Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ روز گذشته در حالی قیمت فلزات گرانبها روند کاهشی در پیش گرفت که بازارهای اصلی خارجی هم بیانگر روند کاهشی این بازار بوده‌اند؛ بر این اساس روز گذشته شاخص دلار افزایشی و قیمت نفت خام کاهش یافت. اگرچه بازارهای جهانی سهام پس از شوک ناشی از انتشار سریع ویروس جهش یافته اندکی ثبات یافته است اما در ایالات متحده دو شاخص، از سه شاخص اصلی نزولی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عقیده تحلیل‌گران اندکی از میزان ریسک گریزی سرمایه گذاران کاسته شده است.

روز گذشته طلای آتی فوریه با 12.50 دلار کاهش به قیمت 1870.50 دلار و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با 0.919 دلار کاهش به قیمت 25.455 دلار معامله شد.

بازارهای جهانی سهام روند ترکیبی داشت اگرچه نسبت به یک روز پیشتر ثبات بیشتری حاکم بود، اما بیشتر شاخص‌های اصلی در آسیا کاهشی و در اروپا بدون تغییر قابل توجهی باقی ماند. به نظر می‌رسد سرمایه گذاران در حال حاضر بیشتر توجه خود را معطوف اخبار مرتبط با ویروس جهش یافته کرونا در انگلستان کرده‌اند.

در شرایطی که برخی از کشورهای جهان رفت و آمد به انگلستان را ممنوع اعلام کرده‌اند، وزارت بهداشت این کشور اعلام کرده است که واکسن‌های کنونی کرونا بر ویروس جهش یافته هم تاثیرگذار خواهد بود. این در حالی است که برخی بر این باورند که هر نوع اظهارنظری درباره تاثیرگذاری این واکسن بر روی ویروس جهش یافته زود است. اشاره به این نکته نیز ضروری است که اخبار روز گذشته حاکی از آن بود که ظاهرا انگلیس و اتحادیه اروپا در مسیر دستیابی به یک توافق پیش از تکمیل روند برگزیت بسیار نزدیک‌تر شده‌اند.

شاخص دلار آمریکا پس از دستیابی به پایین‌ترین سطح دو سال و نیم گذشته در طول هفته پیش، در یک روند اصلاحی مسیر صعودی در پیش گرفت. در بازارهای مهم خارجی هم قیمت نفت خام آتی ژانویه نیمکس کاهشی و در حدود 47.25 دلار معامله شد. بازده معاملات آتی (اوراق قرضه ده ساله خزانه داری آمریکا) روز گذشته در محدوده 0.92 درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی طلای آتی فوریه همچنان در نمودار روزانه مشهود و از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به بالاترین سطح معاملات آتی دسامبر یعنی 1973.30 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها، رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل 1820 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات انجام شده در روزهای اخیر، سطح مقاومت نخست طلا 1889.40 دلار و سطح مقاومت دوم 1900 دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست 1859 دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی 1850 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت نقره)

معاملات آتی نقره مارس در نمودار روزانه معاملات همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره، رسیدن به سطح مقاومت فنی 28 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به زیر سطح پشتیبانی کامل 24 دلار در هر اونس عنوان شده است. بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست نقره 26 دلار و سطح مقاومت دوم 26.815 دلار در هر اونس قرار گرفته در حالی که سطح پشتیبانی نخست 25.12 و سطح پشتیبانی دوم بر روی 25 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

پربیننده ترین قیمت دلار ۲ دی ماه ۱۳۹۹ قیمت دلار ۱ دی ماه ۱۳۹۹ پیش بینی کاهش قیمت دلار در روز‌های آینده/ تشدید چند نرخی شدن ارز در پی ناهماهنگی صرافی‌ملی پیش بینی قیمت طلا در اولین هفته زمستان/ توصیه یک فعال بازار به خریداران طلا و سکه قیمت دلار ۳ دی ماه ۱۳۹۹

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا قیمت طلا بازار طلا فلزات گرانبها اونس جهانى طلا ویروس جهش یافته روز گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت دلار که با شروع سال جاری روند صعودی به خود گرفته بود و متناسب با حوادث بین‌المللی به محدوده ۷۰ هزار تومان هم رسید، اما از ده روز پیش روند کاهشی به خود گرفته و پس‌از گذشت ۴۰ روز قیمت دلار از کانال ۶۰ هزار تومان به کانال ۵۰ هزار تومانی برگشت.

هم‌اکنون دلار در بازار آزاد روی پله ۵۹ هزار تومان قرار دارد؛ با توجه به ثبات و آرامشی که در بازار دلار غیررسمی حاکم است، خریداری نیست و دلالان در سایه رفتند به نظر می‌رسد قیمت دلار به روند نزولی خود ادامه دهد و به قیمت‌های پیایین تر نیز برسد.

براساس این گزارش، بسیاری از کارشناسان بازارهای مالی معتقد هستند که طبق سنوات گذشته بعد از اردیبهشت‌ماه افت تقاضای ارزی در بازار رخ خواهد داد؛ بنابراین شاهد ایجاد یک ثبات در بازار و کاهش قیمت دلار در کانال‌های پایین‌تر خواهیم بود.

کد خبر 6090852 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو