Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان برای اولین بار موفق به کشف رمز و راز اصلی واکنش ایمنی بدن انسان شدند که می‌تواند به محققان علوم پزشکی در یافتن روش‌های جدید ایمنی درمانی برای سرطان و سایر بیماری‌ها کمک کند.

به گزارش برنا؛ این محققان موفق به مشاهده روشی شدند که سلول‌های دندریتیک از آن برای آگاهی دادن به سلول‌های تی در مورد تهدید بیماری استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلول های دندریتیک نوعی سلول ایمنی هستند که مسئول ارائه شواهدی از یک پاتوژن مهاجم به سلول های تی است. سلول های تی انواع عملکردهای مربوط به سیستم ایمنی بدن را انجام می دهد که از جمله آنها بکارگیری سایر انواع آنتی بادی های ضد عفونت است.

هنگامی که یک سلول آلوده می شود، پروتئین های آن تغییر شکل می دهد تا مشکل را نشان دهند. برای اینکه بدن بتواند یک واکنش ایمنی ارائه دهد، سلول های دندریتیک باید این پروتئین های تغییر یافته را به سلول های تی نشان دهند.

تاکنون محققان مطمئن نبودند که سلول های دندریتیک چگونه این وظیفه را انجام می دهند.

وقتی سلول های دندریتیک سلولی را پیدا می کنند که بیمار و در حال مرگ است، آنها قطعات سلول آلوده را جمع آوری و در پاکت های کوچکی به نام «فاگوسوم» (phagosomes) ذخیره می کنند.

محققان با مطالعه سلول های ایمنی موش، متوجه شدند که این پاکت های سلول های دندریتیک، پس از پر شدن از قطعات، از هم باز شده و پروتئین های تغییر شکل یافته را آزاد می کنند.

پروتئین های آزاد شده به قطعات کوچکتر تجزیه شده و به سمت غشای سلولی شنا می کنند؛ جایی که می توانند به خارج سلول منتقل شده و توسط سلول های تی دریافت شوند.

تجزیه و تحلیل های جدید نشان داد که ژن DNGR-۱، عامل اصلی در این فرآیند است.

«کاتانو رایز» که ریاست این محققان را در آزمایشگاه ایمونولوژی در موسسه Francis Crick در لندن بر عهده داشته است، گفت: برای دهها سال این سوال وجود داشت که چگونه پروتئین های موجود در فاگوسوم ها فرار می کنند تا خرد شوند و در سطح سلول دندریتیک ارائه شوند.

او افزود: سال هاست روی این موضوع کار می کنیم. بنابراین هیجان انگیز است که سرانجام شواهدی از یک گیرنده خاص پیدا کردیم که برای ترکیدن فاگوسوم ها سیگنال می دهد.

این دستاورد پژوهشی در مجله Nature Immunology به تفصیل شرح داده شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس بیماری ایمنی بدن سلول های دندریتیک سلول های تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان

آفتاب‌‌نیوز :

این بازیگر زهره حمیدی اظهار کرد که حالش خوب است و این روز‌ها همچنان تحت درمان است.

حمیدی درباره بیماری‌اش توضیح داد: مدتی است به بیماری سرطان پانکراس مبتلا شده‌ام که یکی از سخت‌ترین بیماری‌های سرطانی است و تحت درمان هستم. به تازگی شیمی درمانی‌هایم به پایان رسیده و منتظرم تا اندازه پانکراس کوچکتر شود تا بتوانند پزشکان مرا جراحی کنند، چون فعلاً انجام عمل خطرناک است. با دعای مردم مطمئنم که حالم خوب می‌شود. راستش فکر نمی‌کردم مردم عزیز انقدر مرا دوست داشته باشند. خدا را شکر می‌کنم که نسبت به گذشته حالم بهتر است. خیالتان راحت.

این بازیگر در پایان یادآور شد: ویدیویی که به تازگی شامگاه سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت از من روی تخت بیمارستان بازنشر شده مربوط به سه ماه گذشته بود که کمی حالم خوب نبود، اما خدا را شکر الان خیلی بهترم و حتی برای ضبط یک برنامه تلویزیونی در شبکه نسیم دیروز در استودیو حاضر شدم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • عکس| واکنش فرشاد احمدزاده به انتقاد پیشکسوت استقلالی
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست