Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان اظهار کرد: آنچه از دانشگاه در قالب مقاله، کتاب و پایان‌نامه استخراج می‌شود باید مشکل کشور را حل کند و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به‌دنبال آن است که نظام پایش را بومی‌سازی کرده و اولویت‌های پژوهشی دانشگاه را برای حل مشکلات استان به‌کار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیانه گام دوم انقلاب که منشور ترسیم‌کننده آینده کشور و مردم است، افزود: در بخش نخست این بیانه به بیان خدمات انقلاب پرداخته و در بخش دوم به هفت مأموریت آینده که خطاب اصلی آن جوانان هستند، بیان شده و در این هفت مأموریت نخستین مورد علم و پژوهش است. بر اساس بیانات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام، دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در سال‌های اخیر گام بزرگی در بخش پژوهش برداشته و آن برنامه، طرح پایش آزاد «پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای» است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان اضافه کرد: یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی این است که در گام نخست انقلاب گام‌های بزرگی در راستای اعتلای پژوهش برداشته و در گام دوم چشم‌انداز بسیار رفیعی را ترسیم کرده است.

به گزارش ایسکانیوز، در این مراسم با حضور خانواده مرحوم نصرت‌الله موحدی استاد پیشکسوت دانشگاه از کتاب موزه جانوری او رونمایی شد.

در پایان از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در سال ۱۳۹۹ به ترتیب؛ آنیا آهنی آذری(پژوهشگر برتر علوم پایه)، حسین عجم نوروزی(پژوهشگر برتر کشاورزی)، نگین جباری(پژوهشگر برتر علوم انسانی)، محمود قنبری(پژوهشگر برتر گروه فنی و مهندسی)، مصطفی محمدیان(مقاله برتر)، علیرضاسلیمانی(تألیف کتاب برتر)، بهروز حاجی محمدی(تألیف کتاب برتر)، سلمان امیرخان(رساله برتر)، حمیدرضا سوداگر(رساله برتر)، علی جعفری مفیدآبادی(شرکت دانش‌بنیان برتر)، انجمن علمی معماری(انجمن علمی، ادبی و هنری برتر)، مهدی عبادی(آزمایشگاه برتر)، سیدعرفان حسینی(فعال حوزه پژوهش) تجلیل شد.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1085170 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان سید علی طاهری طرح پایش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان سید علی طاهری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشگر برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان

آفتاب‌‌نیوز :

کانال آشوراده به طول ۹ کیلومتر جزئی از مهمترین مسیر انتقال آب دریای خزر به خلیج گرگان است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، موانع مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناورهای سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

خلیج گرگان در خاک ایران واقع و از غرب به شرق کشیده شده‌است و درازای آن تقریباً ۶۰ کیلومتر و حداکثر پهنای آن نزدیک به ۱۲ کیلومتر و وسعت خلیج حدود ۴۰۰۰ هکتار است.

خلیج گرگان کم‌عمق است به‌طوری‌که با در نظر گرفتن بالاآمدگی آب، حداکثر عمق آن به ۴ متر می‌رسد و از غرب به شرق تا حوالی ضلع جنوبی آشوراده به عمق آب افزوده می‌شود.

این خلیج دو بندر دارد، بندر ترکمن در ساحل شرقی که در مداخل خلیج و در کنار آن قرار دارد و بندر گز نیز در ساحل جنوبی واقع شده‌است.

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • دستگیری کارچاق کن سابقه دار در گرگان
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری