Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمدعلی ابطحی درباره رویکرد اصلاح‌طلبان نسبت به دولت روحانی گفت: «ما در سال ۹۲ مجبور بودیم که از بین گزینه‌های موجود از یک نفر حمایت کنیم، اما می‌دانستیم که هیچ وقت آقای روحانی تابلوی اصلاح‌طلبی نداشته و حتی مدعی اصلاح‌طلب بودن نبوده است. با دانستن چنین شرایطی از بین کسانی که حضور داشتند او را انتخاب کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از انتخابات هم شخصیت‌هایی مانند آقای خاتمی و دیگران درباره تعیین وزرا بحث‌هایی داشتند که آقای روحانی نپذیرفت و در نهایت دیدیم که رئیس دفتر او گفت که اصلاح‌طلبان نقشی در پیروزی آقای روحانی نداشتند. ما به همان میزانی که اصولگرایان مسئولیت دولت آقای احمدی‌نژاد را می‌پذیرند، مسئولیت دولت روحانی را می‌پذیریم، اما فراموش نکنیم که قرار نبود روحانی اینی باشد که اکنون می‌بینیم؛ بنابراین با توجه به این تجربه بعید است اصلاح‌طلبان برای بار دیگر سیاست ائتلافی را بپذیرند».. او ادامه داد: «ممکن است نامزدی ارائه نکنیم، اما با نامزد ائتلافی وارد انتخابات نمی‌شویم و اگر از یک نامزد اصلاح‌طلب حمایت کنیم مسئولیت او را به طور کامل می‌پذیریم».

ابطحی درباره احتمال نامزدی محمدجواد ظریف هم گفت: «من پیش‌بینی نمی‌کنم ظریف نامزد شود، زیرا همیشه گفته است که می‌خواهد در تخصص خودش که دیپلماسی و سیاست خارجی است کار کند. آقای ظریف ظرفیت خوبی در جامعه دارد، اما نامزد نمی‌شود».

این فعال سیاسی روایت خود از احتمال حمایت اصلاح‌طلبان از علی لاریجانی را هم اینگونه بیان کرد: «تصورم این است که اصلاح‌طلبان از آقای لاریجانی حمایت نمی‌کنند و بحثی هم در محافل اصلاح‌طلبی بر آقای لاریجانی مطرح نیست. وقتی می‌گوییم صرفا باید از یک نامزد اصلاح‌طلب حمایت کرد یعنی حتما آقای لاریجانی در این بین قرار نمی‌گیرد، زیرا او با هر شاخصه‌ای یک نامزد ائتلافی و نه اصلاح‌طلب محسوب می‌شود».

او درباره خبر غیررسمی دیدار احمدی‌نژاد و خاتمی گفت: «شایعه دیدار خاتمی و احمدی‌نژاد را تکذیب می‌کنم. من شب گذشته با آقای خاتمی صحبت کردم و اطمینان می‌دهم چنین دیداری وجود نداشته است».

این عضو مجمع روحانیون مبارز درباره دولت اصلاحات گفت: «ما دولت اصلاحات را به عنوان یک الگو مطرح می‌کنیم که در آینده هم می‌شود طبق آن الگو به حرکت کرد. در دولت آقای خاتمی بحران اقتصادی وجود نداشت، جامعه مدنی فعال بود، جوانان امید داشتند، امید در جامعه موج می‌زد و همه زیر خیمه انقلاب قرار داشتند و علی‌رغم پایین بودن قیمت نفت که بشکه‌ای حدود ۱۰ دلار بود، اما همه‌چیر مدیریت می‌شد. ایران هم سعی می‌کرد با کشور‌های دیگر تنش‌زدایی کند. ما باور داریم نباید در برابر دنیا تسلیم شد، اما می‌شود تنش‌زدایی کرد؛ ا چنین اوصافی در انتخابات به دنبال کسی هستیم که به این الگو نزدیک باشد».بیشتر بخوانید: احزاب اصلاح‌طلب بر اصل حضور اشخاص حقیقی در مجمع اجماع‌ساز اتفاق نظر دارند/ خاتمی مانند نخ تسبیح استاو درخصوص احتمال نامزد شدن محمد خاتمی هم خاطرنشان کرد: «خیلی از دوستان از احزاب مختلف از آقای خاتمی درخواست کرده‌اند که نامزد شود، اما آقای خاتمی حتی نمی‌خواهند چنین درخواستی را بشنود و اساسا نمی‌خواهند چنین موضوعی مطرح شود».

ابطحی درباره محمدرضا خاتمی هم گفت: «درباره آقای محمدرضا خاتمی هم درخواست‌هایی مطرح می‌شود، اما او نیز کلا نمی‌خواهد نامش به میان آید».

این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که چه‌قدر احتمال نامزدشدن اسحاق جهانگیری وجود دارد، گفت: «او هم که هنوز نامزد نشده است و نمی‌دانم نامزد می‌شود یا نه، اما به هر حال آقای جهانگیری همیشه یک اصلاح‌طلب بوده است».

رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات درباره سید حسن خمینی هم تصریح کرد: «من نشنیده‌ام که او بخواهد نامزد شود. بحث‌هایی در رسانه‌ها شده است، اما گمان می‌کنم حتی با خود نیز بحث نامزدی در انتخابات مطرح نشده است، اما در عین حال او را یک چهره بزرگ اصلاح‌طلبی می‌دانم».

ابطحی درباره آینده حسن روحانی گفت: «یادم می‌آید بعد از آنکه آقای خاتمی در دور دوم ریاست‌جمهوری رأی آورد یکی از بزرگان قم به من پیغام داد که به قم بیا. من هم رفتم. او گفت به آقای خاتمی بگو حالا که دیگر نیاز به رأی مردم نداری، دیگر شعار‌های آزادی‌خواهی، جامعه مدنی و... را مطرح نکن. من جا خوردم که به هر حال ما به مردم تعهد داده‌ایم، اما واقعیت سیاسی این است که چنین نگاهی وجود دارد و آقای روحانی هم احتمالا با تجربه سه رئیس‌جمهور پیش از خود چشمش ترسیده است و می‌خواهد بعد از دولت هم کاره‌ای باشد».

او در پاسخ به این پرسش که چرا اصلاح‌طلبان مسئولیت دولت روحانی را نمی‌پذیرند، ادامه داد: «ده‌ها نفر از اصلاح‌طلبان از جمله خود آقای خاتمی به عملکرد دولت انتقاد کرده‌اند و واقعا آن روحانی که ما از او حمایت کردیم این نبود. ما برای تحقق شعار‌های او پیش حمایت کردیم».

ابطحی در واکنش به سخنان اخیر فائزه هاشمی مبنی بر اینکه خاتمی تحت تأثیر حزب اتحاد ملت است و خاتمی با استدلال‌های ضعیف به حرف کارگزاران گوش نمی‌داد، گفت: «من باور دارم که اصلاح‌طلبی به معنای احزاب اصلاح‌طلبی نیست بلکه یک جریان فکری است که از مشروطه تا کنون وجود داشته است و این موضوع که آقای خاتمی تحت تأثیر حزب اتحاد ملت رارد می‌کنم. از طرفی من در جلسه نیرو‌های کارگزاران با آقای خاتمی نبوده‌ام، اما اگر واقعا آقای خاتمی استدلالی ضعیف می‌آوردند دوستان استدلال‌های خود را دقیق مطرح می‌کردند. این که نمی‌شود به صورت کلی بگوییم استدلال طرف مقابل ضعیف است. این سخن فقط یک ادعاست مضافا آنکه آقای خاتمی از منقطی حرف زدن از بقیه کم نمی‌آورد».

او در پایان درباره انتخاب جو بایدن در آمریکا گفت: «در انتخابات آمریکا بحث نخست این بود که اکثر مردم دنیا و نه فقط آمریکا می‌خواستند که بایدن رئیس‌جمهور نشود، اما اینکه بایدن منجی ایران باشد را من قبول ندارم. حتما بین بایدن و ترامپ تفاوت وجود دارد و اگر فرصتی به وجود آید باید از آن فرصت استفاده کنیم. بین منجی دانستن بایدن و استفاده از فرصت فرق است».

منبع: فردا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات 1400 اصلاح طلبان انتخابات 1400 ابطحی درباره آقای روحانی اصلاح طلبان آقای خاتمی اصلاح طلبی اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.  این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس بعدی است که در دور اول، نامزد‌های آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.
 
۲۲ حوزه انتخابیه در ۱۵ استان مشغول برگزاری این انتخابات خواهند بود که در ۸ حوزه، «تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.»
 
در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است؛ در این روش، به رأی دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود.
 
کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزد‌ها را ثبت می‌کنند.
 
محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، از چاپ ۷ و نیم میلیون تعرفه برای این دور از انتخابات خبر داد و  گفت: برای حوزه‌های انتخابیه‌ای هم که انتخابات تمام الکترونیکی دارند، تعرفه فرستاده می‌شود.

اسلامی افزود: برای این حوزه‌ها تعداد تعرفه کمتری فرستاده می‌شود تا اگر اختلالی در انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، از تعرفه‌های کاغذی استفاده شود.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور پیش از این و به تازگی گفته بود: در حوزه‌هایی که رأی گیری الکترونیکی است، جمع‌بندی نتایج حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد
  • ببینید | اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران