Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،اسلامی مدیر جهاد کشاورزی عجب شیر گفت:تنها منبع آب برای تامین فعالیت‌های کشاورزی روستای چوبانکره از سه قنات موجود در این روستا است.

او به پایین آمدن سطح آب در قنوات با توجه به خشکسالی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: بر اساس اعتبارات ابلاغی نسبت به مرمت و لایروبی قنوات برنامه ریزی و در این راستا در پایاب همه قنوات نسبت به اجرای سیستم کم فشار اقدام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: سامانه کم فشار در سطح ۱۴ هکتار از پایاب قنوات روستای چوبانکره با اعتبار ۱۸۰میلیون تومان و ۲ کیلومتر لوله گذاری به بهره برداری رسید.

اسلامی ضمن ابراز خرسندی از ابلاغ اعتبارات مرمت و لایروبی قنوات به عنوان مظاهر طبیعی گفت: باغات این روستا در حال آسیب جدی بودند که خوشبختانه با مرمت و لایروبی شاهد افزایش دبی آب آن‌ها هستیم.

او گفت: تعدادی از روستا‌های شهرستان عجب شیر دارای حالت مشابه می‌باشند به این معنا که هیچ منبع آبی به غیر از قنات ندارند و در آینده در اولویت اجرای طرح‌های مرمت و لایروبی قرار خواهند گرفت.

چوپانکره یکی از روستا‌های آذربایجان شرقی است که در دهستان دیزج رود غربی بخش مرکزی شهرستان عجب‌شیر واقع شده و جمعیت آن بیش از ۳۰۰ نفر است.

شهرستان ۸۰ هزار نفری عجب شیر در ۹۰ کیلومتری جنوب تبریز واقع شده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سامانه آبیاری کم فشار مرمت و لایروبی عجب شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احمد باقری پور در جلسه زمانبندی افتتاح این طرح‌ها که با ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیرعامل و معاونین آب و فاضلاب کشور و همچنین جانشین قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، گفت: پروژه‌های محرومیت زدایی برای تامین آب ۵۸ روستای استان یزد در قالب طرح جهاد آبرسانی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجرا است که در این جلسه در مورد برنامه زمانبندی بهره برداری این پروژه‌ها در ۳۱ روستا تا پایان امسال برنامه ریزی شد.   او با بیان اینکه طرح‌های آماده بهره برداری در شهرستان‌های خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارند افزود: با بهره برداری از این طرح‌های محرومیت زدایی پنج هزار ۷۶۳ خانوار روستایی با جمعیت ۱۹ هزار و ۷۷۰ نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می‌شوند.   معاون توسعه و بهره برداری آبفای استان یزد ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها در ۳۱ روستای استان بالغ بر هزار میلیارد ریال از محل طرح ملی محرومیت زدایی از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هزینه شده است.   باقری پور بر ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امیدآفرینی بین روستائیان تاکید کرد و اظهار داشت: عملیات آبرسانی به این روستا‌ها شامل ۱۵ روستا در مجتمع آبرسانی بخش بهمن ابرکوه، ۹ روستا در مجتمع آبرسانی عقدای اردکان و هفت روستا در مجتمع آبرسانی بختیاری و شهریاری خاتم است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • احیا و مرمت قنات مدوئیه
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست