Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتگ واکسن_بخرید در آخرین روز پاییز ۹۹، ترند یک توییتر فارسی شد. این هشتگ در واقع مطالبه ای عمومی در شبکه های اجتماعی برای خرید واکسن به شمار می رود. اشاره به شمار زیاد جانباختگان کرونا، استقبال جهانی از خرید واکسن و برخی مسایل اقتصادی و سیاسی همچون تصویب FATF از جمله مواردی است که کاربران شبکه های اجتماعی در مطالبات توییتری و تلگرامی خود مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، در حالیکه بسیاری از صاحبنظران درباره اهمیت واکسیناسیون ملی سخن گفته اند و اظهاراتشان در شبکه های اجتماعی بازتاب زیادی داشته است. برخی افراد در کانال های مرتبط با  شبکه های مجازی در مورد عوارض جانبی احتمالی واکسیناسیون طرح موضوع کرده اند. این موضوع یکی از مهمترین دغدغه های کاربران این شبکه ها در روزهای اخیر همزمان با شروع برنامه آزمایش واکسن ایرانی بر روی انسان  از هفته آینده بوده است.

تخمین هزینه خرید واکسن و همچنین مهمترین دلایل به تاخیر افتادن خرید واکسن خارجی از دیگر محورهای پربازدیدی است که در شبکه های اجتماعی درباره آن تولید محتوا شده است. یکی از کانال های تلگرامی  مدعی شده هزینه خرید واکسن مدرنا برای ۸۰ میلیون نفر ایرانی  ۱۲ هزار میلیارد تومان و تحریم های آمریکا و عدم تصویب FATF مهمترین دلایل نرسیدن واکسن به کشور بوده است.

یکی از کانال های تلگرامی درباره میزان استقبال کاربران از هشتگ واکسن_بخرید، نوشته واکسن_بخرید، این هشتگ تا( ساعت ۵ بعد از ظهر روز اول دی) بیش از ۷۶۰۰۰ توییت و ریتوییت و بیش از ۸۶ میلیون بار دیده شده است.

یکی از کانال های تلگرامی درخصوص مطالبه عمومی واکسن کرونا نوشت: شماری از کاربران شبکه های اجتماعی  با استفاده از هشتگ واکسن بخرید از مقام‌های عالی رتبه کشور  خواسته‌اند که بخشی از بودجه کشور را صرف ایمنی جان شهروندان در مقابل کرونا کند.

این کانال خبری مدعی شد: در حالیکه برخی شخصیت های سیاسی گفته‌اند که به دلیل تحریم‌ها اجازه خرید واکسن تولید آمریکا را ندارند اما کواکس، نهاد هماهنگ‌کننده تلاش‌های جهانی برای دسترسی کشورها به واکسن کووید-۱۹ گفته است ایران برای خرید واکسن با منع قانونی و حقوقی از طرف دولت آمریکا روبرو نیست.

 یک پزشک و فعال صنفی پزشکی در حساب توییتری خود در این باره، نوشت: به عنوان عضوی از کادر درمان کشور، به عنوان کسی که چند نفر از عزیزانش را به خاطر شیوع کرونا مستقیم و غیر مستقیم از دست داده است؛ به عنوان یک ایرانی از مدیران کشور می‌خواهم که  واکسن_بخرید. البته واکسن مرغوب و دارای تاییدیه‌های بین المللی. "

دکتر مصطفی معین، رییس شورایعالی نظام‌پزشکی نیز در کانال تلگرامی خود در خصوص اهمیت واکسیناسیون و خرید آن نوشت: واکسن جدید کرونا از نوع واکسن RNA است که به سیستم ایمنی بدن یاد می‌دهد چگونه با ویروس کرونا مبارزه کند. با تزریق واکسن، بخش کوچکی از کُد ژنتیکی ویروس وارد بدن می‌شود و سیستم ایمنی آن را بعنوان یک عامل خارجی شناسایی می‌کند و از بین می‌برد!   موثرترین و قاطعانه‌ترین راه ایجاد ایمنی جمعی و خاتمه کشتار مردم بی‌پناه، انجام واکسیناسیون بموقع است که باید نسبت به خریداری هرچه سریع‌تر واکسن کرونا اقدام شود.

در مقابل این تحلیل های در ارتباط با میران اهمیت و اثرگذاری واکسن، برخی کانال های تلگرامی نیز از نامطلوب بودن واکسن فایزر خبردادند: واکسیناسیون واکسن فایزر در شیکاگو به خاطر واکنش نامطلوب روی چند نفر متوقف شد! احمقانه است که خود آمریکایی‌ها از واکسن‌شان مطمئن نیستند اما؛ برخی با ایجاد هجمه رسانه‌ای، این واکسن نامعتبر را نجات بخش و نیاز فوری کشور معرفی می‌کند تا از نردبان آن برای تصویب FATF بالا برود!

یکی دیگر از کانال های تلگرامی در مطلبی درباره گردش این موضوع در فضای مجازی در ایران نوشت: بسیاری از کاربران ایرانی در توییتر خطاب به مسوولان، هشتگ واکسن بخرید را داغ کرده‌اند. کاربران از مسوولان خواسته‌اند درباره تعداد و نوع واکسن‌های خریداری اطلاع‌رسانی و روشنگری کنند. از سوی دیگر غلامرضا شریعتی، نماینده بهشهر در مجلس ایران گفته است که ’قطعا اطمینان مردم به واکسن هایی که در داخل کشور تولید می شود، بیشتر از واکسن‌های سایر کشورها است’.

 یکی از کانال های تلگرامی با انتشار چند نمونه توییت کاربران برای مطالبه واکسن، نوشت: کاربران ایرانی در توییتر با استفاده از هشتگ #واکسن_بخرید از مقام‌های مسئول خواسته‌اند که واکسن کرونا را هرچه زودتر خریداری کنند:

کمپین واکسن-بخرید و ارائه آدرس غلط به دشمن

علیرضا وهاب زاده، مشاور وزیر بهداشت در توییتی پربازدید با اشاره به کمپین واکسن_بخرید، این موضوعی را آدرس غلط نامید و خواستار تشکیل کمپین رفع تحریم های دارویی توسط کاربران شبکه های اجتماعی شد: خواستار رفع تحریم دارو شوید. هشتگ واکسن بخرید آدرس غلط است اگر واقعا دغدغه سلامت و تامین دارو داریم باید مطالبه رفع تحریم دارو را داشته باشیم.

فراوانی خرید و استفاده از واکسن در نقاط مختلف جهان

 یکی از کانال های پرطرفدار در تلگرام با انتشار تصویری از میزان فراوانی خرید واکسن در کشورهای جهان نوشت: حدود ۸۰ کشور ۷ میلیارد دوز واکسن فایزر خریدن و جالبه بدونین تو این لیست اکوادور، پاناما، قزاقستان و حتی ونزوئلا هم هستن. بسیاری از کشورهای فقیر هم ۲میلیارد دوز سهمیه شون از طریق کواکس خریده اند.

این پست در کانال های مختلف تلگرامی بازنشر داده شده است.

یکی دیگر از کانال ها با استفاده از هشتگ واکسن_بخرید به نقل از بلومبرگ نوشت: نزدیک به ۲میلیون نفر در جهان واکسن کرونا زدن. بلومبرگ: بزرگ‌ترین کارزار واکسیناسیون در حال برگزاری است. تاکنون ١.٨ میلیون نفر در پنج کشور علیه کرونا واکسینه شده‌اند #واکسن_بخرید

سخنان علی مطهری نماینده سابق مجلس، درباره دلایل نرسیدن واکسن به ایران، نیز بازتاب زیادی در کانال های خبری تلگرامی داشت. یکی از این کانال ها با بازنشر کامل سخنان مطهری نوشت:علی مطهری نایب رییس پیشین مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه دلیل باطل شدن سهمیه واکسن ایران در سازمان بهداشت جهانی، قرار داشتن در فهرست سیاه اف‌ای‌تی‌اف بوده است، گفت که مجمع تشخیص مصلحت نظام، باید در این باره پاسخگو باشد. 

برچسب‌ها داده كاوي سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: داده كاوي سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا داده كاوي سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا اخبار کنکور یکی از کانال های تلگرامی هشتگ واکسن بخرید شبکه های اجتماعی واکسن کرونا خرید واکسن تصویب FATF شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جالب خانه‌های شرق تهران/ با ۳ میلیارد تومان خانه بخرید + جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگر قصد خرید خانه در مناطق شرق تهران را دارید این گزارش را از دست ندهید.

یک آپارتمان ۴۰ متری یک خوابه در محله امامت تهران در حالی که ۱۵ سال از ساخت آن می‌گذرد به قیمت سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

آپارتمان دیگری در پیروزی تهران با متراژ ۵۲ متر و یک اتاق خواب، سه میلیارد و ۳۰۰ میلیارد تومان می‌ارزد. این واحد ساخت سال ۱۴۰۰ است.

اقتصادآنلاین در گزارشی نوشت: برای خرید یک خانه ۸۱ متری در محله اوقاف با دو اتاق خواب و سن بنای ۸ سال به ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیاز دارید.

با بودجه ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می‌توانید صاحب یک واحد آپارتمان ۸۰ متری در محدوده دانشگاه علم و صنعت شوید. این واحد دو اتاق خواب و ۱۲ سال سن دارد.

یک واحد ۷۶ متری دو خوابه در نظام‌آباد در حالی که چهار سال از ساخت آن می‌گذرد، پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارد.

واحد آپارتمانی ۱۸ ساله در تهرانپارس غربی با متراژ ۱۰۳ متر و دو اتاق خواب در روزهای گذشته معادل ۱۰ میلیاردو ۹۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

آپارتمانی در نارمک جنوبی با زیربنای ۵۶ متر، در حالی که ۱۳ سال از ساخت آن می‌گذرد به قیمت ۵ میلیارد تومان معامله می‌شود. همچنین، با ۵ میلیارد تومان می‌توانید یک واحد آپارتمان ۷۵ متری ۲۸ ساله با دو اتاق خواب در محله وحیدیه خریداری کنید.

برای اطلاع از قیمت آپارتمان‌های دیگر جدول زیر را بخوانید؛

قیمت خانه‌های شرق تهران (اردیبهشت ۱۴۰۳)
محله متراژ مشخصات مبلغ کل (تومان) قیمت هر متر (تومان)
تهرانپارس شرقی ۷۰ متر سال ساخت ۱۳۸۶ - ۲ خوابه ۴٬۵۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۶۴٬۲۸۵٬۰۰۰
تهرانپارس شرقی ۶۵ متر سال ساخت ۱۳۸۴ - ۲ خوابه ۴٬۲۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۶۴٬۶۱۵٬۰۰۰
نیرو هوایی ۷۰ متر سال ساخت ۱۳۸۰ - ۲ خوابه ۵٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰
نظام‌آباد ۹۸ متر سال ساخت ۱۴۰۲ - ۲ خوابه ۷٬۴۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۶٬۰۲۰٬۰۰۰
نارمک ۷۵ متر سال ساخت ۱۳۸۴ - ۲ خوابه ۵٬۹۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۸٬۶۶۶٬۰۰۰
امامت ۷۸ متر سال ساخت ۱۳۸۰ - ۲ خوابه ۶٬۷۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۸۵٬۸۹۷٬۰۰۰
زاهد گیلانی ۱۳۳ متر سال ساخت ۱۴۰۰ - ۳ خوابه ۹٬۱۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۶۸٬۴۲۱٬۰۰۰
تهرانپارس غربی ۱۲۰ متر سال ساخت ۱۳۷۲ - ۲ خوابه ۴٬۵۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پیروزی ۹۰ متر سال ساخت ۱۴۰۲ - ۲ خوابه ۸٬۸۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۷٬۷۷۷٬۰۰۰
تهران‌نو ۹۵ متر سال ساخت ۱۳۸۰ - ۲ خوابه ۶٬۸۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۲٬۱۰۵٬۰۰۰
خاک سفید ۶۵ متر سال ساخت ۱۳۸۰ - ۱ خوابه ۳٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۴۶٬۱۵۳٬۰۰۰
تهرانپارس غربی ۱۰۳ متر سال ساخت ۱۳۸۵ - ۲ خوابه ۱۰٬۹۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱۰۵٬۸۲۵٬۰۰۰

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899688

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • مخالفت شدید هواداران میلان با لوپتگی؛ هشتگ اعتراضی ترند شد، کوروا سود هشدار داد
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • قیمت جالب خانه‌های شرق تهران/ با ۳ میلیارد تومان خانه بخرید + جدول قیمت
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند