Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ظهیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت شهر قم در بیان اهل بیت افزود: بنا بر حدیثی از امام صادق تمام شهر قم حرم می‌باشد و متولیان و مدیران فرهنگی استان باید از حرمت حرم پاسداری کنند که این حریم تنها حرم مطهر و جمکران نیست و بلکه تمامی فضای عمومی را شامل می‌شود.

وی افزود: فضای عمومی قم تحت تأثیر فضای آموزشی و خانوادگی است و با توجه به افزایش تعداد دانشگاه‌ها و ورود افراد غیر بومی فعالیت فرهنگی هر چه بیشتر برای اقناع افکار عمومی که تحت شعاع گسترش مراکز آموزشی غیر بومی قرار گرفته الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بودجه قطره چکانی فرهنگ و نیروی متخصص

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران با اشاره به دشواری‌های کار متولیان فرهنگی گفت: کاهش و قطره چکانی بودن بودجه‌های فرهنگی قم و کمبود نیروی متخصص و عدم هماهنگی میان نیروها و نهادها باعث سخت شدن فعالیت برای متولیان این امر خطیر شده است و در صورت ادامه این راه نه تنها منویات رهبر انقلاب درباره قم برآورده نمی‌شود، بلکه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد و کانون‌های فرهنگی هم تحت شعاع قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت نظارت بر مهاجرت به شهر قم گفت: با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه قم باید به قطب فرهنگی تبدیل شود و از آنجا که قطب‌های فرهنگی نیز قوانین مربوط به خودشان را دارند، باید نسبت به ورود افرادی که ضوابط فرهنگی استان قم را رعایت نمی‌کنند تدبیر ویژه ای کرد و نتیجه فقدان این امر وضع آشفته فرهنگی امروز قم است.

ظهیری با بیان راهکارهای بهبود وضعیت فرهنگی قم گفت: ما به این باور رسیده‌ایم که اگر ذائقه فرهنگی مدیران و متولیان ارشد فرهنگی تغییر کند، شکل و شمایل و ساختار فرهنگی استان نیز تغییر خواهد کرد و در وهله اول شهر قم نیاز به منشوری متناسب با شرایط و ضوابط فرهنگی استان دارد و متولیان فرهنگی باید این را در دستور کار خود قرار دهند.

تغییر رویکرد مدیران ارشد فرهنگی به قم

وی با اشاره به اینکه طرح‌های فرهنگی زمانی موفق می‌شوند که مدیران ارشد فرهنگی در سطوح مختلف حاکمیت خود را ملزم به اجرای آنها بدانند افزود: دومین اقدام ضرورت وجود ضمانت اجرایی برای موضوعات فرهنگی در سطوح حاکمیتی است و باید اقداماتی صورت گیرد که تفاوت قم با دیگر استان‌ها به طور ملموس حفظ شود.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران با اشاره به اینکه ساماندهی فعالیت‌های مردم نهاد مهم‌ترین اقدام در وضعیت فرهنگی کنونی است، افزود: از دیرباز شهر قم به عنوان شهری با سبک زندگی مذهبی به شمار می‌رفت، به طوری که افراد حتی با ظاهری متضاد با ضوابط قم تحت تأثیر فضای قم قرار گرفته و رعایت می‌کردند و امروز نیز به همین سبک زندگی نیاز است.

وی در ادامه افزود: ما بارها در شورای فرهنگی استان قم این را مطرح کرده‌ایم که باید بین مدل معماری و حتی نوع آگهی‌های سطح قم با دیگر مناطق تفاوت بنیادین تفاوت قائل شد، ولی متأسفانه اقدامی صورت نگرفته و کسی مسئولیت این موضوع را به عهده نگرفته و مهم‌ترین موضوع این است که ابتدا مدیران ارشد فرهنگی ما باید به این نگاه برسند که قم با سایر شهرهای کشور فرق می‌کند.

کد خبر 5102197

منبع: مهر

کلیدواژه: قم فرهنگ عمومی حوزه علمیه خواهران ویروس کرونا شب یلدا روز پرستار شیراز پرستار آمار کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان عکس استانها شیوع کرونا شهرکرد شهرستان کرج قاسم سلیمانی فرهنگی استان ارشد فرهنگی شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند

مهدی زارع خورمیزی در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: کارشناسان این اداره به صورت مستمر کلیه معادن موجود درحوزه شهرستان را پایش کرده و در صورت عدم رعایت الزامات زیست محیطی اخطارهای لازم به متولیان معادن ارائه می کنند.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت تمامی معدن فعال به صورت منظم توسط کارشناسان محیط زیست رصد می‌شود، عنوان کرد: فعالیت‌های معدنی یکی از اصلی ترین تهدیدات محیط زیست است، از این رو متولیان معادن به منظور کاهش تبعات فعالیت معدنی خود باید الزامات زیست محیطی را رعایت کنند تا از تهدیدات و تخریب بیش از حد طبیعت جلوگیری شود.

کد خبر 6092179

دیگر خبرها

  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • وعده یک تهیه‌کننده برای از سرگیری کنسرت‌ها در خوزستان
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • شانه‌زدن مو‌های آقای رئیس‌جمهور سوژه شد (فیلم)
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم