Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان گفت: در استان اصفهان قریب به ۱۳ هزار عضو داوطلب هلال‌احمر گروه سنی ۳۰ سال به بالا وجود دارد، همچنین در ایام کرونا ۱۴ فعالیت داوطلبانه به فعالیت‌های قبلی داوطلبان این جمعیت اضافه شد.

محمدنوید متقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص اینکه اعضای داوطلب افتخاری بالای ۳۰ سال را داوطلبان هلال احمر می‌گویند، اظهار کرد: اعضای داوطلب بالای ۳۰ سال بر مبنای تمایل خود با ارائه فرم و دادن یک قطعه عکس عضو هلال‌احمر می‌شوند و هیچ محدودیتی در این موضوع وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افراد بالای ۳۰ سال عضو هلال‌احمر در در رده‌های مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند، افزود: این اشخاص داوطلب بر اساس رشته، تجربه و شغل خود در موضوع‌های مختلف مانند کارهای کارگری، فعالیت‌های دستی، رانندگی، جوشکاری، بنایی، تدریس دانشگاهی و مسئولیت‌های استانی و کشوری است و هیچ محدودیتی برای داوطلب بودن افراد وجود ندارد و هر شخصی که بتواند در هر مورد تمایل خود می‌تواند فعالیت داوطلبانه و انسان دوستانه انجام دهد.

آموزش‌های عمومی و گروهی برای داوطلبان هلال احمر

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با تاکید بر تقسیم‌بندی فعالیت داوطلبان گفت: برخی کمک فکری، برنامه‌ریزی و مدیریتی انجام می‌دهند که به آنها گروه هدایت می‌گوئیم و عده‌ای هم مانند پزشکان، پرستاران و مهندسان بر مبنای شغل خود به هلال‌احمر کمک می‌کنند که به آنها گروه مهارت گفته می‌شود.

متقی تصریح کرد: هر کسی بر مبنای علاقمندی و نیت خیری که دارد در یکی از این گروه‌های داوطلبی قرار می‌گیرد و در استان اصفهان قریب به ۱۳ هزار عضو داوطلب هلال‌احمر از گروه سنی ۳۰ سال به بالا وجود دارد.

وی در خصوص نحوه ارائه آموزش‌ها به داوطلبان هلال‌احمر، خاطرنشان کرد: این افراد در ابتدای ورود به هلال‌احمر آموزش‌های عمومی و گروهی می‌بینند و به عنوان داوطلب فعالیت‌های مربوطه برای آنها تشریح می‌شود. همچنین فعالیت‌های گروهی و تیمی، کارهای عام‌المنفعه و ارائه خدمات و کمک‌های اولیه همگانی را آموزش می‌بینند. البته الزامی برای آموزش دیدن همه افراد نداریم و این خدمات برای افراد علاقمند ارائه می‌شود.

افزایش ۱۴ عنوان فعالیت داوطلبانه در دوره اپیدمی کرونا

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به اضافه شدن ۱۴ عنوان فعالیت داوطلبانه در دوره اپیدمی کرونا، اظهار کرد: این فعالیت‌ها را اشخاص بالای ۳۰ سال و جوانان زیر ۳۰ سال انجام دادند. طرح آمران سلامت برای فرهنگ سازی و تذکر دوستانه به افرادی که موازین بهداشتی را رعایت نمی‌کردند به وسیله این داوطلبان انجام شد. بحث ناظران سلامت را هم در بحران کرونا داریم که روی مکان‌های پرتردد مانند پاساژها نیروهای داوطلب نظارت دارند. اگر شهروندانی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند از طریق شبکه بهداشت به آنها تذکر داده می‌شود و در واقع داوطلبان هلال‌احمر کمک کننده طرح ناظران سلامت شبکه بهداشت هستند.

متقی ادامه داد: در طرح "شهید سلیمانی" در اپیدمی کرونا نیز خدماتی را داوطلبان هلال‌احمر ارائه کردند. حضور پزشکان، پرستاران و کادر درمان در نقاهتگاه‌ها در ابتدای اپیدمی کرونا را داشتیم و سپس بنا به درخواست بیمارستان‌ها اعزام پرستار و پزشک به استان‌های درگیر بحران‌های شدید مانند کردستان را نیز داشتیم. علاوه بر این موارد داوطلبان هلال احمر فعالیت‌های غیر پزشکی در بیمارستان مانند خدمات همراه بیمار، کار بهیاری، کمک پرستاری در دوره اپیدمی کرونا انجام دادند.

کمک‌های معیشتی به آسیب دیدگان کرونا

وی تاکید کرد: بیش از ۱۰۰ هزار عدد ماسک طی دو ماه اخیر در شعب هلال‌احمر، خیریه‌ها و ان‌جی‌اوها را در سطح استان داشتیم. همچنین در بحران کرونا کمک‌های معیشتی به آسیب دیدگان کرونا انجام گرفته و در ماه‌های اول سال مبلغ نقدی نیز به آنها پرداخت شده است. علاوه بر این موارد در اپیدمی کرونا بحث غربالگری و کنترل ورودی و خروجی‌های بزرگراه‌های استان نیز با ورود نیروهای امداد انجام می‌شود.

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، گفت: شعار جمعیت داوطلبان هلال‌احمر «حلقه اتصال توان توانمند و نیاز نیازمندان» است و از کلیه افرادی که نسبت به مسائل انسانی خود دغدغه خاطر داشته و برای کمک به همنوع تمایل دارند، این بستر در هلال‌احمر باز است و برای ارائه هر نوع کمک با نیت خیرخواهانه‌ای که دارند از آنها دعوت می‌شود که هلال‌احمر را خانه خود بدانند و به این مراکز برای یاری به همنوع خود مراجعه کنند.

کد خبر 463614

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هلال احمر اصفهان فعاليت داوطلبانه امداد رسانی پزشك پرستار اپیدمی کرونا اقلام بهداشتی ماسک صورت غربالگری خیریه ها مشارکت مردمی کمک رسانی به نیازمندان خدمات درماني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق داوطلبان هلال احمر فعالیت داوطلبانه فعالیت داوطلبان اپیدمی کرونا بالای ۳۰ سال فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ حدود ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند

عبدالرسول پورعباس در خصوص میزان سلامت و امنیت برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ اظهار کرد: این آزمون علی‌رغم پیچیدگی‌هایی که داشت و فشاری که از جانب فضای تبلیغاتی شبکه‌های متقلب به سازمان سنجش وارد می‌شد، خوشبختانه در نهایت سلامت برگزار شد و ما یکی از بی‌نظیرترین و سالم‌ترین آزمون‌های خود را برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند

وی در ادامه از تقلب ۲۵ داوطلب نوبت اول ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: تمامی این ۲۵ افراد متقلب بازداشت و به پلیس امنیت کشور تحویل داده شدند و در مراحل انجام بازجویی هستند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: در برگزاری نوبت اول کنکور امسال تمامی دستگاه‌های امنیتی کشور با تمام قوا برای تامین امنیت آزمون پای کار آمدند و توانستیم امنیت، آرامش و سلامت آزمون را تامین کنیم.

پورعباس خاطرنشان کرد: ۲۵ نفر از افرادی که به عنوان داوطلب متقلب در جلسه آزمون بازداشت شدند از مناطق مختلف کشور اعم از تهران، غرب، شرق کشور بودند و این افراد در همان دقایق اول آزمون شناسایی و دستگیر شدند.

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: نحوه تنظیم سوالات آزمون و شخصی سازی دفترچه‌های داوطلبان از دیگر عواملی بود که توانستیم کنکور بی‌نظیری را در امسال برگزار کنیم و خوشبختانه امسال نسبت به سوالات رضایت داشتند و سوالات امسال از تعادل خوبی برخوردار بود.

پورعباس در پایان با تاکید بر اینکه حدوداً ۱۲ درصد داوطلبان نوبت اول کنکور غایب بودند، گفت: معمولاً تعداد غایبین آزمون در گروه‌های مختلف حدود ۱۲ درصد تخمین زده می‌شود؛ اما اگر بخواهیم میانگین را در نظر بگیریم در آزمون نوبت اول نیز همان ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1229058 برچسب‌ها کنکور

دیگر خبرها

  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ حدود ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با یک کشته و سه مصدوم
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با ۴ فوتی و مصدوم + عکس
  • روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است
  • یک کشته در برخورد دو کامیون در آزاد راه اصفهان- شیراز
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است