Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@13:28:54 GMT

تسهیلات کرونایی جدید در راه است

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۳۶۹۰

تسهیلات کرونایی جدید در راه است

خبرگزاری تسنیم: پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب‌و‌کارهای آسیب دیده از کرونا از جمله سیاست‌های وزارت کار در راستای حفظ اشتغال بنگاه‌ها و صیانت از نیروهای کار است و بر این اساس 13رسته شغلی که اسامی آنها به‌تازگی از سوی کارگروه اقتصادی مقابله با کرونا به‌روزرسانی شده و بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش‌فرمایی هستند، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه کارا kara.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mcls.gov.ir از تسهیلات حمایتی کرونا بهره‌مند شوند.

عیسی منصوری، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پرداخت تسهیلات کرونایی جدید در کشور، گفت: در این مرحله برای چهار حوزه پرداخت تسهیلات در نظر گرفته شده که سهم بخش حمل و نقل 3500 میلیارد تومان، گردشگری و صنایع دستی دو هزار میلیارد تومان، ورزش 800میلیارد تومان و فرهنگ و هنر 1800میلیارد تومان تسهیلات است.

وی با تاکید براینکه ثبت نام متقاضیان این تسهیلات باید از بستر سامانه کارا صورت گیرد، اعلام کرد: کار پرداخت تسهیلات متوقف نشده و بانک‌ها مکلف هستند که به همه متقاضیانی که شرایط لازم را دارند، تسهیلات را پرداخت کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: البته در مرحله تسهیلات اشتغال پایدار روستایی تغییری در سهم بانک‌ها داشته ایم که آن هم به دلیل عملکردی بوده که تاکنون بانک‌ها داشته اند.

وی افزود: با توجه به اینکه حدود 70درصد از شاغلینی که به دلیل کرونا شغل خود را از دست داده اند، بانوان هستند، می‌توان از محل تسهیلات اشتغال خانگی برای آن‌ها اشتغالزایی کنیم.

منصوری در ادامه خواستار تشکیل بانک اطلاعاتی بیکاران شد و گفت: هرچند اخیرا سامانه ملی اشتغال و کسب و کار کشور را راه اندازی کرده ایم تا جمعیت فعال کشور را در آن ثبت کنیم، اما از مسئولین استان می‌خواهم علاوه بر توجه به این سامانه، بانک اطلاعاتی بیکاران استان را هم تشکیل دهند.

وی اظهار داشت: شناسایی دقیق و ثبتی بیکاران استان اولویتی است که مسئولین استانی باید به آن توجه کنند تا افرادی که قبلا شاغل بوده اند و به دلیل کرونا بیکار شده و بیمه هم نبوده اند را شناسایی کنیم تا حمایت بیمه بیکاری هم از این افراد صورت گیرد.

به گفته معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حدود یک میلیون شاغل رسمی بدون بیمه در دوران شیوع کرونا از کار بیکار شده اند که به دستور مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) بیمه بیکاری به این افراد هم تعلق خواهد گرفت.

منصوری در ادامه از مسئولین استانی خواست تا تعداد بیمه شدگان استان را افزایش دهند و گفت: افزایش بیمه شدگان استان ، نشانه افزایش آمار اشتغال در استان هم خواهد بود.

وی تاکید کرد: طبق آمار‌ها حدود 62درصد از شاغلان سال‌های اخیر ما بیمه شده نیستند که باید روی این گروه هم تمرکز داشته باشیم.

معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه اعلام کرد: همچنین از مسئولین استانی می‌خواهیم که نسبت به فعال سازی واحد‌های نیمه فعال استان اقدام کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: تسهیلات حمایتی کسب و کارها کرونا کار و رفاه اجتماعی پرداخت تسهیلات مسئولین استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است