Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الهیاری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: توسعه تمامی زیرمجموعه‌های این صنعت مانند گردشگری تفریحی، فرهنگی، طبیعی و تاریخی اصفهان در گام نخست نیازمند ارتقای سخت افزارهای مورد نیاز مانند راه‌ها و زیرساخت‌های عبور و مرور چه در استان و چه در شهرهای اصلی گردشگری است.

وی اضافه کرد: در سال‌های گذشته اگرچه به این مهم توجه شد اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و در این ارتباط می‌طلبد که برنامه‌ریزی جامعی صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان با اشاره به نقش محوری استان اصفهان در گردشگری کشور خاطرنشان کرد:  وجود بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی و یکهزار و با ۸۵۰ ثبت ملی این خطه را همواره در کانون توجه و انتخاب گردشگران هموطن و بین‌المللی قرار داده است.

الهیاری تصریح کرد: گردشگران خارجی که به ایران می‌آیند همواره اصفهان را به عنوان یکی از مقاصد اصلی خود بر می‌گزینند، بنابراین هدف‌گذاری در منطقه باید بر کیفی سازی خدمات و توسعه زیرساخت‌ها و بر مبنای پذیرش هرچه بیشتر گردشگران سایر نقاط جهان باشد.

وی با بیان اینکه گردشگران خارجی در ایران بیشتر از سفرهای زمینی بهره می‌برند اظهارداشت: بنابراین احداث جاده‌های استاندارد و ایمن و دسترسی راحت و سریع به مقاصد گردشگری بویژه در اصفهان و دیگر مناطق مرکزی کشور مفید و سودمند خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان به ضرورت افزایش آزادراه‌های ایمن و به روز اشاره کرد و گفت: صرفه جویی در زمان همیشه از موضوعات اصلی گردشگران است و تسریع در سفر را مورد توجه قرار می‌دهند و بی شک آزادراه‌ها و محورهای مواصلاتی مناسب در این راستا اثربخش خواهد بود.

الهیاری با بیان اینکه توسعه صنعت گردشگری به همت همگانی و همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی نیاز دارد خاطرنشان کرد: گردشگری یکی از رویکردهای جدی کشورها برای ارزآوری محسوب می‌شود و ما نیز باید به نحو احسن از این ظرفیت استفاده کنیم.

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به عنوان قطب گردشگری کشور دارای ۱۰۷ شهر و یک‌هزار و ۹۳۴ روستاست، در این خطه به غیر از آثار تاریخی افزون بر ۶۰۰ باب خانه تاریخی، ۹۰ موزه تاریخی، مردم شناسی، فرهنگی و طبیعت دولتی و خصوصی وجود دارد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در استان اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی، به عنوان چهارراهی ترانزیتی رتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.

برچسب‌ها اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان گردشگری اختصاصی ایرنا اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان گردشگری اختصاصی ایرنا اصفهان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان گردشگری اختصاصی ایرنا اصفهان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از خانه‌های تاریخی است.

مرتضی صفری ۱۱ اردیبهشت ماه در ادامه سفر جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ارومیه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ پروژه مرمتی، فنی و عمرانی در سطح استان در حال اجرا است، اظهارکرد: آذربایجان غربی با داشتن ۱۸۰۹ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های طبیعی بکر در تقویت زیرساخت‌ها و معرفی داشته‌ها برای جذب گردشگر، باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و عقب‌ماندگی ساختاری خود را در این زمینه جبران کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: اعتبار این اداره‌کل در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص رشد ۵ برابری داشته است و با حمایت‌های استاندار آذربایجان غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان پول نقد برای اجرای پروژه‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ پروژه در حال اجراست.

وی با ابراز تاسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته ادامه داد: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان اولین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بناهای تاریخی ارومیه و دانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری گفت: تعدادی از بناهای تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را برعهده دارد که متاسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بناهای با ارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بناها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بناها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مدرسه هدایت تحویل، مرمت و کاربری مناسب برای آن تعریف شد کار مرمت خانه انصاری ارومیه نیز از دو هفته پیش آغاز شده و مرمت مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه نیز با جدیت انجام شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری رسیده و تبدیل به موزه ورزش، تاریخ و مدرسه می‌شود، خانه گردشگری ارومیه نیز پس از مرمت تبدیل به موزه فرش خواهد شد.

صفری گفت: راه‌اندازی این موزه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری و افزایش مدت ماندگاری گردشگران در ارومیه خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به مرمت مسجد جامع ارومیه اظهارکرد: در سال ۲۰۲۵ پرونده مساجد جامع کشور برای ثبت جهانی در یونسکو مطرح خواهد شد که باید همگی تلاش کنیم تا اقدامات مرمتی و ساماندهی این مسجد انجام شود و مسجد جامع ارومیه نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار بگیرد و برای این امر نیاز است شکل تاریخی مسجد به طور کامل احیا شود.

وی خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری