Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@20:41:32 GMT

حل مسائل حوزه ترافیک شهری توسط دانشجویان برتر

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۹۶۴۶

حل مسائل حوزه ترافیک شهری توسط دانشجویان برتر

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسن سالاریه امروز در نشست ششمین دوره رقابت‌های فن‌آورد که به صورت آنلاین برگزار شد، با بیان اینکه  یکی از اهداف بنیاد ملی نخبگان شناسایی دانشجویان برتر است گفت: این دانشجویان از طریق بررسی پرونده پژوهشی و آموزشی دانشجویان شناسایی می شوند که می توانند از طریق رویدادهای بنیاد می نخبگان به صورت مسئله محور در راستای رفع نیازهای کشور گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از رویدادهای مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان فن آورد است، افزود: بنیاد ملی نخبگان چند سالی است که ترم جدیدی در زمینه تشویق استعدادهای برتر برای مشارکت در برنامه‌ها و رویدادهای حل مساله و رفع نیازهای کشور در دستور کار خود قرار داده است که توسط بنیاد یا کارگزاران بنیاد برگزار می شوند.

به گفته معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان، یکی دیگر از اهداف این بنیاد شناسایی دانشجویانی است که در چارچوب استانداردهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه موفق به بروز استعدادهای خود نشدند ولی در حل مسایل توانمندی‌هایی دارند.

وی گفت: ما به دنبال رویه‌های دیگری هستیم که افراد بتوانند توانمندی‌های علمی و نوآورانه خود را بروز دهند. با برگزاری چنین رویدادهای فناورانه‌ای به دنبال شناسایی آنها هستیم. هدف این بنیاد شناسایی استعدادها و هدایت آنها در مسیر اثر بخشی در جامعه است.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برگزاری ۵ دوره رقابت فن آورد، خاطر نشان کرد: این رویداد در حوزه‌های مختلف فناوری برگزار می‌شود و از جمله رویدادهای مورد تایید این نهاد است. این دوره از فن اورد با موضوع «مدیریت هوشمند ترافیک شهری» و «الگوریتم مدیریت هوشمند شبکه توزیع کالا» برگزار می شود.

وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان علاوه بر این رویداد، رویدادهای فناورانه دیگری همچون طرح‌های «احمدی روشن» و «شهید بابایی» را برگزار می کند تا دانشچویان برتر در یک رویداد مسئله در راستای رفع نیاز صنعت و کشور گام بردارد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادهای فناورانه در کشور اظهار کرد: ما برای برگزاری رویدادهایی مانند احمدی روشن و شهید بابایی به نهادها و سازمان‌ها مراجعه می‌کنیم و از آنها درخواست داریم نیازهای فناورانه خود را ارائه دهند.

سالاریه با بیان اینکه بسیاری از این رویدادها با حوزه فناوری نیست، ادامه داد: به عنوان نمونه طرحی از شورای نگهبان به ما در زمینه نحوه برگزاری انتخابات پیش رو با توجه به شیوع کرونا ارجاع داده شده است.

در ادامه حسین قمری مدیر این مسابقات با بیان اینکه ثبت نام در ششمین دوره مسابقه فن آورد تا ۱۰ دی ادامه دارد، گفت: بناست که رشته های جدیدی در این دوره اضافه شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر در خصوص هنر با سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت آی سی تی  برای بحث لجستیک مذاکراتی انجام شده است.

به گزارش مهر، مجموعه رقابت‌های تخصصی فن‌آورد، دوره ششم خود را در رشته برنامه‌نویسی کامپیوتر با موضوع «الگوریتم مدیریت هوشمند ترافیک شهری» و «الگوریتم مدیریت هوشمند شبکه توزیع کالا» برگزار می‌کند.

این مسابقه با جوایزی که مجموعا یک میلیارد تومان برآورد می‌شود برگزار می‌ شود. همچنین هر یک از تیمهای اول تا سوم امتیاز نخبگانی دریافت خواهند کرد.

کد خبر 5102927 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد ملی نخبگان صنعت ایران طرح ترافیک ویروس کرونا هکرها حاکمیت سایبری واکسن کرونا امنیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا گوگل نوآوری فناوری فضایی همراه اول خودروی برقی تولید دانش بنیان بنیاد ملی نخبگان مدیریت هوشمند فن آورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سراسر کشور در پنج حیطه مدیریت نظام سلامت، هنر و سلامت، علوم پایه، استدلال بالینی و آموزش پزشکی توسط مهدی دهقانی زاهدانی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کارکنان پژوهشی و پزشکی دانشگاه ْآزاد اسلامی یزد در دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب یزد برگزار شد.

این المپیاد همراه با آماده‌سازی زیرساخت‌های برگزاری آزمون، نظیر اطلاع‌رسانی به دانشجویان، اعلام محل برگزاری آزمون، حفظ رعایت حراست از سؤالات و تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای برگزار شد. رؤسای استان‌ها پس از آماده‌سازی فایل تجمیع موظفند تا ۴۸ ساعت پس از برگزاری آزمون یعنی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه نتایج را برای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال کنند و ۱۸ اردیبهشت‌ماه اسامی دانشجویان راه‌یافته به مرحله بعد در سامانه وزارت بهداشت ثبت می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر