Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:32:00 GMT

بحران کرونا و ناامنی شغلی زنان

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۸۵۴۵

بحران کرونا و ناامنی شغلی زنان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان داد، در زمان همه‌گیری زنان بیش از مردان از استرس کاری رنج می‌برند، زیرا بیماری همه‌گیر باعث ایجاد ناامنی شغلی مضاعف و مسئولیت بیشتر در خانه برای آنان شده است.

به نقل از نیوز، یافته‌های نظرسنجی شرکت لینکدین (LinkedIn) نشان داده است، در ماه گذشته ۷۳ درصد از زنان اعلام کردند که استرس شغلی را تجربه کرده‌اند و این در مقایسه با ۵۷ درصد برای مردان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان اظهار کردند: فشار بر تعادل بین کار و زندگی زنان عاملی اصلی در این موضوع است.

۳۷ درصد از زنان اظهار کردند: خارج از ساعت کاری از طریق ایمیل و پیام‌رسانی، وظایف خود را کنترل می‌کنند و این در حالی است که تنها ۲۹ درصد از مردان این کار را انجام می‌دهند. همچنین ۵۵ درصد از زنان در مقایسه با ۴۶ درصد مردان عنوان کردند که در سال جاری کمتر به مرخصی رفته‌اند.

امیلی اسپاون، سردبیر شرکت لینکدین در انگلیس گفت: «همه‌گیری، زنان و مشاغل آنان را متحمل آسیب‌های بسیاری کرده است.» زنان بیشتر از مردان در این بحران اقتصادی، مشاغل خود را از دست دادند، اما موضوع نگران‌کننده اینجاست که هنگام شیوع بیماری همه‌گیر کمتر به سراغ مشاغل جدید می‌روند.

وی به داده‌هایی که در اوایل ماه جاری توسط شرکت لینکدین به اشتراک گذاشته شد، به‌ویژه افراد بالای ۳۰ سال که به‌احتمال‌زیاد مسئولیت مراقبت اضافی نیز دارند، اشاره کرد که نشان می‌دهد از زمان ابتلاء به بیماری همه‌گیر، زنان کمتر از نیمی از متقاضیان موفق، برای مشاغل جدید بوده‌اند.

این در حالی است که زنان نسبت به مردان زمان بیشتری در جستجوی شغل هستند. آخرین شاخص نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از زنان زمان بیشتری را نسبت به سال گذشته در جستجوی کار بوده‌اند، درحالی‌که این وضعیت فقط در یک‌سوم مردان بوده است.

اسپاون افزود: اگر به دنبال نتیجه منصفانه هستیم، باید تاثیر همه‌گیری در افراد را درک کنیم و انعطاف‌پذیری بیشتر در زنان و والدین شاغل که باید بین کار و زندگی تعادل ایجاد کنند را در نظر بگیریم.

تحقیقات دانشکده اقتصاد لندن نشان می‌دهد زنان بیش از مردان شغل خود را از دست می‌دهند و مراقبت از کودکان و امور خانه را بر عهده می‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا درصد از زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است