجام می‌دهد اما باید مراحلی طی شود تا متقاضی به پلیس راهور برسد به عنوان مثال شاید برای ترخیص موتورسیکلتی نیاز باشد کلانتری، آگاهی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، قاضی پرونده و… مراجعه کند تا بتواند برگه ترخیص موتورسیکلت را از آنها بگیرد.

به گفته سردار هادیانفر ۴۶ درصد از تمام موتورسیکلت‌های رسوبی به دلیل تخلفات راهنمایی و رانندگی توقیف هستند و البته فرآیند ترخیص یک موتورسیکلت زمان بر است.

وی خاطرنشان کرد: برای آن ۴۶ درصدی که به دلیل تخلفات راهنمایی و رانندگی توقیف بودند تسهیلاتی مانند تقسیط بیمه و… در نظر گرفته ایم تا فرد مشکلی برای ترخیص نداشته باشد.

۶۵ درصد از ۹۷ هزار موتورسیکلت رسوبی به دلیل تخلفات راهوری توقیف بودند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا بیان کرد: از ۹۷ هزار موتورسیکلت رسوبی که ترخیص شده است ۶۰ تا ۶۵ درصد آنها تخلفات راهنمایی و رانندگی دارند.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: برخی از موتورسیکلت‌های رسوبی اسقاط و قدیمی شده اند و برای فرد ارزشی ندارد تا وقت بگذارد و هزینه کند تا یک موتورسیکلت بلااستفاده را ترخیص کند.

یک راهکار جدید به جای توقیف وسایل نقلیه

وی افزود: ما دنبال این هستیم تا فرآیند توقیف را به حداقل ممکن برسانیم و قانونی کنیم و به عنوان مثال طرح قفل چرخ را ارائه دادیم تا دیگر نیاز نباشد وسیله نقلیه متخلف را توقیف کنیم.

رئیس پلیس راهور ناجا در پایان گفت: استقبال از طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی خوب نیست اما حد انتظار ما همین بوده است چرا که حجم بیشتر آنها یعنی ۵۴ درصد موتورسیکلت‌های رسوبی نیاز به طی کردن یک فرآیند طولانی برای ترخیص دارند.

کد خبر 5102630 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: رئیس پلیس راهور ناجا ترخیص موتورسیکلت تخلفات رانندگی شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سازمان تامین اجتماعی قوه قضاییه شهرداری شب یلدا پلیس راهور روز پرستار هوای ناسالم کمیته امداد امام خمینی موتورسیکلت های رسوبی راهنمایی و رانندگی ترخیص موتورسیکلت دلیل تخلفات پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد

ایسنا/زنجان رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان گفت: رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است و طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می دهد.

سرهنگ مهدی میناخانی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌ به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است و کارخانه‌های تولیدکننده موتورسیکلت نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان با بیان اینکه در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، گفت: باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ‌سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود، گفت: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و امیدواریم شاهد رعایت نکات ایمنی از سوی کاربران جاده‌ای باشیم.

میناخانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتوسواران بود که اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد، افزود: یکی از وسائلی که در کاهش صدماتهنگام تصادفات نقش اساسی دارد، استفاده از کلاه ایمنی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟