Web Analytics Made Easy - Statcounter

معرفی داوران بخش مسابقه تبلیغاتی سینمای ایران فیلم فجر، معرفی هیات انتخاب بخش خیابانی تئاتر فجر ، آماده نمایش شدن یک فیلم تئاتر و بیانیه هیات مدیره بنیاد اکبر رادی از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

اوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، با حکم «سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد» دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، ابراهیم حقیقی (طراح گرافیک)، میترا محاسنی (عکاس) و میثم مولایی (تدوین‌گر و سازنده آنونس و تیزر) به عنوان داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران، آثار رسیده به این بخش جشنواره را مورد ارزیابی قرار خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این خبر، مسابقه تبلیغات سینمای ایران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با هدف تشویق، تقویت و بکارگیری روش‌های خلاقانه و مؤثر در عرصه بازاریابی و پخش آثار سینمایی و جذب حداکثری مخاطبین و ارتقاء سطح کیفی تبلیغات و اطلاع‌رسانی و همچنین ترغیب و تشویق هنرمندان این عرصه در بخش‌های عکس، پوستر، آنونس و تیزر فیلم‌های سینمایی ایرانی برگزار می‌شود.

بر اساس فراخوان جشنواره سی و نهم، داوری این بخش از بین مواد تبلیغی فیلم‌های سینمایی (داستانی، پویانمایی و مستند) اکران شده در حدفاصل 10 دی 1398 تا 30 آذر 1399 (در سینماهای داخل کشور یا در سامانه‌های نمایش درخواستی) که در این بخش ثبت‌نام کرده‌اند، صورت خواهد گرفت.

در مراسم اختتامیه جشنواره فجر39، سه سیمرغ بلورین به بهترین عکس، بهترین پوستر و بهترین آنونس و تیزر اهدا می‌شود.

سی و نهمین جشنواره فیلم فجر بهمن ماه 99 همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دبیری «سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد» برگزار خواهد شد.

معرفی هیات انتخاب نمایش‌های خیابانی جشنواره تئاتر فجر
بهمن صادق حسنی، سیروس همتی و الهه پورجمشید، مسئولیت انتخاب نمایش‌های خیابانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر را برعهده گرفتند. 
به گزارش روابط عمومی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، هیات انتخاب بخش مسابقه نمایش‌های خیابانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر متشکل از بهمن صادق حسنی، سیروس همتی و الهه پورجمشید، معرفی شدند. 

بهمن صادق حسنی
بهمن صادق حسنی متولد 1341 و کارگردان تئاتر و تلویزیون است و همچنین از سال 72 به عنوان رییس انجمن هنرهای نمایشی گیلان فعالیت دارد و در 15 دوره برگزاری جشنواره تئاتر فجر آثاری را در بخش صحنه‌ای و خیابانی در مقام کارگردان به صحنه برده است. «آفرینش از نوع دیگر»، «عزیز و نگار»، «آبادی هفتم»، «نوروز  بل»، «دعای آفتاب» و... تعدادی از آثار اجرا شده به کارگردانی اوست. 

سیروس همتی
سیروس همتی  متولد ۱۳۵۱ طراح صحنه، نمایشنامه نویس، کارگردان و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است. بازی در سریال‌های «خاک سرخ»، «آشپزباشی»، «ماتادور»، «خداحافظ بچه» و نمایش‌های «خانمچه و مهتابی»، «دزدآب»، «چشم به راه میرغضب»، «بلوط های تلخ»، «ترن» و کارگردانی تئاترهای «اسب تهران»، «ما سه نفر بودیم»، «هفتاد و پنج هزار تهران» و... از جمله سوابق حرفه ای این هنرمند است. 

الهه پورجمشید
الهه پورجمشید متولد 1364 و بازیگر تئاتر و سینما است و در رشته تربیت بدنی و فیلمسازی تحصیل کرده و سابقه بازی در نمایش‌های «شعبده و طلسم»،«میراث»، «خاطره‌ای نداشتم حتی اگر هزار سالم بود»، «غروب ذوالفقار»، «پل»، «سبدی پر از ماه گم شده»، «بچه‌های ما»، «خواب آرام»، «مارمالاد»، «پنجره شکسته»، «نوک مگسک زیر دشمن» و... را در کارنامه کاری خود دارد. 

سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافر آستانه بهمن 99 برگزار می شود. نشانی سایت جشنواره www.fitf.ir است.

فیلم تاتر بی دیواری آماده نمایش شد 
مهدی محبعلی کارگردان تاتر از آماده شدن فیلم تاتر بی دیواری برای نمایش در بستر نمایش آنلاین خبر داد.
محبعلی در این باره گفت: این نمایش را برای اجرا در سال ۹۹ آماده کرده بودیم که در دو مقطع زمانی مختلف به دلیل تعطیلی سالن های نمایش فرصت اجرای آن معیار نشد .
وی ادامه داد: بر اساس شرایط تصمیم گرفتیم تا نمایش را ضبط کرده و در پلتفرم های نمایش آنلاین قرار دهیم.
این نمایش بر اساس داستانی واقعی به روایت وینفرد فرودنبرگ می پردازد که با یک بالن از برلین شرقی به برلین غربی پرواز کرد و در نهایت سقوطش کمک زیادی به خراب شدن دیوار برلین کرد.
این نمایش را مهدی محب‌علی نوشته و کارگردانی کرده که سال گذشته نیز نمایش «غارنشینان» را در سالن هامون به روی صحنه برده بود.
در بی دیواری آرش روستاییان، شقایق موسوی، روژینا ابراهیمی، محمدرضا حسن زاده، مهناز فراتی، زهرا بیگدلو، علی هدایتی و خاتمه واحدی به ایفای نقش پرداخته اند.

هیات مدیره‌ی بنیاد اکبر رادی به مناسبت سیزدهمین سال‌روز درگذشت استاد اکبر رادی، مصادف با پنجم دی‌ماه متن پیامی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه‌ی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی، متن این پیام به شرح زیر است:

"رادی بزرگ، اکنون پس از سیزده سال کتاب‌هایت، ترانه‌ی تنهایی و روشنی‌بخش محفل ساده و صمیمانه‌ی ماست. امروز «از پشت شیشه‌ها» و «روزنه‌ی آبی» به «پلکان» فردا می‌نگریم که «لبخند باشکوه آقای گیل»، لحظه‌های‌مان را مسرور کند و ما را از «شب روی سنگ‌فرش خیس»، عبور دهد و برای‌مان «آهنگ‌های شکلاتی» و «ملودی شهر بارانی» را تا ابد بنوازد در «روی صحنه‌ی آبی». یادت را «آهسته با گل سرخ»، در دقیقه‌ی اکنون گرامی می‌داریم و با «منجی در صبح نمناک» تعمق می‌کنیم.‌"

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره تئاتر فجر فیلم فجر 99 سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران سیروس همتی اکبر رادی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند