Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیک بخت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: مرکز توسعه دانشگاه از سه بخش نوآوری و کارآفرینی، رشد و هدایت شرکت‌های دانش‌بنیان تشکیل شده و ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه تلاش می‌کند تا با شناسایی نخبگان و یافتن ایده‌های ناب مقدمات لازم برای تبدیل آن‌ها به شرکت دانش‌بنیان موفق را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ماموریت مدیریت توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه حمایت و پشتیبانی در راستای تبدیل ایده های نوآورانه و دستاوردهای علمی به فناوری‌ها و محصولات مورد نیاز کشور و جامعه و همچنین شکل‌دهی شرکت‌های دانش‌بنیان است.

نیک بخت اظهار داشت: در حال حاضر مدیریت توسعه نوآوری و فناوری از نظر استانداردهای مراکز فناوری کشور به میزانی از بلوغ و فعالیت رسیده که می تواند با ماهیت پارک علم و فناوری فعالیت کند. بر این اساس به دنبال جذب مجوز از وزارت علوم هستیم تا بتوانیم خدمات بیشتری به شرکت های مستقر در دانشگاه ارائه کنیم.

وی با اشاره به فضای فیزیکی پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: پارک در قالب برج های مختلفی تعریف شده است، برج فناوری ابن سینا به شماره یک با بیش از ۸ هزار متر مربع زیربنا محل استقرار نزدیک به یکصد شرکت زیرمجموعه است. برج فناوری شماره ۲ نیز تا بهمن سال جاری در تقاطع کوچه بالاور و خیابان ولیعصر افتتاح می شود.

نیک بخت افزود: برج فناوری شماره ۳ در خیابان بزرگمهر واقع شده و برج فناوری شماره ۴ نیز در تقاطع خیابان بزرگمهر و در مجاورت  سفارت فلسطین خریداری شده که تا شهریور ماه سال آینده آماده بهره برداری می شود.

فعالیت ۲۸۸ شرکت فناور در امیرکبیر

وی با بیان اینکه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه نوع هسته و شرکت نوآور و فناور وجود دارد و از تمامی این شرکت ها حمایت می شود، گفت: دسته اول، هسته هایی هستند که دارای ایده نوآورانه و تیم خوب برای ورود به بازار هستند که این  شرکت ها بیشتر در مراکز نوآوری دانشکده ها مستقر هستند.

نیک بخت اظهار داشت: دسته دوم شرکت هایی مستقر در مراکز رشد هستند که دارای محصول اولیه با سطح تکنولوژی بالا هستند.

مدیر توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دسته سوم شرکت های دانش بنیان هستند که محصولات آنها به مرحله تجاری سازی رسیده است و به خوبی وارد بازار شده اند.

راه اندازی ۴ مرکز فعال نوآوری در دانشکده‌ها

وی اظهار داشت: دانشگاه امیرکبیر اولین دانشگاهی است که در دانشکده های خود مراکز نوآوری راه اندازی کرده و تاکنون ۴ مرکز فعال در دانشکده ها فعالیت می کند و سه مرکز نیز در آینده تاسیس می شود.

مدیر توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: برنامه ریزی شده واحد تجاری سازی را در مدیریت توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی کنیم تا از این طریق بتوانیم به تجاری سازی ایده و محصولات شرکت ها کمک کنیم و همچنین زمینه تجاری سازی یافته های پژوهشی دانشگاه را نیز فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در دانشگاه شرکت های موفق و سرآمد در حوزه تخصصی خود هستند، تاکید کرد: شرکت های فعال این دانشگاه در حوزه های انرژی و محیط زیست، مهندسی پزشکی و سلامت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و سایر زمینه های تخصصی فعال هستند.

عملکرد موثر دانش بنیان‌های  امیرکبیر در کرونا

نیک بخت تصریح کرد: عملکرد اکثر شرکت های نوآور در حوزه تخصصی خود بسیار مطلوب ارزیابی می شود. به طوری که در سال ۹۸ با وجود شیوع بیماری کرونا در اواخر سال مجموع فروش شرکت های تابعه در حدود ۱۱۲ میلیارد تومان بوده و همچنین حدود ۸۵۰ نفر در این شرکت ها مشغول به کار هستند.

وی افزود: به عنوان مثال شرکت هایی در دانشگاه امیرکبیر فعال هستند که مراقبت های پزشکی و ویزیت های آنلاین را برعهده دارند که طبق ارزیابی انجام شده این شرکت ها حدود ۲.۵ تا ۳ میلیون سفر شهری را در بازه زمانی ابتدای اسفند ۹۸ تا پایان اردیبهشت ۹۹ کاهش داده اند. همچین  پلتفرم های سرویس دهی در حوزه مشاوره آنلاین حقوقی و روانشناسی نیز جزو این دسه از خدمات هستند.

نیک بخت با بیان اینکه با وجود شیوع کووید-۱۹، در مجموعه فعالیت مراکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه رشد داشته است، اظهار داشت: به گونه ای تعداد تیم های مستقر در این مراکز نسبت به پایان سال ۱۳۹۸ به میزان ۴۸ درصد و تعداد اعضای فعال در این تیم ها به میزان ۲۰ درصد رشد داشته است.

افزایش ۴۰ درصدی  اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان

وی در ادامه افزود: مقایسه آمارهای موجود در سال ۹۸ و شش ماهه نخست امسال نشان می دهد که  در این مدت میزان اشتغال در شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناور و تیم های مستقر در مراکز نوآوری دانشگاه به میزان ۴۰ درصد افزایش داشته است.
مدیر توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: شرکت های فناور و دانش بنیان دانشگاه که در زمینه انرژی و محیط زیست فعالیت می کنند سرمایه گذار خارجی دارند که نشان می دهد این شرکت ها در حوزه تحقیقات و توسعه به خوبی درحال برنامه ریزی و فعالیت هستند.

برچسب‌ها هفته پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشتغال زایی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشتغال زایی دانش بنیان ها هفته پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشتغال زایی دانش بنیان ها اخبار کنکور توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر شرکت های دانش بنیان دانشگاه امیرکبیر مراکز نوآوری شرکت ها برج فناوری تجاری سازی دانشکده ها نیک بخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود