Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در جمع خبرنگاران از اقدامات حمایتی ارشاد در سال جاری برای بهبود شرایط فعالان عرصه فرهنگ و هنر استان و تداوم فعالیت های این قشر سخن گفت و سهم 211 میلیارد ریالی اصحاب فرهنگ و هنر استان در قالب پرداخت تسهیلات به چاپخانه های استان، سامانه کارا، تسهیلات مشاغل خانگی و وام کم بهره از طریق سامانه تحفه را در زمره اقدامات صورت گرفته برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، «حسین فرخنده» با اشاره به سایه سنگین کرونا بر سر فعالیت های فرهنگی و هنری و آسیب مشاغل حوزه فرهنگی و هنر و مواجه شدن با چالش های اقتصادی در سال جاری، از اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش میزان خسارت مشاغل فرهنگی و تداوم این مشاغل سخن گفت و افزود: با پیگیریی های خوب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تسهیلات خوبی برای نخستین بار در اختیار جامعه فرهنگی و هنری استان قرار گرفت.

وی در توضیح ثبت 394 پرونده در سامانه کارا برای اخذ تسهیلات کرونایی در راستای حمایت از جامعه فرهنگ و هنر اشاره و تصریح کرد: 55 میلیارد و600 میلیون ریال تقاضای تسهیلات از سوی جامعه فرهنگی و هنری ارائه شد که تاکنون به 291 پرونده رسیدگی شده است و مبلغ 26 میلیارد و 890 میلیون ریال نیز پرداخت شده است.

 وی پرداخت 300 میلیون تومانی تسهیلات به مشاغل خانگی را از دیگر اقدامات انجام گرفته عنوان کرد و گفت: پی گیر هستیم تا این مبلغ نیز افزایش پیدا کند.

وی به  تلاش برای بهره مندی جامعه فرهنگی و هنری استان از وام کم بهره از طریق سامانه تحفه اشاره کرد و افزود: سهم استان از وام های کم بهره 21 میلیارد و 400 میلیون ریال است و تاکنون 40 درخواست ثبت شده است تا با کاهش زیان های کرونایی، بتوانیم زمینه های استمرار فعالیت های فرهنگی و هنری را فراهم کنیم.

«فرخنده» به تقاضای 22 نفر از فعالان صنعت چاپ استان هم اشاره کرد و گفت: با هماهنگی که با بانک های استان انجام گرفت، این افراد به بانک معرفی و مقرر شد تا 132 میلیارد ریال اعتبار با بهره 18 درصد نیز برای این افراد که درامور چاپ و چاپخانه فعالیت می کنند، تخصیص داده شود.

وی پرداخت حق بیمه 3 ماهه هنرمندان به مبلغ یک میلیارد و 560 میلیون ریال برای260 نفر از بیمه شدگان را از دیگر اقدامات انجام گرفته در راستای حمایت از هنرمندان در سال جاری برشمرد و تصریح کرد: یارانه 100 هزار تومانی برای 638 عضو صندوق نیز لحاظ شده است.

 وی  از افزایش تعداد بیمه شدگان طی 2 سال اخیر خبرداد و گفت: در سال 96، تعداد بیمه شدگان استان 98 نفر بود که اکنون به 324 نفر رسیده  است.

وی هم چنین به پیگیری های صورت گرفته در راستای افرایش عضویت هنرمندان در صندوق اعتباری از سال 96 تاکنون و رسیدن اعضا از 200  نفر به 638 نفر اشاره کرد و این اقدام را در روند جذب اعتبارات و  کمک معیشتی برای اهالی هنر اثرگذار دانست.

وی موافقت دولت با بیمه بیکاری اهالی فرهنگی و هنر است، اشاره کرد و این اقدام نشان دهنده عزم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از جامعه فرهنگی و هنری برشمرد و اظهار امیدواری کرد: این راهگشایی منجر به حمایت های بیشتر و اتفاق های بهتری از جامعه فرهنگی و هنری  باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنانش به اعتبارات ملی 2 پروژه ملی مجتمع فرهنگی و هنری بجنورد و موزه هنرهای معاصر پرداخت و گفت: 112 میلیارد و 260 میلیون ریال اعتبار برای تالار فرهنگ و هنر لحاظ شده است که تاکنون 22 درصد آن تخصیص پیدا کرده است و از اعتبار 20 میلیارد ریالی موزه هنرهای معاصر، 70 درصد آن تخصیص یافته است.

«فرخنده» به پیش رو بودن انتخابات خانه مطبوعات استان اشاره کرد و خواستار مشارکت اهالی رسانه شد.

وی هم چنین از این که 5 نشریه شامل 3 پایگاه خبری و 2 فصلنامه هم در آستانه اخذ مجوز است، خبرداد.

وی به برگزاری جشنواره تئاتر آیات، جشنواره موسیقی جوان و حمایت از کالاهای فرهنگی استان به عنوان فعالیت های در دست اقدام  اشاره کرد و گفت: 76 متن رسیده به دبیرخانه جشنواره آیات رسید که پس از بازخوانی 21 متن از 13 استان کشور به مرحله بازبینی راه یافته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت اقدامات چاپ تسهیلات کرونا فرهنگ و ارشاد اسلامی جامعه فرهنگی و هنری میلیارد ریال میلیون ریال جامعه فرهنگ فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب