Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حسن آل‌بویه با اشاره به محورهای فعالیت سامانه کشوری کسب و کار اظهار کرد: سککوک در چهار محور زنجیره تامین، تامین مالی، پرداخت‌ها و دریافت نقدینگی و لجستیک فعالیت دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان ادامه داد: می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در سامانه سککوک به بازارهای داخلی و بین المللی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تمام فعالیت‌های واحدهای صنعتی و خرید و فروش آن‌ها در سامانه سککوک ثبت می‌شود.

آل‌بویه با بیان اینکه سامانه کشوری کسب و کار با هدف تقویت و حمایت از صنایع مستقر شهرک‌های صنعتی راه اندازی شد، خاطرنشان کرد: خریدار می‌تواند با مراجعه به سککوک محصولات تولیدی را مشاهده و از طریق این سامانه اقدام به خرید محصول کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان  یادآور شد: تامین اعتبار واحدهای تولیدی جهت  معاملات داخلی و خارجی از اهداف سامانه کشوری کسب و کار است.

سامانه‌ کسب‌ و کار به‌ منظور تسهیل معاملات اعتباری در داخل و خارج کشور راه‌اندازی شد. این سامانه تامین مواد اولیه، اعتباربخشی به مصرف‌کنندگان برای خرید و فروش محصولات به‌صورت اعتباری و مدیریت لجستیک را امکان‌پذیر می‌کند. 

در سامانه سککوک پولی رد و بدل نمی‌شود و تامین مالی بنگاه‌ها از سه طریق برات الکترونیک، تضمین صندوق‌های سرمایه‌گذاری و دیگر صندوق‌های ضمانتی (با اسناد اعتباری و تضمین) عملیاتی می‌شود. 

بنگاه‌ها از طریق سامانه سککوک و با اخذ ضمانت‌نامه عضو این زنجیره می‌شود و ظرفیت برای انجام معامله اعتباری برای آن‌ها به‌ وجود می‌آید.

انتهای پیام/2249/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان سمنان زنجیره تامین کسب و کار تامین مالی کسب و کار سامانه کشوری کسب و کار سامانه سککوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد گفت: سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد تحصیص می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد، مسلم فلاح زاده اظهار کرد: تأمین برق پایدار برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی از برنامه‌هایی است که در چند سال اخیر در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان قرار گرفته است.

وی افزود: از همین جهت از سال ۱۴۰۰، تفاهم نامه‌های مختلفی برای ایجاد شش پست برق بین شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای یزد منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد ادامه داد: برای ایجاد این پست‌های برق بیش از هفت هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

فلاح زاده گفت: خوشبختانه با مشارکت هر دو طرف قرارداد تاکنون بیش از سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز، برای انعقاد قرارداد مشاور و خرید تجهیزات طرح‌ها تأمین شده است.

کد خبر 747953

دیگر خبرها

  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی