Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سوم خردادماه امسال بود که خبرگزاری فارس در قالب گزارشی با عنوان «کویر نیاز «شنیا» در انتظار باران مهربانی /نفس‌هایی که از فقر به ‌شماره افتاد» قصه پرغصه خانواده «شنیا» 9 ساله را که در کنار بار زیاد مشکلات اقتصادی با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند به امید بهاری‌شدن روزهای زمستانی او و خانواده‌اش را اطلاع‌رسانی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بیماری بر اندام «شنیا» دختر 5 ساله چنگ انداخته بود، تشخیص نهایی بیماری شنیا همه آرزوهای شیرین پدرش را به یک باره به آواری مهیب بر سرش تبدیل کرد و برای درمان این دخترک آواره شهر شده بودند، 4 سال از آن آغاز تلخ می‌گذشت روزهایی که هر کدامش برای این خانواده یک سال گذشت.

زندگی با تمام تلخی و سختی‌هایش پیش می‌رفت، روزهای تلخی که به امید شفای شنیا نقشینه خانم بر تار و پود فرش نقش می‌بافت و کاعلی هم در گوشه‌ای از شهر بساط دستفروشی را پهن می‌کرد، شنیا هر ماه باید شیمی‌درمانی می‌شد، هزینه خرید دارو زیاد است، اما چاره‌ای جز تامین آن را ندارند.

کفگیر درآمد خانواده کاعلی به ته دیگ خورده بود، روزهای سخت زندگی این خانواده با شیوع کروناویروس سخت‌تر شد، دستفروشی دیگر درآمد چندانی نداشت و هزینه‌های این خانواده ندار تامین نمی‌شد.

کاعلی خانه‌نشین شده بود، دار قالی نقشینه خانم هم تا رسیدن به نتیجه فعلا گره‌های زیادی در مسیر داشت، زندگی بار دیگر روی سخت خود را به زندگی‌شان نشان داده است.

مخارج زندگی روز به روز سنگین و سنگین‌تر می‌شد، اجاره خانه، مخارج تحصیل دو فرزند دیگر و هزاران خرج ریز و درشتی که برای چرخاندن چرخ‌های زندگی باید هزینه می‌کردند چرخ زندگی‌شان به شدت لنگ می‌زد در حدی که حلقه فشار را روز به روز تنگ و تنگ‌تر می‌کرد.

مخارج زندگی روز به روز سنگین و سنگین‌تر می‌شد، اجاره خانه و هزاران خرج ریز و درشت چرخ زندگی‌شان به شدت لنگ می‌زد 

 

در تامین هزینه‌های درمانی شنیا به شدت لنگ می‌زدند آنقدر دست و بالشان بسته بوده که با وجود اینکه می‌دانستند حذف هر یک از داورها روند درمان فرزندشان را با مشکل مواجه می‌کند مجبور شدند، چند قلم از داروها را از لیست خرید حذف کنند.

در چنین شرایطی بود که با این خانواده آشنا شدیم و به مخاطبین سبزمان گفتیم، بهار خزان گرفته زندگی این خانواده برای نجات از این باتلاق نیاز به باران مهربانی دارد، هزینه درمان شنیا در این سال‌ها زیاد بوده و حال دیگر کفگیرشان به ته دیگ خورده است تا جایی که دیگر آهی در بساط ندارند، کاعلی و نقشینه خانم در این روزهای سخت کرونایی برای ادامه درمان فرزندانشان امیدوار به کمک همنوعان هستند.

هرچند شنیاهای زیادی شاید در این دنیای خاکی ما وجود دارند، اما خدا خواست که شنیا در قاب تصویر رسانه‌ای قرار گیرد تا قلب‌های مهربان مردمان ایران زمین برای نجاتش تپیدن بگیرد، شنیا نیازمند ترحم و دلسوزی نیست، کمی درک می‌خواهند با یک مشت معرفت. معرفتی که شاید از چشمه دل همیشه جوشان از مهر و محبت تو هموطن نیکوکار جوشیدن بگیرد و مرحمی بر دردهای این دختر 9 ساله در این دنیای خاکی و توشه‌ای بزرگ برای قیامت تو باشد.

معجره باران 

و اینگونه بود که 14 روز بعد از این گزارش باران مهربانی مردم ایران زمین بر کویر نیاز این خانواده کردستانی باریدن گرفت و نخستین چراغ سبز حمایت از آنها از سوی خیرین در داخل و خارج از استان روشن شد.

ورود سبز خیرین و دستگاه‌های حمایتی به این سوژه گزارشی فارس را در قالب گزارشی با عنوان«بهار به زمستان زندگی شنیا» لبخند زد» از همین رسانه اطلاع‌رسانی کردیم.

نوشتیم فرقی ندارد من باشم یا تو، اگر بخواهی بارانی می‌شوی. پر می‌شوی از قطره‌های پاکی که برای آمدن، هفت آسمان را گذرانده‌اند.

ترنم باران به خاطر سخاوت و مهربانی همنوعان میهمان خانه کوچک شنیا شده و قطره قطره بر سر او و خانواده‌اش می‌بارد، چترها را زیر این باران مهربانی باز کرده‌اند.

از واریز مبالغ نقدی تا اهدای بسته حمایتی به این نیازمند از کارهای خیرین بود، قطره‌های کوچکی که در کنار هم قرار است به دریای مهربانی برای رفع نیازهای این خانواده تبدیل شود.

اوج مهربانی

مهربانی و باران محبت بر سر این خانواده نیازمند کردستانی زمانی به اوج خود رسید که گزارش خبرگزاری فارس در این چرخش و دست به دست‌ شدن در رسانه‌ها و فضای مجازی به دست متولیان کمیته امداد استان و کشور رسید.

کمتر از دو هفته از انتشار این گزارش نگذشته بود که به درخواست کمیته امداد کردستان  بار دیگر راهی منزل پر از درد و رنج شنیا و خانواده‌اش شدیم، آنجا بود که مدیرکل کمیته امداد کردستان وعده داد مشکل مسکن این خانواده را به کمک خیرین و اعتبارات امداد حل خواهند کرد.

صفر تا صد هزینه‌های درمان شنیا را هم رئیس کمیته امداد کشور تقبل کرد و دستور داده بود "در مورد این دختر کوچک بیمار از هیچ کمکی دریغ نکنید".

در روزهای پایان بهار بودیم که این امیدها برف‌های زمستان زندگی شنیا را در مسیر آب شدن قرار داد، بهار زندگی شنیا قبل از شروع بهار جدید در همین آغازین روزهای زمستان گل داد.

تحقق وعده‌ها

اگرچه در ماه‌های اخیر روزهای پرالتهابی در موضوع قیمت زمین و مسکن پشت سر گذاشته بودیم، اما عزم متولیان کمیته امداد کردستان برای رفع مشکل این خانواده جزم بود، قیمت‌ها هرچه بالاتر می‌کشید تلاش برای جذب خیر برای ورود به حمایت از این خانواده نیازمند هم بیشتر و بیشتر می‌شد از سوی دیگر حمایت‌های درمانی کمیته امداد و مصرف به موقع داروها و انجام منظم شیمی‌ درمانی منجر به خیز جدی شنیای کوچک به سمت خلاص شدن از بیماری شد.

از زمان رسانه‌ای شدن زندگی سخت این خانواده تا کنون 213 روز می‌گذرد، روزهایی که خاطرات شیرینی را به واسطه مهربانی‌ مردم ایران زمین برای این خانواده نیازمند به یادگار گذاشته است.

از زمان رسانه‌ای شدن زندگی سخت این خانواده تا کنون 213 روز می‌گذرد، روزهایی که...

 

به همراه مدیرکل کمیته امداد کردستان برای دیدن وضعیت امروز خانواده شنیا راهی می‌شویم، با استقبال گرم و صمیمی خانواده مواجه می شویم، اگر چه به واسطه شرایط کرونایی قصد رفتن به داخل خانه را نداشتیم اما توان ایستادگی در برابر اصرارهای آقای قوامی نداشیم این شد که دقایقی کوتاه مهمانشان شدیم. 

لبخند از چهره استخوانی نقشینه خانم محو نمی‌شود از آرامش امروزشان برایمان می‌گوید، اینکه امید بر زندگی‌شان تابیدن گرفته است از اینکه به لطف خدا و حمایت کمیته امداد و خیرین صاحب خانه شده‌اند و می‌توانند بدون دغدغه و نگرانی اجاره مسکن تنها به ادامه روند درمان شنیا فکر کنند از ته دل برای مسببین این شرایط دعای خیر می‌کند و می‌گوید "هرگز لطفی را که در حق ما شد فراموش نخواهیم کرد".

اگرچه در خانه جدید همین چند روز پیش مستقر شده‌اند اما مادر و دختر فوری دار قالی را در گوشه‌ای دنج کنار هم قرار داده و مشغول بافتن رج‌های امید بر تار و پود دار قالی شده‌اند.

گره بر گره و رنگ به رنگ را در هم می‌آمیزند تا دستینه‌ای شود از عشق، هنر، بافته که بالاتر می‌رود، نقش‌ها در هم می‌آمیزند و همچون تصویری گویا از تمام آرزوهای یک بافنده بر دار قالی می‌شود اما حاصل تمام این گره‌هایی که به نقش و نگار بر این دار ایستاده بر دیوار تبدیل می‌شود برای دختر نقشینه خانم یک میلیون تومان است.

تاراج دسترنج

حمایت از این خانواده از سوی کمیته امداد کردستان با استفاده از اعتبارات داخلی و کمک خیرین به خرید این خانه خلاصه نمی‌شود، وقتی مدیرکل شوق تلاش را در وجود این مادر و دختر دید به آنها قول داد در این حوزه نیز آنها را حمایت خواهد کرد و از این به بعد به جای بافتن فرش برای دیگران و گرفتن دستمزدهای ناچیز، مواد اولیه را از خود کمیته امداد بگیرند و بازار برای فروش نیز برایشان فراهم خواهد شد.

روزهای بهاری در انتظار این خانواده است، ریزش موهای شنیا کوچک به واسطه تغذیه مناسب و درمان مطلوب با گذشت چند ماه از پایان دوره شیمی‌درمانی کاملا متوقف شده است. کمک‌های درمانی کمیته امداد از یک سو و خیرینی که یکی پس از دیگری پای کار آمدند گره کوری که به زندگی این خانواده افتاده بود را باز کرد و آنها را در این روزهای سخت و تلخ کرونایی به آینده روشن امیدوار کرده است.

لبخند رضایت دیگران و شادکردن نیازمندان با تمامی اوضاع سختی که در جامعه حکمفرما شده است؛ کاری بس سخت و پیچیده است. ولی گاهی می‌توان با کمک به نیازمندان و گرفتن دستان آنان طوری آنها را سر ذوق آورد و آنها را غرق خوشحالی کرد که از لبخند رضایت‌بخش آن ها هم خودتان به وجد خواهید آمد.

بر اساس اعلام کمیته امداد کردستان از ابتدای سال‌جاری تاکنون 296 واحد مسکونی شهری و روستایی برای مددجویان زیرپوشش این نهاد انقلاب احداث یا خریداری شده و 628 واحد روستایی نیز در حال ساخت است.

کمیته امداد کردستان از ابتدای سال‌جاری تاکنون 296 واحد مسکونی  برای مددجویان احداث یا خریداری کرده است

 

برای خرید مسکن خانواده شنیا 170 میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد و کمک خیرین هزینه شده و مخارج و هزینه‌های درمانی شنیا نیز به صورت کامل از سوی کمیته امداد کشور پرداخت می‌شود.

کمک به نیازمندان دل بزرگ می‌خواهد نه مال و اموال بزرگ، گاهی باید آنقدر دل بزرگی داشت که حتی برای کمک به هم نوعان خود از خرج‌های پرزرق و برق و تجملات خود بگذری و آنها را در راه خدا به مستمندان ارزانی داری...

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: خانواده درمان بیماری باران کمیته امداد کردستان باران مهربانی زندگی شان دار قالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند