Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – سجاد رفیع؛ گسترش زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقصی نقاط جهان و حجم بالای نوآوری‌های صورت گرفته در حوزه خدمات مالی دیجیتال طی سالیان اخیر منجر به تبدیل فین‌تک به یکی از حوزه‌های جذاب برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در اقصی نقاط جهان شده است. در همین رابطه، بروز اپیدمی کووید 19 و محدودیت‌های اجتماعی ناشی از آن، مبادلات مالی دیجیتال را تبدیل به یکی از شیوه‌های بسیار رایج در میان افراد و فعالان اقتصادی نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آخرین گزارش موسسه Genome، از قاهره به عنوان زیست‌بوم پیشتاز آفریقا در حوزه فین‌تک نام برده شده است. در همین زمینه، در ادامه به تشریح برخی از دلایل تحقق این دستاورد خواهیم پرداخت.

تامین مالی: بر اساس گزارش Genome، زیست‌بوم استارتاپی قاهره در سال 2019، بیشترین تعداد قراردادهای سرمایه‌گذاری در بین شهرهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) را به خود اختصاص داده است. در همین رابطه، فین‌تک در صدر حوزه‌های محبوب در میان سرمایه‌گذاران قرار داشته است.

اندازه بازار: مصر با برخورداری از 95 میلیون خط تلفن همراه، یکی از بازارهای ایده‌آل در زمینه خدمات مالی دیجیتال در منطقه MENA به شمار می‌رود. جمعیت جوان و تحصیلکرده و همچنین برنامه‌های دولت برای گسترش و نهادینه کردن فناوری‌های نوین در این کشور از دیگر عوامل تقاضای بالا برای محصولات و خدمات استارتاپ‌های حوزه مالی است.

مهارت نیروی کار: کیفیت مناسب نظام آموزش عالی و حجم بالای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی (بیش از 500 هزار نفر در سال) منجر به وفور نیروی کار ماهر در زیست‌بوم استارتاپی قاهره و دیگر شهرهای مصر، به ویژه در حوزه فین‌تک شده است.

سیاست‌های حمایتی: اجرای برخی برنامه‌های حمایتی مانند اعطای مشوق‌های مالیاتی همزمان با بروز اپیدمی کووید 19 باعث کاهش میزان خسارات وارده به شرکت‌های استارتاپی قاهره در مقایسه با بسیاری از دیگر شهرهای منطقه شده است.

برترین زیست‌بوم‌های جهان در حوزه فین‌تک

بر اساس رتبه‌بندی موسسه Genome در سال 2020، سیلیکون ولی، نیویورک، لندن، سنگاپور و پکن به ترتیب در رده‌های اول تا پنجم برترین زیست‌بوم‌های جهان در حوزه فین‌تک قرار دارند. در همین رابطه، آمریکا با برخورداری از 6 نماینده در میان 20 زیست‌بوم برتر، در صدر کشورهای جهان از این حیث قرار دارد.

پربیننده ترین در خاورمیانه خبری در راه است؟ کرونای انگلیسی خطر مرگ بیشتری دارد؟ قطعنامه٢٢٣١ همچنان لازم الاجرا است/ بررسی احتمال بازگشت آمریکا به برجام جزئیات مواضع تازه اروپایی‌ها درباره برجام آلمان: ایران آخرین فرصت برای نجات برجام را از دست ندهد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فناوری اطلاعات مصر نیروی کار استارتاپ فین تک قاهره حوزه فین تک زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است

استاندار مرکزی با بیان اینکه مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند گفت: به اندازه ۱۳ سال در حوزه عمران سلامت استان مرکزی کار شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در همایش شوراهای استان و روز بزرگداشت شوراها اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است. استان مرکزی استان پهناور و پر روستایی نیست و تنها 1.8 درصد از مساحت کل کشور مربوط به استان است و 2درصد تولیدات کشاورزی به استان اختصاص دارد و با این وضعیت رتبه دوم در اجرای پروژه‌ها در سطح کشور و رتبه نخست در تعریف پروژه‌های جدید و راهبردی برای استان مرکزی است.

وی افزود: در سطح شهرها بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده است و لزوماً طرح عمرانی نبوده است. سال 1401 نیز 5 هزار و 24 میلیارد تومان دولت در بخش عمرانی هزینه کرد که 20 درصد بیشتر از مجموعه بودجه عمرانی سال قبل هزینه کرده است و برای امسال 7 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: از سال 95 تا 1400 طی شش سال تنها 3 هزار و 200 میلیارد تومان بودجه عمرانی وارد استان شد، اما در سال 1401 نیز 60 درصد بیش از شش سال گذشته بودجه عمرانی وارد استان شده است. برای نخستین بار در تاریخ استان به اندازه 10 سال در حوزه راهداری و به اندازه 13 سال در حوزه عمران سلامت استان کار شده است و تعدادی از پروژه‌ها شبانه‌روزی شدند.

وی تأکید کرد: هر چند زبان شوراها و مدیریت شهرها هم مانند زبان دولت در بیان موفقیت‌ها نارسا است به طوری که پروژه امام خمینی(ره) اراک به عنوان بزرگ‌ترین پروژه تاریخ مدیریت استان و شهری بدون مراسم افتتاح شد که این نارسایی و عدم اطلاع رسانی مناسب را نشان می‌دهد.

مخلص‌الائمه بیان کرد: مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند. شوراها نمایندگان مردم هستند و ارتباط بسیار قوی با مردم دارند بنابراین فرمانداران باید به شوراها توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه گفتمان نظام اداری؛ نظام مسئله‌محور نتیجه‌گراست و این مهم در استان دنبال شده است، گفت: هر موفقیتی در سطح استان، شهر و روستاها داشته باشیم موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هر عدم موفقیت نیز در کارنامه نظام ثبت می‌شود. شوراها باید در بیان دستاورهای جامعه در سطح شهر و روستا برنامه داشته باشند. برای ایجاد رقابت در سطح استان نیاز است شوراها برنامه‌های روستاهای مربوطه را اطلاع‌رسانی کنند و اطلاع‌رسانی باید پیوست تبلیغاتی داشته باشد.

استاندار مرکزی بیان کرد: استان مرکزی در اجرای طرح نهضت ملی جزو کم‌مشکل‌ترین استان‌ها در بحث تأمین زیرساخت‌ها است، اما همچنان پیگیری‌ها در حوزه مسکن انجام می‌شود. تعداد اندکی از استان‌ها نگاه کسب درآمد سنگینی را بر بحث نهضت ملی حاکم می‌کنند، اما به طور کلی نگاه خوبی بر نهضت ملی مسکن وجود داشته است.

وی با اشاره به خسارتی که معادن وارد می‌کنند عنوان کرد: یکی از مشکلات شورای معادن روستا و کشور این است که شکایت از برخی معادن را ثبت نکردند، در حالی که باید پیگیری و شکایت شود. شوراها باید از معادنی که خسارت به همراه دارند نیز شکایت کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به توجه به مناطق حاشیه‌نشین خاطرنشان کرد: برخی از شهرها با پدیده حاشیه‌نشینی به صورت جدی درگیر هستند. توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم نظام است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده اند

علی اکبر اسدی در این نشست اظهار داشت: از 802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده‌اند اما آنها مراحل بودجه‌نویسی را انجام نداده اند که حق‌الجلسه دریافت کنند و کوتاهی از سمت شوراها بوده است.

سرپرست امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: کارت شوراها از وزارت کشور پیگیری شده است و این کارت به برخی از شوراها تحویل و مابقی به زودی تحویل می‌شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد