Web Analytics Made Easy - Statcounter

طول معابر بهسازی شده در قالب طرح بهسازی معابر پیاده‌رو پایتخت و احداث مسیر‌های دوچرخه به بیش از ۱۴۲ کیلومتر رسید. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صفا صبوری دیلمی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران که در تشریح دستاورد‌های اجرایی طرح ۵۰۰ کیلومتری احداث مسیر‌های دوچرخه و بهسازی معابر پیاده رو موسوم به "طرح بهراه" سخن می‌گفت با بیان آنکه در پایان هفته سی و هفتم اجرای طرح منتهی به شانزدهم آذرماه سال ۱۳۹۹ بیش از ۱۴۲ کیلومتر از معابر پیاده رو شهر تهران بهسازی و به مسیر ویژه دوچرخه سواری مجهز شده است، اظهار کرد: طرح مذکور هم‌اکنون در ۱۴۳ معبر در حال اجرا بوده و به لحاظ پراکندگی جغرافیایی، تمام مناطق ۲۲ گانه شهر تهران را در بر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در تشریح فرآیند انتخاب معابر در طرح ۵۰۰ کیلومتری بهسازی معابر پیاده رو، از بررسی و انطباق لایه‌های مختلف GIS خبر داد و گفت: به زعم برنامه ریزان طرح، حدود ۲۰ لایه GIS برهم منطبق شده تا بهترین نقشه راه پیش روی مجریان طرح قرار گیرد. در واقع علاوه بر طراحی‌های پیش بینی شده در برخی اسناد بالادستی همچون برنامه ۵ ساله شهرداری تهران، مسیر‌های طراحی شده برای مناسب سازی معلولان و شاخص‌هایی از قبیل نزدیکی به مدارس، ایستگاه‌های مترو و اتوبوس نیز در انتخاب اجزای این رینگ ۵۰۰ کیلومتری نقش داشته اند.

صبوری با بیان آنکه تهران در چشم انداز طرح بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیر‌های دوچرخه، از ۵۰۰ کیلومتر مسیر مناسب سازی شده پیاده و دوچرخه به صورت یک رینگ به هم پیوسته برخوردار خواهد شد، این میزان مسیر پیاده روی بهسازی شده را در مقایسه با طول ۱۲ هزار کیلومتری معابر پیاده ناکافی دانست و تاکید کرد موضوع بهسازی معابر پیاده رو باید در طول دوره‌های مختلف مدیریت شهری در زمره اولویت‌ها باقی مانده و مورد مطالبه شهروندان، فعالان حوزه مدیریت شهری و سازمان‌های مردم نهاد حمایت از حقوق معلولان باشد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، در حال حاضر اتمام پروژه یادشده به عنوان یک هدف اصلی دنبال می‌شود و تلاش خواهد شد تا پایان دوره فعلی مدیریت شهری، افق‌های تازه تری در این زمینه تعریف شود تا به این ترتیب جریان تلاش برای بهبود وضعیت معابر پیاده روی شهر تهران که در ریل مناسب قرار گرفته است، ادامه مسیر دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دوچرخه بهسازی معابر شهرداری تهران شهر بهسازی معابر پیاده رو احداث مسیر های دوچرخه ۵۰۰ کیلومتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان