Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامبیز عباسی رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در این آیین که با حضور مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی (ره ) کشور و عزیزاله شهبازی استاندار البرز برگزار شد،

 گفت: توسعه مکانیزاسیون و به کارگیری فناوری در فرایند تولید محصولات کشاورزی یکی از اولویت های اساسی وزارت جهاد کشاورزی بوده که طی 2 سال گذشته پهپادهای  مناسب کشاورزی تولید داخل کشور شناسایی و در بخش های مختلف کشاورزی از جمله سمپاشی مزارع استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حدود 12 شرکت فعال در عرضه تولید پهپادهای کشاورزی در کشور شناسایی و در سایت مرکز توسعه مکانیزاسیون ثبت شده اند، اظهار داشت: بیش از 62 مدل پهپاد کشاورزی در کشور عرضه می شود که سه شرکت دانش بنیان این پهپادها را بومی سازی کرده اند.

عباسی افزود: به دنبال این هستیم که دانش بومی سازی این پهپادها را تسری بدهیم و بخش عمده ای از فعالیت های بخش کشاورزی مانند سمپاشی مزارع ، محلول پاشی ، احیا مراتع و پایش مراتع با استفاده از این فناوری انجام شود.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت:  تاکنون پهپادها درعملیات سمپاشی مزارع  و مقابله با آفات طبیعی به خوبی عمل کرده به طوریکه  یک پهپاد می تواند در طول یک روز

بین هشت 8 تا 10 هکتار از راضی کشاورزی را سمپاشی کند.

وی ادامه داد: انجام عملیات سمپاشی با پهپادها بین   30 تا 35 درصد نسبت به تراکتور در مصرف محلول ها صرفه جویی دارد. 

عباسی افزود: با پیگیری هایی به عمل آمده  تعدادی از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) توانستند دوره های آموزشی خدمات پهپادی را طی کنند و مجوزی لازم را برای استفاده از این پهپادها به دست آوردند که این افراد به سازمان های جهاد کشاورزی استان های کشور معرفی می شوند.

وی به مزایای دیگر کار با پهپادها اشاره کرد و گفت: به کار گیری این فناوری در بخش کشاورزی مقرون به صرفه بوده و جامعه کشاورزی کشور به کمک این پهپادها می تواند گام مهمی در رونق بخشی به تولید بردارد.

وی گفت:  انتظار می رود تولید کنندگان پهپاد در کشور با جدیت به بخش کشاورزی ورود کنند و با تولید انبوه پهپاد نیازهای این بخش را تامین کنیم .

عباسی به  قیمت پهپادهای کشاورزی اشاره کرد و افزود: میانگین قیمت پهپاد ها  بین  80 میلیون تا 300 میلیون تومان متغیر است  و وزارت جهاد کشاورزی 80 درصد قیمت پهپادها را تسهیلات به بهره برداران  بدون محدودیت با نرخ سود 15 درصد پرداخت می کند.

وی اظهار داشت: با کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور تفاهم نامه ای را منعقد می کنیم که بتوانیم منابع را تلفیق کرده تا تسهیلات خرید پهپاد با سود کمتر در اختیار مددجویان این حوزه قرار بگیرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پهپاد البرز فردیس جهش تولید پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پهپاد البرز فردیس جهش تولید وزارت جهاد کشاورزی پهپاد البرز فردیس جهش تولید اخبار کنکور وزارت جهاد کشاورزی توسعه مکانیزاسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در بازدید از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در دست ساخت گفت: در شورای معاونان وزارت جهاد کشاورزی به ریاست، وزیر جهاد عملکرد استان‌ها در شاخص مهم جوجه‌ریزی به صورت رسمی اعلام شد که استان کهگیلویه و بویراحمد، در این شاخص مهم، عملکردی درخشان داشته است. رضا بهنام‌پور افزود: از مردادماه سال قبل تاکنون وزارت جهاد کشاورزی برای همه استان‌ها، سهمیه‌ای برای جوجه‌ریزی تحت عنوان برش استانی مشخص کرد که استان کهگیلویه و بویراحمد نه تنها به صد درصد تعهد خود عمل کرده بلکه ۱۱ درصد نیز بیشتر جوجه‌ریزی داشته و در این زمینه رتبه دوم کشور را کسب کرد. بهنام‌پور ادامه داد: در سال‌های قبل، کمبود و حتی نبود مرغ در بازار یکی از دغدغه‌های مردم بود، اما در این دولت با احیای واحد‌های راکد، احداث چندین واحد تولیدی جدید و اجرای دقیق برنامه های جوجه‌ریزی و همچنین مجاهدت کشاورزان فعال در این زمینه، تولید گوشت مرغ، پایدار شده به طوری که در یک سال اخیر به ویژه در ۶ ماه اخیر به ندرت نیاز به تزریق مرغ منجمد در بازار شده است. وی با قدردانی از همه تولیدکنندگان و فعالان صنعت مرغ تاکید کرد: همواره مدافع حقوق تولیدکنندگان بوده و برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از آنان و تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش بیشتری خواهیم کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه در مرغداری‌های این استان جوجه‌ریزی شده است.

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود