Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوال اصلی این است که چرا واشنگتن و متحدان آن دست به چنین اقدامی می‌زنند؟ به راستی هدف آنها از تحریم این مرکز و مراکز مشابه در جهان اسلام چیست؟ در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است به آنها اشاره کنیم:

نخست این‌که آمریکا همان‌گونه که دست به تحریم مراکزی مانند جامعه‌المصطفی (ص) می‌زند، در مقابل به تقویت مراکزی می‌پردازد که به اسم تربیت دینی، مشغول پرورش تروریست‌ها و گروه‌های افراطی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جای بسی تامل است که آمریکا هیچ‌گاه مراکز افراطی و تروریست‌ پروری را که به دست رژیم‌سعودی و برخی کشورهای متحد ریاض در منطقه اداره می شوند، تحریم نمی‌کند و در مقابل، به تحریم مراکز مذهبی و معتدلی می‌پردازد که طرفدار دیالوگ موثر و ترویج اسلام واقعی در جهان هستند.

این همان روش و مسلکی است که مدت‌هاست آمریکا در قبال این مراکز دنبال می‌کند.

واقعیت امر این است که آمریکا از هرگونه مرکزی که به نام اسلام، مروج ترور و خشونت بوده و کارویژه آن تکمیل نقشه‌های راهبردی و تاکتیکی غرب و رژیم‌ صهیونیستی در منطقه باشد، حمایت می‌کند.

گروه‌های تروریستی و متوحشی مانند داعش، ریشه‌های فکری خود را در همین مراکز افراطی و خطرناک جست‌وجو می‌کنند.

در اینجا، باید نسبت به ابعاد گفتمانی مسأله نیز توجه داشت. آمریکا و دیگر دشمنان اسلام مدت‌هاست درصدد ترویج گفتمانی نامطلوب، بازدارنده، نفرت‌آمیز و دافعه‌برانگیز هستند تا آن را به عنوان گفتمان اسلام به مخاطبان و ملت‌های دنیا ارائه کنند.

از این رو واشنگتن و متحدانش از هرگونه اقدام و عاملی که مروج این گفتمان خطرناک باشد، استقبال‌کرده و در مقابل سعی دارند تفکر، رفتار و مسلکی را که منجر به ارائه چهره واقعی دین مبین اسلام شود، به هر نحو ممکن سانسور و سرکوب کنند.

باید این حقیقت را مدنظر قرار دهیم که مسلمانان واقعی، در دوران نبرد بین حق و باطل قرار دارند. جریان‌های باطل، سعی دارند در مقابل حقانیت دین مبین اسلام ایستادگی کرده و تصویری کاملا وارونه و خشن را از آخرین و کامل‌ترین دین آسمانی ارائه کنند. موسسات پژوهشی و مذهبی آگاه و دلسوز، در این مسیر نقش مهمی ایفا کرده‌اند.

چه کسی می‌تواند نقش این موسسات را در ترویج دین مبین اسلام در دنیا نادیده انگارد؟ اتفاقا همین مسأله خشم، عصبانیت و وحشت مقامات آمریکایی و صهیونیستی را برانگیخته‌است.

با سرمایه‌گذاری هنگفتی که غرب و عوامل آن روی موسسات تولیدکننده تفکرات افراطی، آن هم مبتنی بر ترور و توحش و در طول دهه‌ها و سال‌های مکرر صورت داده‌اند، انتظار داشتند در نهایت بتوانند چهره کاذبی را که از اسلام ساخته‌شده جایگزین چهره‌واقعی و نورانی اسلام کنند؛ اما غرب در این مسیر ناکام مانده و در عوض، روزبه‌روز بر عظمت اسلام ناب در جهان افزوده می‌شود.

اکنون سوالات زیادی در خصوص عملکرد غرب خصوصا آمریکا در قبال موسسات و مدارس پرورش‌دهنده تفکرات تروریستی- افراطی در منطقه وجود دارد.

مگر بر همگان بارها به اثبات نرسیده‌است که این مدارس به اصطلاح مذهبی و به واقع ضددینی، چه تاثیری در قتل ملت‌های مظلوم مسلمان منطقه و اعمال خشونت‌های پایدار داشته‌اند؟ با این حال، چرا آمریکا و متحدانش، به تحریم موسسات، مراکز و پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌هایی می‌پردازند که مروج اعتدال، ایمان و آگاهی در جوامع اسلامی هستند؟

اقدام اخیر دولت آمریکا در تحریم جامعه‌ المصطفی (ص) و تحریم‌های مشابهی که این کشور در قبال مراکز موفق و کارآمد دینی در عالم‌تشیع و تسنن اعمال می‌کند، نقطه آشکارساز نگاه بنیادین غرب و رژیم‌صهیونیستی نسبت به این مراکز است.

با وجود همه این سختی‌ها و تحریم‌ها، وظیفه همه علما، اندیشمندان و تک‌تک مسلمانان واقعی،ترویج این دین الهی و آسمانی کامل و شناساندن و تبیین هویت و ابعاد آن برای دیگران است.

در این مسیر، نباید از اقدامات و سنگ‌اندازی‌ های دشمنان قسم‌خورده اسلام هراس داشت. بدون شک در پایان و مطابق وعده خداوندمتعال در قرآن‌کریم ، پیروزی از آن افراد مومن خواهدبود.

شیخ صهیب حبلی - عضو ارشد علمای لبنان / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تحریم جامعه المصطفی تروریست پروری داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر انقلاب در دیدار کارگران سراسر کشور: تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد

در دومین ماه از سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و به مناسبت هفته کار و کارگر، جمعی از کارگران سراسر کشور با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.   به گزارش ایسنا،‌ گزیده سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار به این شرح است:   ***رکن جهش تولید کارگر است؛ با جهش تولید کشور و آحاد مردم ثروتمند می‌شوند و جیب و دست کارگر پر می‌شود.   *** تبیین زمینه‌های حضور و مشارکت مردم در تولید وظیفه مهم مسئولین است.   *** هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری آنها تبعیت کند. معلوم است که نظام اسلامی، غیرت اسلامی و ملت بزرگ و با سابقه اسلامی محال است که تسلیم چنین زورگویی شود.   *** یک ملت زنده از دشمنی دشمن هم برای خود فرصت درست می‌کند، نمونه بارز آن در بخش تسلیحات است. در بخش‌های دیگر هم از دل فشارها پیشرفت های بزرگی به دست آمده است.   *** تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد چون دل به کمک خارج از مرزها نبسته‌ است. این روحیه را باید تقویت کرد.   *** ملت ایران استحکام خود را باید در کار و عمل و اتحاد ملی نشان دهد.   ***امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است.  امنیت شغلی از وظایف مسئولین است، در دوره‌ای مبتلا به تعطیلی کارخانه‌های بزرگ شدیم، به همت مسئولین در این یکی دوساله خیلی از کارگاه های تعطیل شده راه افتاد و این کار باید ادامه پیدا کند.   از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم / کشورها و فرهنگ های مختلف، همه روز کارگر دارند لکن نگاه دنیای مادی به کارگر با نگاه اسلام متفاوت است   خیلی از این جهت خرسندم بنده که این هفته‌ی کارگری وجود دارد که ما بتوانیم در این هفته با جمع کارگران مواجه بشویم، یک تشکر زبانی اقلاً بکنیم.   تشکر زبانی البته کافی نیست. لکن لازم است. بنده صمیمانه تشکر میکنم از زحمات کارگرانمان، از نجابت کارگران، از همت کارگران و از ان‌شاءالله پیشرفت جامعه‌ی کارگری.   کشورهای مختلف، ملت ها، فرهنگ های مختلف، همه روز کارگر دارند. لکن نکته اینجاست که نگاه دنیای مادی به کارگر با نگاه اسلام به کارگر متفاوت است.   نگاه دنیای مادی به کارگر، نگاه ابزاری است، مثل پیچ و مهره، مثل خود ماشین. اسلام این جور نیست. اسلام نگاهش به کارگر و ارزشی که برای کارگر قائل است، ناشی است از ارزشی که برای کار قائل است. عمل، عمل. اسلام برای عمل ارزش ذاتی قائل است.   این دیدار صبح چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد یک فعال کارگری: پیشنهاد ترمیم حق مسکن کارگران در نشست غیررسمی وزارت کار مطرح شده خط و نشان کارگران برای دولت /گره کور حق مسکن باز می شود؟

دیگر خبرها

  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است /از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • مقام معظم رهبری در دیدار کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • رهبر انقلاب در دیدار کارگران سراسر کشور: تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد