Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-09@07:38:27 GMT

به یاد حاج قاسم در روستاهای محروم+ عکس

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۳۲۹۴

به یاد حاج قاسم در روستاهای محروم+ عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، گروه جهای «گفتمان ناب»، گروهی متشکل از جوانان جهادگر و فعال در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی است که سال‌ها در زمینه خدمت رسانی به مناطق محروم فعالیت دارند.

سعیده کبیری مسئول بانوان گروه جهادی گفتمان ناب با معرفی این گروه جهادی در گفتگو با تسنیم گفت: گروه جهادی گفتمان ناب، سال هاست که در راستای محرومیت‌زدایی در مناطق روستایی استان هرمزگان فعالیت فرهنگی و عمرانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ما در راستای گسترش فعالیت های فرهنگی در روستا و شهرستان‌های اطراف تهران برنامه‌های مختلفی را به اجرا درآورده‌ایم. باتوجه به دسترسی آسان جهت حضور در روستاهای اطراف تهران و البرز امکان اجرای برنامه‌های مستمر و بلندمدت فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و پزشکی مشاهده می‌شود.

وی افزود: روستاهای مختلفی به ما معرفی شدند که بعد از حضور و شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در آن، روستایی در اطراف استان البرز انتخاب شد که پس از حضور تیم شناسایی ما در منطقه، برگزاری جلسات مختلف برنامه ریزی و همچنین هماهنگی های انجام شده با مسئولین و مدیران مختلف امکان حضور ما در روستا فراهم شد.

کبیری در ادامه با اشاره به طرحی که اخیرا در روستاها اجرا کرده اند، گفت: از شهرستان نظر آباد، دهستان نجم آباد و روستای حسین خانلو به عنوان مناطق اصلی فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، بهداشتی گروه جهادی گفتمان ناب انتخاب شدند. ما برای شناسایی منطقه  و کسب اطلاعات از فرهنگ، محیط، آشنایی با اهالی محلی برای تنظیم برنامه های مستمر پیش رو، اردوی شناسایی دو روزه ای را با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی ترتیب دادیم.

مسئول بانوان گروه جهادی گفتمان ناب با اشاره به نامگذاری طرح برای سرباز گفت: ایام نزدیک به ولادت حضرت زینب(س) یعنی 27 و 28 آذرماه را به نام طرح تعالی بخشی به روستا با عنوان «برای سرباز» ویژه بزرگ‌داشت یاد و اندیشه سپهبد شهید قاسم سلیمانی نام گذاری کردیم. زیرا او خود را همه جوره سرباز نظام و ولایت می دانست.

وی با تشریح فعالیت های این طرح گفت: فعالیت های اجرایی ما در پنج بخش فرهنگی، آموزشی(تحصیلی)، پزشکی، مشاوره و خدمات روانشناسی و همچنین شناسایی منطقه انجام شد. در بخش آموزشی تحصیلی با توجه به مشکلات آموزش از راه دور برای دانش آموزان و مشکلات آموزش که خانواده ها با آن مواجه بودند، اشکالات درسی بچه ها رفع شد.

کبیری افزود: در بخش فرهنگی برای رده های مختلف سنی کودکان و نوجوان روستا برنامه هایی را  از جمله مسابقات ورزشی در محیط باز(حیاط مدرسه و مسجد) جهت شناسایی استعدادهای کودکان، حلقه های بازی، آموزش نقاشی و رنگ آمیزی، طراحی و اجرای نمایش عروسکی برای انتقال غیرمستقیم مفاهیم دینی و ارزش های فرهنگی برگزار کردیم. 

این جهادگر در ادامه تصریح کرد: همچنین جشن ولادت حضرت زینب(س)  با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به همراه سخنرانی حجت الاسلام یادگاری، روحانی روستا پیرامون آموزه‌های تربیتی حضرت زینب(س) و روحیه مقاومت و ایثار سردار شهید سلیمانی ارائه شد.

کبیری اظهار داشت: در بخش پزشکی طرح غربالگری سلامت عمومی مردم روستا ( فشارخون، دیابت و بیماری های مزمن و...) را به صورت مراجعه منزل به منزل به همراه طرح شهید سلیمانی که غربالگری اهالی روستا برای مبارزه با ویروس کرونا بود، انجام دادیم. پزشکان همراه تیم برای پاسخ به سوالات مردمی، مشاوره های تخصصی ارائه می دادند. ضمنا  توانستیم پرونده‌های پزشکی برای اهالی تنظیم کنیم تا در برنامه های بعدی خدمات بهداشتی تخصصی تری ارائه کنیم.

وی به خدمات روانشناسی اشاره کرد و گفت: در بخش مشاوره ای و خدمات روانشناسی در موضوعات رایجی همچون مشاوره‌های ازدواج برای دختران و پسران جوان، مشکلات خانوادگی، سبک زندگی به پاسخگویی سوالات جوانان پرداختیم.

این مسئول جهادی از تفاوت برنامه های گروه در مناطق مختلف گفت و ادامه داد: گروه جهادی گفتمان ناب در مناطق محروم از نظر جغرافیایی و همچنین اقتصادی، برنامه‌های عمرانی و بازارسازی برای تقویت چرخه های اقتصادی مناطق محروم و کم برخوردار ارائه می‌دهد، ولی در روستاها اطراف پایتخت فارغ از مسائل اقتصادی، دغدغه فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی را اولویت کار خود قرار داده‌ایم.

وی تصریح کرد: رشد فضای فکری در محیط های روستایی به خصوص در بین کودکان و نوجوانان محلی، ارزش سازی‌های مثبت فرهنگی، شناسایی استعداد‌های منطقه، نمایش زیبایی‌های روستا به خود اهالی و همچنین رفع بخشی از مشکلاتی که شاید توسط تیم جهادی ما امکان حل باشد را مسئله اصلی خود قرار داده ایم.

کبیری در پایان از برنامه پیش روی گروه گفت و افزود: شناسایی این دو روستا قدم اول ما برای برنامه ریزی بلند مدت طرح‌های پیش رو است. رشد و تعالی روستاها با حفظ ارزش ها و فرهنگ مردمی آن، خارج از مسائل و چالش‌های مدیریتی برای جهادگران عرصه فرهنگ و گفتمان ناب جهادی حائز اهمیت است، در این راستا ما از همه‌ دغدغه مندان توسعه روستایی دعوت به همیاری و همدلی می‌کنیم تا به یاری خداوند بتوانیم اتفاق های خوبی را در این عرصه شاهد باشیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جهادی حاج قاسم سردار دلها گروه جهادی گفتمان ناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش

طی حکمی از سوی  وزیر آموزش و پرورش، محمد خانی به عنوان مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی منصوب شد که در متن این حکم وی آمده است: «نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جناب‌عالی نسبت به سطوح مختلف ماموریت‌ها و رسالت‌های تربیتی وزارت آموزش و پرورش به عنوان مدیر کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن در نظر داشتن منویات رهبر معظم انقلاب، مفاد بیانیه گام دوم، شرح وظایف اداره کل و اسناد تحولی آموزش و پرورش در پیگیری مواد ذیل با رویکرد تحولی اهتمام و جدیت ویژه داشته باشید:

ـ بسیج خیل عظیم جوان و نوجوان فعال در قالب گروه‌ها و تشکل‌های جهادی و انقلابی به منظور جلوگیری از ایجاد، رواج و شیوع آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در میان آنها

ـ برنامه‌ریزی و تلاش موثر فرهنگی و تربیتی در راستای شناسایی و زدودن عوامل مظاهر و ظواهر آسیب‌های اجتماعی داخل مدارس

ـ برنامه ریزی و تلاش موثر فرهنگی و تربیتی در راستای تبیین مصالح بنیادین کشور و نظام جمهوری اسلامی و ابعاد و شاخص‌های آن در مقایسه با نظام سلطه و جبهه دوست و دشمن برای دانش آموزان به منظور ایجاد مصونیت فکری در آنها و خنثی نمودن تبلیغات دروغین و گمراه کننده دشمنان

ـ تدوین برنامه‌های سالانه مبتنی بر عملکرد نظارت و ارزیابی جامع و سیستمی بر برنامه‌ها با رویکرد تضمین کیفیت در جهت تحقق برنامه‌های توسعه و اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

ـ برنامه‌ریزی برای بهسازی و بهره برداری حداکثری از فضاهای پرورشی اردوگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی و تربیتی بر اساس اهداف تربیتی سند تحول بنیادین

ـ برنامه‌ریزی به منظور ایجاد سکوهای شناسایی، رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان از طریق فراگیری فعالیت‌های پویا و با نشاط تربیتی، فرهنگی و هنری با رویکرد دینی و انقلابی با حضور کلیه ارکان تربیتی و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در برنامه درسی و استفاده از ظرفیت مراکز رشد و فناوریهای نوین در طراحی برنامه‌های فرهنگی، هنری، اردویی به منظور پوشش حداکثری دانش آموزان

ـ تدوین شاخص‌های ارزیابی کیفی و اجرای طرح سنجش اثر بخشی فعالیت‌ها و برنامه‌ها و ارزیابی کیفی آن‌ها

ـ شناسایی و برقراری ارتباط مستمر و موثر با واحدهای متناظر استانی و نهادهای فرهنگی دولتی و بخش خصوصی در طراحی، تدوین و اجرای برنامه‌های مشترک استانی، منطقه‌ای و متمرکز و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود

ـ شناسایی و به کارگیری نیروهای کیفی و مناسب برای فضاهای پرورشی در سراسر کشور و ارتقا و اعتلای مستمر منابع و تجهیزات این فضاها متناسب با ماموریت‌ها و وظایف

امید است با توکل و استعانت از پیشگاه خداوند متعال، پیروی از منویات و مطالبات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و پیگیری سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی اینجانب با رعایت اصول «عدالت محوری»، «انقلابی گری»، «مردم داری»، «پاک دستی»، «فساد ستیزی» و قانون مداری دولت مردمی موفق و موید باشید توفیق روز افزون جناب عالی را در انجام وظایف محول از خداوند متعال مسئلت دارم».

گفتنی است حجت الاسلام خانی متولد سال ۱۳۶۳ و علاوه بر تحصیلات حوزوی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد کلام از دانشگاه تهران و دانشجوی دکتری حکمت هنر است.

در سوابق اجرایی و علمی وی می‌توان به معاونت اداره کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش، مدیریت هنرستان صدا و سیما،‌ همکاری با اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، معاونت پرورشی مدارس مختلف تهران، تدریس در دانشگاه و در مجموع ۱۴ سال کار آموزشی و تربیتی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های آبی مناطق محروم البرز توسط نیروهای جهادی
  • نقش بی بدیل حضرت رضا(ع) در همبستگی ملی و معنویت مردم ایران اسلامی
  • حریم و روستاهای شرق تهران برای گذران اوقات فراغت محل مناسبی هستند |‌ همدردی با آبشار اشک ریز
  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز