Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@09:35:20 GMT

تصويب طــــــرح تفصيلي ويژه منطقه 22

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۶۸۷۰

تصويب طــــــرح تفصيلي ويژه منطقه 22

خبرگزاری آریا- جلسه کمیسیون ماده پنج شهر تهران دیروز به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران با حضور اعضاء، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شـــهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل و طــــــرح تفصیلی ویژه منطقه 22 به تصویب این کمیسیون رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا، علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در توضیح این مصوبه گفت: کلیات طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 در مردادماه 98 به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران رسید و در تیرماه سال جاری، تأییدیه شورای اسلامی شهر تهران را گرفته بود.
وی افزود: پس از تأییدیه شورای اسلامی شهر، جهت بررسی نهایی و رفع نواقص، طرح مذکور توسط معاونت شهرسازی و معماری به کمیسیون ماده پنج ارجاع گردید و پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج، اصلاحات لازم صورت پذیرفته و در شانزدهمین جلسه کمیسیون ماده پنج سال جاری مطرح و پس از توضیحات مشاور تهیه‌کننده طرح، با طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 موافقت و نقشه‌ها و ضوابط و مقررات اختصاصی آن به تصویب رسید.
 اشراقی گفت: قرار شد شهرداری تهران برابر ضوابط طرح اقدام نموده و حداکثر ظرف مدت 2 ماه دستورالعمل‌های اختصاصی طرح مذکور را  نیز ارائه کند.
وی افزود: هم‌چنین در این جلسه طرحی پیشنهادی با رویکرد الحاق محدوده‌هایی به بافت فرسوده شهر تهران مطرح و پس از توضیحات مشاور، با الحاق 1519 هکتار به بافت فرسوده شهر تهران، شامل 102 هزار و 813  قطعه موافقت شد.
اشراقی گفت: بنابراین طرح، مقرر شد، محدوده‌هایی که دارای 3 شاخص ریزدانگی، ناپایداری و نفوذناپذیری هستند جهت اعمال سیاست‌های تشویقی مبنای اقدامات اجرایی شهرداری تهران قرار گیرد.
وی تأکید کرد: البته محدوده‌هایی که دارای 2 شاخص ناپایداری و ریزدانگی بوده، باهدف ایجاد پیوستگی هر چه بیشتر به بافت فرسوده الحاق شده و بنا شد در صورت تأیید دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اقدامات اجرایی آن آغاز شود و در محدوده‌های تاریخی ازجمله: روستاها و محلات تاریخی ضوابط میراث فرهنگی نیز لحاظ شود.
اشراقی گفت: در ادامه این جلسه، طرح پردیس شماره 2 دانشگاه علامه طباطبائی در محدوده‌ای به وسعت 14 هکتار واقع در منطقه 22 به تصویب رسید و قرار شد طرح و برنامه جامعی جهت تعیین تکلیف کلیه اراضی و اماکن پراکنده دانشگاه در سطح شهر تهران ارائه‌شده و طرح یکپارچه دانشگاه در محدوده منطقه 22 نیز تهیه شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تصویب طــــــرح تفصیلی شهرسازی و معماری کمیسیون ماده پنج شهر تهران منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز اموزشی و تجاری تا ایستگاههای حمل و نقل عمومی استفاده کرد اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آنها سلب کرده‌ایم.   تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.   رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.   وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.   وی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • تصویب جدول مربوط در مورد مصارف استانی در مجلس
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود