Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسنعلی اصغری گفت: برگزاری کارگاه‌هایی برای توانمندسازی خانواده‌ها در نظر داریم که البته همه این فعالیت‌ها نیازمند همکاری دستگاه‌هاست؛ اما هم‌افزایی لازم بین دستگاه‌هایی اجرایی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، حسنعلی اصغری عصر امروز(چهارشنبه) در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در سالن شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، با اشاره به طرح یاری‌گران زندگی اظهار کرد: استان قزوین در کشور یکی از استان‌های برتر است به گونه‌ای که توانستیم در جشنواره نوجوان سالم رتبه اول را کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طرح یاری‌گران زندگی، با همراهی والدین، مدرسه و ذی‌نفعان تمامی مراحل رفتارهای پرخطر دانش‌آموزان را شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین بیان کرد: اقدامات مناسبی از جمله آموزش مجریان، توجیه مدیران و مربیان، پیگیری و نظارت بر اجرای فعالیت‌ها انجام شده و هدف از اجرای طرح، استفاده از ظرفیت تمام مدیران منطقه‌ای و ذی‌نفعان در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

اصغری عنوان کرد: با تشکیل کمیته پیشگیری از آسیب‌ها، ۵۰ دانش‌آموز در معرض آسیب‌های اجتماعی از ۵۰۴ مدرسه استان را شناسایی کرده و در حال تولید محتواهایی هستیم که برای دانش‌آموزان و معلمان موثر واقع شود.

وی ادامه داد: برگزاری کارگاه‌هایی برای توانمندسازی خانواده‌ها درنظر داریم که البته همه این فعالیت‌ها نیازمند همکاری تمام دستگاه‌هاست؛ اما هم‌افزایی لازم بین دستگاه‌هایی اجرایی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی وجود ندارد.

اصغری در پایان یادآور شد: در طرح یاری‌گر زندگی می‌خواهیم یاری‌گر دانش‌آموزان باشیم؛ اگر بخواهیم مسائل اجتماعی حل شود نیازمند همکاری بیشتر دستگاه‌هاست.

راه‌اندازی مرکز جامع ترک اعتیاد در اقبالیه

علیرضا وارثی نیز در ادامه این جلسه عنوان کرد: اجرای دو طرح غربالگری از جمله تشخیص اعتیاد و کرونا را درنظر داریم که این دو امر با نظم مشخص انجام شده و بیش از ۵۰۰ نفر جمع آوری شدند.

وی افزود: باتوجه به اینکه نیروی انتظامی مسئول جمع‌آوری معتادان در سطح استان قزوین است، براساس مصوبه ستاد کرونا، باید تعداد جمع‌آوری کمتر از ۱۰ نفر نباشد.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین بیان کرد: بدهی‌های بهزیستی در ماده۱۶ از سوی شهرداری پرداخت شده است که از مسئولان شهری در این خصوص تشکر داریم. ۲۰۰ نفر از افرادی که دستگیر شدند فاقد دفترچه بیمه بودند که صاحب دفترچه شدند؛ ۵۴ نفر نیز به کمیته امداد استان معرفی و جذب شده‌اند.

وارثی با بیان اینکه هیچ مورد کرونایی در حوزه اعتیاد در استان قزوین را نداریم، گفت: تشکیل مرکز ماده ۱۶ بهزیستی توسط بسیج کشور در اولویت قرار داده نشده است و از مسئولان درخواست داریم پیگیری‌ها در این باره صورت بگیرد.

این مقام مسئول عنوان کرد: کمپ بانوان تاسیس شد و میانگین پذیرش بانوان ۳۰ تا ۴۰ سال است؛ کمپ بانوان، شلتر و گرمخانه را در استان داریم و کسانی که نیاز به توانمندسازی باشند در مرکز توانمندسازی استان نگهداری می‌شوند.

وارثی تصریح کرد: اجرای مرکز ماده ۱۵ متفاوت از مرکز ماده ۱۶ است و بنا شد کسانی که دارای شرایط مرکز ماده ۱۶ هستند در مرکز ماده ۱۵ نگهداری شوند.

وی اضافه کرد: افراد مورد پذیرش مرکز ماده ۱۵ ما دچار محرومیت شدند، لذا درخواست داریم هم‌افزایی از شعار به شعور تبدیل شود و از ظرفیت فضاهای خالی که در دستگاه‌ها وجود دارد برای راه‌اندازی کمپ‌ها استفاده شود.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین در پایان گفت: مرکز جامع ‌ترک اعتیاد در اقبالیه راه‌اندازی شده که به صورت رسمی در سطح ملی افتتاح خوهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی استان قزوین دستگاه ها مرکز ماده هم افزایی آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.

در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»