Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، تونل کبیرکوه پروژه‌ای است که سال ۱۳۸۹ در بین شهرستان‌های دره شهر و آبدانان برای از بین بردن قسمتی هر چند اندک از محرومیت استان ایلام آغاز شده است.

کبیرکوه یکی از بزرگ‌ترین تونل‌های در حال احداث کشور است که در حوزه جنوبی استان ایلام قرار دارد و این تونل یکی از پروژه‌های مهم استان و از مطالبات اصلی مردم منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته مسئولان استان ایلام تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ متر حفاری در تونل کبیرکوه انجام شده و طرح با پیشرفت ۷۰ درصدی هم‌اکنون پیمانکار مشغول باقی‌مانده کف‌برداری تونل است و تلاش می‌شود با تزریق اعتبارات لازم تا پایان دولت بخش‌های اساسی تونل تکمیل شود.

این پروژه در ۱۰ سال گذشته همواره با بی‌مهری مسئولان کشوری و استانی در بحث اعتبارات مواجه بوده و چند بار نیز پروژه تعطیل شده است.

تونل کبیرکوه راه برون‌رفت از بن‌بست اقتصادی

درباره اهمیت این تونل می‌توان گفت که این پروژه نقشی مهم در ارتباط استان ایلام با سایر استان‌های همجوار خود از جمله استان کرمانشاه، لرستان و خوزستان و در کل ارتباط شمال‌غرب با جنوب‌غرب کشور و اتصال به بنادر جنوب را دارد.

احداث این تونل باعث از بین رفتن ۳۰۰ پیچ خطرناک و ۲۰ کیلومتر گردنه صعب‌العبور کبیرکوه می‌شود، همچنین افتتاح این تونل نقش حائز اهمیتی در کاهش مسیر زائران عتبات عالیات و کاهش بار ترافیکی اربعین در مسیر ایلام -به مهران و اتصال به بازارچه مرزی چیلات به استان‌های مرکزی کشور دارد.

باید به این نکته اشاره کرد متأسفانه همچنان بعد از گذشت سال‌ها این طرح به دلیل نبود اعتبارات کافی تکمیل نشده و مردم منطقه همچنان چشم انتظار این پروژه مهم هستند.

وضعیت نامناسب راه‌های شهرستان آبدانان

یکی از شهروندان آبدانانی اظهار کرد: راه‌های مواصلاتی یکی از اساسی‌ترین زیرساخت‌های لازم برای توسعه هر منطقه به شمار می‌رود که متأسفانه شهرستان آبدانان با توجه به وضعیت نامناسب راه‌های ارتباطی از این زیرساخت محروم است.

رضا محبیان ادامه داد: بیش از ۱۰ سال از آغاز پروژه تونل کبیرکوه در شهرستان آبدانان می‌گذرد، اما متأسفانه پس از گذشت این مدت زمان طولانی تکمیل این پروژه در هاله‌ای از ابهام است.

او افزود: تکمیل پروژه تونل کبیرکوه علاوه بر اینکه به خروج شهرستان‌های آبدانان و دره‌شهر از بن‌بست جغرافیایی کمک می‌کند، آمار تصادفات مسیر‌های آبدانان و دره‌شهر را کاهش می‌دهد.

او ادامه داد: از مسئولان استانی تقاضا داریم با توجه به اهمیت این پروژه برای مردم این ۲ شهرستان و همچنین استان پیگیری‌ها و رایزنی‌های لازم را برای تکمیل این پروژه به‌ عمل آورند.

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به تونل کبیرکوه

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام اظهار کرد: پروژه تونل کبیرکوه یکی از بزرگترین و پرهزینه‌ترین پروژه‌های ملی و استانی است که در سال‌های گذشته در دستور کار اداره کل راه و شهرسازی استان ایلام قرار داشته است.

علی‌اصغر کاظمی ادامه داد: این طرح برای از بین بردن مشکلات راه‌های مواصلاتی شهرستان‌های آبدانان و دره شهر با شهر ایلام و همچنین استان‌های همجوار در سال ۱۳۸۹ کلید خورد و هم اکنون با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در حال احداث است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام با اشاره به اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه در طی امسال، افزود: با اختصاص این اعتبار که در سفر معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به این طرح بزرگ تخصیص داده شده، امیدواریم بتوانیم در سال آینده این تونل را به صورت موقت زیر بار ترافیکی برده و تا حدودی از مشکلات مردم منطقه بکاهیم.

تکمیل تونل کبیرکوه نیازمند ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار

نماینده حوزه جنوبی ایلام در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نقش تونل کبیرکوه تا آنجا مهم و حیاتی است که با افتتاح این پروژه شهرستان آبدانان از بن بست جغرافیایی خارج می‌شود.

بهزاد علیزاده افزود: این طرح مهم‌ترین عامل توسعه شهرستان آبدانان است چرا که این شهرستان با واقع شدن میان دو کوه از محور‌های مواصلاتی مناسبی برخوردار نیست.

او با اشاره به اینکه این پروژه در توسعه یافتگی و رفع محرومیت منطقه مؤثر است، افزود: تسریع در تکمیل و اتمام این پروژه از اولویت‌ها بوده و تأخیر در اجرای آن موجب خسران و افزایش هزینه‌ها می‌شود.

علیزاده تصریح کرد: خوشبختانه تکمیل و اتمام این پروژه از اولویت‌های دولت و مجلس بوده و در سفر آقای نوبخت معاون رئیس جمهور به استان ۱۲۰ میلیارد تومان به پروژه اختصاص که ۱۰۰ میلیارد آن محقق و مقرر شد که تا پایان این دولت به بهره برداری برسد.

او افزود: برای تکمیل نهایی و پرداخت مطالبات پیمانکار پروژه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تلاش می‌شود در بودجه سال آینده بخشی از آن تأمین اعتبار شود.

حذف ۲۵ کیلومتر از پیچ‌های تند و پرحادثه گردنه کبیرکوه، روان سازی ترافیک در ایام اربعین و نیز انتقال سریع در مبادلات کالا و خدمات در بازارچه چیلات دهلران از جمله مهمترین مزایای این طرح بزرگ در جنوب استان ایلام است و با بهره برداری از این طرح بزرگ و تأثیرگذار علاوه بر توسعه حمل و نقل، مرکز استان را هم به استان‌های شمال‌غرب، مرکزی و جنوب کشور متصل می‌سازد.

منبع: مهر

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروژه های عمرانی تخصیص اعتبارات میلیارد تومان اعتبار شهرستان آبدانان تونل کبیرکوه استان ایلام دره شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک

سرپرست مدیریت عملیات عمومی شرکت پایانه‌های نفتی ایران از تخصیص ۳ میلیارد تومان برای نوسازی، تجهیز، تعمیرات اساسی پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارک خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جزیره خارک، حسین احمدی صبح امروز در نشست بررسی ساخت پلاژ در جزیره خارک با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم شرکت پایانه‌های نفتی توسعه زیرساخت‌ها در خارک بر اساس مطالبات مردم است اظهار داشت: در این راستا طرح‌های مهمی در بخش‌های مختلف عمرانی، آموزشی، ورزشی، تفریحی و بهداشتی درمانی طراحی شده است.

وی در خصوص عمل به مسئولیت‌های اجتماعی ادامه داد: در تلاش هستیم با اجرای یک برنامه زمانبندی دقیق پروژه تعمیرات اساسی پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان را به نتیجه برسانیم و همچنین استقرار تیم‌های نجات غریق در پلاژ را مورد تأکید قرار داد و افزود: در پلاژهای شنا تیم‌های نجات غریق با تجربه و توانمند تعیین شده تا از بروز خطرات احتمالی غرق شدن جلوگیری کند موضوعی که موجب ایجاد فضایی امن و مطمئن برای ثبت لحظاتی آرامش‌بخش و لذت‌بخش خواهد شد.

احمدی با اشاره به تخصیص اعتبارات لازم برای تعمیر، نوسازی، تجهیز و ساخت 2 پلاژ برای خانم‌ها و آقایان در خارک گفت: طبق برآوردهای انجام شده، اجرای پروژه 2 پروژه پلاژ بانوان و آقایان در مدت زمان شش ماه و 3 میلیارد تومان تخصیص می‌یابد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب