Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بر اساس نتایج یک نظرسنجی، حدود نیمی از مردم آمریکا می‌خواهند برای همیشه از شر تأثیر مجمع برگزیندگان در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این کشور خلاص شوند.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، نتایج نظرسنجی مشترک نشریه «اکونومیست» و شرکت «یوگاو» که روز چهارشنبه منتشر شد نشان می‌دهد ۴۶ درصد از مردم آمریکا خواستار حذف آرای الکترال از نظام انتخاباتی این کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل، ۳۴ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی تمایلی به ایجاد تغییر در نظامی انتخاباتی نداشته و می‌گویند مجمع برگزینندگان باید در انتخابات بعدی نیز برقرار باشد. همچنین ۲۰ درصد از شرکت کنندگان درخصوص حذف یا ابقای آرای الکترال نظری نداشتند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۷۵ درصد از افرادی که خواستار حذف آرای الکترال هستند، در انتخابات امسال به «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات رأی دادند. از سوی دیگر از میان کسانی که به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور فعلی و نامزد حزب جمهوری‌خواه رأی دادند، تنها ۱۴ درصد با حذف آرای الکترال از نظام انتخاباتی موافق بودند.

ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امسال بیش از ۷۴ میلیون رأی مردمی و ۲۳۲ رأی الکترال کسب کرد و در مقابل، بایدن توانست بیش از ۸۱ میلیون رأی مردمی و ۳۰۶ رأی الکترال کسب کند.

ترامپ با طرح ادعای تقلب در انتخابات تلاش دارد آرای الکترال را به نفع خود تغییر دهد. با این حال حتی اگر شکایات تیم ترامپ درباره تقلب تأیید شوند فاصله آرای مردمی او از بایدن همچنان رقم چشمگیری خواهد بود.

رئیس جمهور فعلی آمریکا نتیجه نهایی انتخابات سال ۲۰۱۶ را نیز در حالی به نام خود زد که نسبت به «هیلاری کلینتون» رقیب دموکراتش آرای مردمی کمتری کسب کرده بود و تنها از طریق آرای الکترال توانست به کاخ سفید راه یابد.

از آنجا که در آمریکا نظام فدرالی حاکم است، هر ایالت بر حسب جمعیتی که دارد چند رأی الکترال را به خود اختصاص می‌دهد. هر نامزدی که بیشترین آرای مردمی یک ایالت را کسب کند، تما آرای الکترال آن ایالت را نیز دریافت می‌کند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ جو بایدن نظرسنجی آمریکا انتخابات مجمع برگزینندگان آرای الکترال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه جهانی اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی (+عکس)

در حالی که اعتراضات جهانی دانشجویی علیه جنایات جنگی اسرائیل در غزه ادامه دارد، دامنه این اعتراضات که ابتدا از ایالات متحده آمریکا زبانه کشیده تاکنون به دانشگاه هایی در کانادا، ایتالیا، فرانسه، انگلستان و استرالیا نیز تسری یافته است.

به گزارش عصرایران به نقل از الجزیره، در جریان اعتراضات روزهای گذشته در ایالات متحده دستکم 900 دانشجو و برخی اساتید دانشگاه های مختلف این کشور بازداشت شده اند.

این اعتراضات ابتدا از دانشگاه کلمبیا آمریکا آغاز شد؛ جایی که دانشجویان و برخی از اعضای هیات علمی این دانشگاه با برپایی چادرهای تحصن از دانشگاه متبوع خود خواستند تا از سرمایه گذاری در شرکت هایی که از جنگ اسرائیل در غزه سود می برند صرف نظر کند.

این اعتراضات با مداخله پلیس و دستگیری برخی از دانشجویان و اساتید گسترش یافت و دامنه آن طی روزهای گذشته به بیش از 50 دانشگاه دیگر در سرتاسر ایالات متحده آمریکا و حتی برخی دیگر از کشورهای غربی کشیده شده است:

استرالیا: دانشگاه های ملبورن و سیدنی

کانادا: دانشگاه های مک گیل و کنکوردیا

فرانسه: موسسه مطالعات سیاسی پاریس و دانشگاه سوربن

ایتالیا: دانشگاه ساپینزا

انگلستان: دانشگاه های لیدز، کالج لندن و دانشگاه وارویک

ایالات متحده آمریکا در 49 دانشگاه: دانشگاه آمریکایی، دانشگاه ایالتی آریزونا، پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا، کالج کلمبیا شیکاگو، کلمبیا، کورنل، درکسل، کالج امرسون، اموری، موسسه فناوری مد، جورج تاون، هامبولت، ایندیانا بلومینگتون، موسسه فناوری ماساچوست (ام آی تی) ، پردیس لنسینگ شرقی دانشگاه ایالتی میشیگان، کالج مورهاوس، دانشگاه نیویورک، دانشگاه ایالتی اوهایو، رایس، روزولت، دانشکده موسسه هنر شیکاگو، استنفورد، کالج سوارثمور، تمپل، کالج مدرسه جدید شهر نیویورک، تافتس، کالیفرنیا برکلی، دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس، دانشگاه شیکاگو، کلرادو، کانکتیکات، دانشگاه مریلند بالتیمور، دانشگاه میشیگان آن آربور، دانشگاه مینه‌سوتا، دانشگاه نیو مکزیک، دانشگاه کارولینای شمالی شارلوت، پنسیلوانیا، پیتسبورگ، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس آنجلس، دانشگاه تگزاس آرلینگتون، دانشگاه تگزاس آستین، دانشگاه تگزاس دالاس، دانشگاه تگزاس سن آنتونیو، دانشگاه واندربیلت، ویرجینیا تک، دانشگاه واشنگتن، دانشگاه ییل و دانشگاه جورج واشنگتن

تاکنون و طی اعتراضات 10 روز گذشته دستکم 900 دانشجو و استاد در دانشگاه های ایالات متحده دستگیر شده اند. این اعتراضات در بسیاری از دانشگاه ها به خشونت کشیده شده است چون ماموران پلیس و گارد ملی و ایالتی با مداخله خشونت بار به دنبال برچیدن پادرهای تحصن دانشجویان برآمده اند.

همچنین تعدادی ( نامعین) از دانشجویان دانشگاه های آمریکا نیز تعلیق، مشروط و در موارد نادری از دانشگاه اخراج شده اند.

"مومودو تال" یکی از 4 دانشجوی دانشگاه کورنل در ایالت نیویورک بود که روز شنبه به دلیل ایجاد یک کمپ در محوطه دانشگاه به طور موقت از تحصیل تعلیق شدند.

آمارهایی رسمی از تلفات انسانی جنگ 7 ماه گذشته در غزه، کرانه باختری و اسرائیل/ الجزیره

او به الجزیره گفت که دانشجویان معترض مورد تهدید قرار گرفتند و برای ایجاد فشار بر روی آنها، اطلاعات شخصی شان را بدون رضایت آنها در اینترنت منتشر کردند. او گفت که چنین دانشجویانی هیچ حمایتی از سوی دانشگاه خود دریافت نمی کنند.

برخی از دانشگاه‌ها نیز مجبور به لغو مراسم فارغ‌التحصیلی شده‌اند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: استعفای رییس دانشگاه پنسیلوانیا/ خالص سازی دانشگاه های آمریکا به نفع اسراییل  بازداشت بیش از ۶۰۰ دانشجو آمریکایی معترض به نسل‌کشی در غزه سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ایالتی  (+عکس)

دیگر خبرها

  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب مقابل ایران
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • نقشه جهانی اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی (+عکس)
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • نظرسنجی هاروارد چگونه تعبیر شد؟/ عواقب اصرار بر جنایت
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که تا این لحظه شاهد تحصن و تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین بودند